Horoscop 2018 / Previziuni complete pentru noul an. Află cum vei sta cu dragostea şi banii

Autori


Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele, scrie csid.ro.

Iată cum îţi va merge în dragoste sau cum te vei poziţiona la capitolul finanţe

Berbecul

Profită de acest an! Munceşte din greu când trebuie, dar nu-ţi fie frică să te relaxezi şi să te distrezi bine. Anul acesta este al tău.

Berbecii sunt, în general, oameni relaxaţi. Acest semn stelar este plin de viaţă şi de energie, şi aşa va fi şi în acest an, nimic nu pare să le stea în cale.

În dragoste trebuie să îţi controlezi mania Cuvintele rostite fără prea multă gândire îţi pot afecta relaţia cu partenerul. Conform previziunilor, cuplurile căsătorite ar trebui să evite în mod conştient o relaţie extraconjugală. Trebuie să depuneţi mai multe efort pentru a vă consolida relaţia şi pentru a obţine rezultatele aşteptate. S-ar putea să vă confruntaţi cu o perioadă dificilă din mai până în noiembrie.

În acest an este nevoie de un bun management pentru a evita abaterile financiare. De asemenea, acest lucru vă va ajuta să vă duceţi planurile la îndeplinire. Cu toate că lucrurile s-ar putea întâmpla treptat, munca voastră continuă va da rezultatele aşteptate.

Taurul

Viaţa va fi probabil mult mai puţin stresantă în acest an pentru nativul Taur. Nu se va mai lupta cu sentimentul că totul atârnă pe umerii săi. Acesta este anul în care vă retrageţi din lumina reflectoarelor şi vă relaxaţi.

Planul amoros nu va fi unul benefic în acest an, veţi avea parte de dezamăgiri, iar diferenţele de opinie dintre tine şi partenerul (partenera de viaţă) vor fi la ordinea zilei. Puteţi lega noi iubiri sau vă puteţi reîntoarce la o veche dragoste, în acest an totul este posibil.

În ceea ce priveşte finanţele, trebuie să fii foarte atent în acest an. Încearcă să eviţi cheltuielile suplimentare. Puteţi avea oportunităţi ample de a câştiga, dar este posibil să nu obţineţi rezultatele aşteptate. De asemenea, există şanse de pierderi financiare majore, în special în luna ianuarie.

Pe de altă parte, încercaţi să obţineţi profit din proprietatea strămoşilor. Poţi lua un împrumut în încercarea de a-ţi îndeplini toate responsabilităţile. Va trebui să fii foarte atent la problemele juridice în această perioadă.

Starea nativului Taur s-ar putea îmbunătăţi după luna octombrie. Cãlãtoriile legate de muncã pot fi benefice.

Gemenii

În acest an veţi simţi că aveţi mai multă energie decât de obicei. Veţi putea face multe lucruri noi. Puteţi încerca să demaraţi schimbări dramatice în viaţa voastră. Mai mult ca sigur că veţi începe proiecte noi, chiar dacă nu veţi renunţa şi la vechile hobby-uri în acest an.

Viaţa amoroasă va fi minunată în acest an, atât pentru bărbatul din Gemeni, cât şi pentru femeia care face parte din această zodie. Dacă sunteţi singură, dar vă doriţi un partener, acest lucru s-ar putea întâmpla cât de curând. La ceilalţi, care sunt angrenaţi într-o relaţie, povestea se poate finaliza cu o căsătorie.

Nu veţi avea probleme nici cu finanţele în acest an. Este posibil să obţineţi noi surse de venit care v-ar putea creşte câştigurile. Cu toate acestea, trebuie să vă controlaţi cheltuielile, deoarece acestea pot creşte mai mult în comparaţie cu anul precedent. Pe de altă parte, la începutul anului veţi lupta puţin în încercarea de a câştiga bani, dar, treptat, lucrurile se vor rezolva şi veţi putea să vă atingeţi toate obiectivele.

Racul

Nativii din Rac vor avea şi în acest an emoţiile mereu în schimbare, îşi vor păstra latura materialistă şi anxioasă. De asemenea, Racii vor călători mult în acest an alături de partenerul de viaţă.

De asemenea, cei singuri au toate şansele să îşi găsească pe cineva. Cuplurile căsătorite nu vor renunţa nici în acest an la aventurile extraconjugale.

Din punct de vedere financiar, acest an va fi unul bun. Este posibil să dobândeşti noi surse de venit, dar te vei confrunta şi cu dificultăţi financiare din cauza costurilor suplimentare.. Dacă este necesară o investiţie mare în afaceri, care va fi benefică pentru tine, fii atent la toate detaliile.

Leul

Personalitatea Leului s-ar putea schimba puţin pentru a se adapta circumstanţelor care vor veni în 2018. Acest lucru ar putea ajuta la construirea caracterului lor şi la întărirea personalităţii lor complexe.

Viaţa amoroasă a Leului ar putea cunoşte urcuşuri şi coborâşuri în acest an. Poţi observa agitaţia în comportamentul partenerului de viaţă, dar nu te deranja, pentru că fiecare problemă are o soluţie. Se aşteaptă ca lucrurile să se stabilească în curând şi toate problemele tale pot dispărea. Ba mai mult, poţi planifica o excursie în străinătate cu iubitul, asta pentru a petrece un timp de calitate.

Din punct de vedere financiar anul acesta pare a fi minunat pentru cei născuţi în acest semn zodiacal. În 2018 este posibil să nu te confrunţi cu o criză financiară. E de aşteptat să investeşti într-o nouă proprietate sau un teren, sau să renunţi la o proprietate actuală.

Deciziile tale corecte şi intelectul tău ascuţit îţi pot oferi beneficii uriaşe. Cu finanţele sporite, cheltuielile ar putea creşte. Aşadar, păstrează un control al bugetului şi planifică bine finanţele. De asemenea, e bine ca în acest an să nu crezi orbeşte în oameni.

Fecioara

De la început până la sfârşitul anului, nativii acestei zodii vor fi foarte ocupaţi. Fecioarele sunt persoane analitice, acordă o atenţie deosebită detaliilor, de aceea unii cred că încearcă prea mult să atingă perfecţiunea. De asemenea, sunt prieteni grijulii. Le place să facă ceea ce este corect şi util. Aceste trăsături le pot ajuta însă pe Fecioare în 2018.

Anul acesta viaţa ta amoroasă ar putea fi plină de confuzii. Există şanse de detaşare de partener  din cauza neînţelegerilor. Prin urmare, este mai bine să evitaţi tensiunea inutilă şi disputele.

Cu toate acestea, se aşteaptă ca lucrurile să se stabilească, iar din luna februarie să aveţi o perioadă benefică. Puteţi depune mai mult efort pentru a câştiga inima partenerului, care ar putea întâmpina anumite probleme de sănătate în acest an. Vă recomandăm să luaţi deciziile cu înţelepciune şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de ceilalţi.

În anul 2018 venitul persoanelor care aparţin acestui semn zodiacal ar putea creşte semnificativ. Există posibilitatea să călătoriţi în străinătate pentru a vă extinde afacerea. Această călătorie este de aşteptat să fie una fructuoasă, deoarece pot apărea multe oportunităţi noi.

Balanţa

O trăsătură dominantă a personalităţii Balanţei este că se străduieşte să obţină echilibru pe toate planurile. Nativul Balanţă este cât se poate de corect cu ceilalţi şi va continua să joace rolul de pacificator pentru prieteni şi în 2018. Ei cred în corectitudine şi egalitate.


În dragoste puteţi obţine ceea ce doriţi în 2018. Cu toate acestea, lucrurile se vor întâmpla treptat. După luna martie puteţi petrece un timp memorabil alături de partenerul de viaţă.

Anul viitor va fi unul fructuos şi pentru cuplurile căsătorite care doresc un copil. Dorinţa lor s-ar putea împlini în această perioadă. De asemenea, dacă eşti atrasă de cineva, îl poţi aborda cu o propunere.

Pe plan financiar vă puteţi schimba strategia. În această perioadă veţi lucra foarte mult pentru a vă consolida finanţele şi puteţi avea succes. De asemenea, puteţi ieşi din datorii dacă aţi luat un împrumut. Din ianuarie până în martie există indicii că suma pe care o câştigaţi ar putea creşte.

Scorpionul

Anul acesta va fi pentru Scorpioni mult mai paşnic decât cel de dinainte. Aţi muncit din greu, iar acum este timpul pentru o mică pauză. În 2018 încearcă să faci lucrurile care te fac fericit, nu mai încerca să îi impresionezi pe ceilalţi.

Scorpionii se străduiesc să aibă succes, iar, dacă fac toate alegerile corecte, îl vor avea în 2018.

Încearcă să îi rămâi loial partenerului şi evită aventurile. Pe de altă parte, dacă eşti necăsătorit, poţi primi nişte propuneri minunate în acest an. În general, este de aşteptat să aveţi rezultate bune pe frontul iubirii.

În materie de bani trebuie să fii foarte atent în acest timp. Indiferent ce faci, verifică bugetul şi evită cheltuielile suplimentare. Nu lua nicio decizie financiară pe grabă, deoarece există şanse mari de pierderi financiare.

Săgetătorul

Personalitatea Săgetătorului are multe trăsături care pot ajuta sau răni în 2018. Sunt oameni inteligenţi, iubesc să înveţe lucruri noi şi pot fi parteneri de încredere.

Tratează bine un bărbat din Săgetător sau o femeie şi se vor purta cu tine în acelaşi mod.

Săgetătorii vor iubi şi vor fi iubiţi în acest an. Veste bună şi pentru persoanele care se află în căutarea unui partener, pentru că ar putea cunoaşte pe cineva special în această perioadă.

În cursul acestui an e posibil să aveţi câteva oportunităţi financiare care v-ar putea schimba viaţa într-un mod semnificativ. Puteţi obţine o creştere a salariului şi un post semnificativ.

În ansamblu, în acest an nu vă veţi confrunta cu o criză financiară, dar trebuie să evitaţi cheltuielile suplimentare.

Capricornul

Capricornul rămâne ambiţios şi în 2018. El va face tot ce este necesar pentru a-şi atinge obiectivele. Sunt oameni practici şi nu au prea mult timp pentru lucruri frivole, chiar dacă sunt persoane materialiste.

Anul va fi unul benefic şi pentru viaţa ta sentimentală. Vei avea o legătură bună cu partenerul în această perioadă.

La nivel financiar trebuie să fii atent în acest timp. Anul acesta este plin de urcuşuri şi coborâşuri. Este posibil să lucraţi foarte mult pentru a câştiga bani şi a vă majora finanţele. De asemenea, vă veţi confrunta cu cheltuieli. Deci, o planificare financiară mai bună este necesară în acest an. Cu toate acestea, te vei bucura de sprijinul părinţilor şi al soţului.

Vărsătorul

În acest an va trebui să găseşti un echilibru în viaţa ta dacă doreşti să fii fericit. Va trebui să te uiţi la trecutul tău pentru a înţelege mai bine prezentul.

Vărsătorii tind să fie oameni cu personalităţi excentrice. Nu este posibil să întâlniţi un semn de soare mai independent decât Vărsătorul. Îşi fac uşor prieteni, dar simt că nimeni nu îi înţelege cu adevărat.

Pe plan sentimental veţi avea de trecut multe obstacole în acest an. Iniţial, vor apărea anumite diferenţe în relaţia de cuplu, de aceea este indicat să ocoliţi disputele. De asemenea, evitaţi argumentele inutile şi afirmaţiile nefondate. Anul 2018 nu este bun pentru căsătorie.

În ansamblu, anul este bun în domeniul financiar, dar necesită muncă şi inteligenţă.

Peştii

În acest an veţi avea timp suplimentar pentru a face ceea ce vă place! Acum este momentul să vă reînnoiţi proiectele şi să utilizaţi o parte din energia ce vă caracterizează. Această stare vă poate inspira, de asemenea, să încercaţi lucruri noi sau să faceţi alte schimbări în viaţă în 2018.

În dragoste trebuie să fii prudentă, deoarece în acest moment sunt şanse mari să apară unele neînţelegeri. Vorbele greşite îţi pot ruina relaţia.

În acest an există posibilităţi de câştig, dar şi de pierdere. Poziţiile planetelor sugerează că ideile inovatoare pe care le aveţi vă pot conduce la anumite câştiguri  financiare. De asemenea, puteţi câştiga la loterie, dar aveţi grijă cui împrumutaţi bani.

Timpul nu este favorabil pentru investiţii în perioada ianuarie-martie. După această perioadă pot apărea câteva opţiuni foarte bune şi poziţia ta financiară ar putea fi consolidată.

 Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 1 ianuarie 2018

Actualitate

» Ziua Mondială a Păcii, marcată pe 1 ianuarie
» 4 tineri uciși în atacuri separate cu cuțitul la Londra
» Un drapel tricolor, de 100 metri, a legat România și Republica Moldova, peste Prut, la intrarea în Anul Centenar
» Cum le va fi românilor conform prognozelor economice oficiale. La cât se va situa cursul valutar leu-euro în 2018
» LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER ŞI NOROC: Numerele extrase duminică, 31 decembrie, la Tragerile Speciale Loto de Anul Nou
» Kim Jong Un avertizează Statele Unite că are butonul nuclear pe birou
» Proiect care permite acces mai rapid la reţeaua de gaze. Sancţiuni de până la 5% din cifra de afaceri pentru operatorii care nu se supun
» WhatsApp nu va mai funcţiona pe aceste tipuri de telefoane. Al tău nu se numără printre ele ?
» Bulgaria preia astăzi, 1 ianuarie 2018, preşedinţia Consiliului UE
» Cum te recuperezi după masa de Revelion ?
» Numărul seismelor puternice ar putea să crească pe parcursul anului 2018 din cauza încetinirii mișcării de rotație a Pământului
» Protest inedit la început de an. Carnaval anti-guvernamental, pe 1 ianuarie în Piața Victoriei
» ZILE LIBERE în 2018. Câte zile nu se vor lucra anul acesta
» Lucrările din agricultură în luna ianuarie
» Proteste în Iran: Numărul morţilor a crescut la zece în urma violenţelor nocturne
» Cum le va fi românilor conform prognozelor economice oficiale
» 2018 – anul Câinelui de Pământ
» Aproape 2.000 de amenzi pentru nereguli în trafic și 200 de permise de conducere reținute de polițiști în ultima zi din 2017 și în noaptea de Revelion
» O nouă taxă auto din martie 2018
» SMURD a răspuns la aproape 800 de solicitări în ultima zi a anului
» Prognoza meteo în Oltenia
» Salariul minim brut pe tara creste la 1.900 de lei, incepand cu 1 ianuarie 2018
» De la 1 ianuarie, cardiacii şi bolnavii de diabet vor obţine mai greu permisul de conducere
» Tragedie de Revelion în Capitală. Un bărbat a murit ars de viu într-un incendiu violent
» Dubai: Spectacolul laser de Anul Nou intra in Cartea Recordurilor
» Lumea în 2018: Donald Trump, în pragul unei înfrângeri. Angela Merkel, slăbită după alegeri
» Comunicat inedit al IPJ Arges. Politistii transmit o poezie, numita “Sorcova preventiva!”
» Peste 100 de intervenţii ale salvamontiştilor în ultima zi a anului si in noaptea de Revelion
» MAI: 14 persoane au ajuns la spital din cauza unor accidente provocate de petarde
» Bilanţul poliţiştilor pe ultimele ore din 2017: Amenzi de peste un milion de lei şi 200 de permise reţinute
» Incendiu într-o parcare supraetajată din Liverpool: Sute de maşini au luat foc
» O fetiţă de 6 ani, plecată la colindat, a murit după ce a fost lovită de o maşină
» Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Vasile, prima zi a anului
» Sfântul Vasile, păzitor de duhuri rele, serbat în prima zi a noului an
» Cum va fi vremea în prima zi a anului. Previziunile METEO până la jumătatea lunii ianuarie
» MESAJE DE ANUL NOU: Ce urări pot fi trimise prin SMS în prima zi din 2018

Local

» Râmnicu Vâlcea / Mircia Gutău: Un 2018 plin de bucurii, realizări, sănătate şi bunăstare!

Olt

» Olt: Un tânăr de 23 ani s-a spânzurat după Revelion, în timp ce un bărbat a plecat de acasă amenințând că-și pune capăt zilelor
» Olt: Două persoane rănite de petarde în noaptea de Revelion

Sport

» Tenis / Sorana Cîrstea, eliminată la dublu la Brisbane
» Tenis / Sorana Cîrstea, calificată în optimile turneului de la Brisbane
» Tenis / Halep merge mai departe, Buzărnescu nu
» Mesajul celei mai bune sportive a anului 2017 pentru România. Simona Halep: Vă doresc un 2018 minunat, plin de bucurii! Debut victorios la Shenzhen

Bani & Afaceri

» BNR lansează în circulaţie, de la 1 ianuarie, bancnote şi monede cu noua stemă a ţării

Magazin

» Horoscop 2018 / Previziuni complete pentru noul an. Află cum vei sta cu dragostea şi banii

Top