Horoscop

Autori


Berbec

Este o zi bună penru a încheia contracte sau pentru semnarea unor documente oficiale. Relaţiile cu cei din jur ar trebui să fie foarte bune şi aveţi şanse de reuşită în afaceri. Aveţi ocazia să luaţi hotărâri bune pentru cămin. Partenerul de viaţă vă susţine iniţiativele. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia. Aveţi posibilitatea să luaţi o decizie importantă cu efecte benefice pe termen lung.

Taur

Aveţi şanse de succes în afaceri şi spor la tot ce faceţi în gospodărie. Puteţi conta pe sprijinul celor apropiaţi, cu condiţia să le explicaţi clar ce aveţi de gând să realizaţi. Să nu vă implicaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp, fiindcă riscaţi să nu duceţi niciuna la bun sfârşit. După-amiază este posibil să vă întâlniţi cu o persoană mai în vârstă pe care nu aţi văzut-o de mult timp.

Gemeni

Azi ar fi bine să amânaţi călătoriile lungi şi să evitaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să nu fiţi în cea mai bună formă. S-ar putea ca ideile dumneavoastră să nu fie bine primite de cei din jur şi nu este exclus să fiţi dezamăgit de o persoană apropiată. În schimb, este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale.

Rac

V-aţi propus să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară, dar metoda la care vă gândiţi pare să nu fie foarte realistă şi riscaţi să vă alegeţi cu pierderi. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi şi să vă sfătuiţi cu o persoană apropiată care are experienţă în domeniu. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi problemelor legate de de cămin. Astăzi este indicat să vă limitaţi la activităţi de rutină.

Leu

În prima parte a zilei s-ar putea să primiţi un cadou surprinzător de la o femeie mai în vârstă din familie. Este o zi bună pentru a face o curăţenie generală, lucrări de reparaţii etc. O discuţie cu partenerul de viaţă despre investiţiile necesare în cămin ar putea să tensioneze relaţia. Astăzi sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubită şi călătoriile.

Fecioară

Aveţi ocazia să rezolvaţi câteva dintre problemele căminului. Este posibil să faceţi rost de bani pentru a cumpăra un obiect de uz casnic pe care vi-l doriţi de mult timp. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi, pentru că o persoană apropiată v-ar putea ajuta să găsiţi cea mai bună ofertă. Spre seară ar fi bine să vă pregătiţi de musafiri. Se pare că parcurgeţi o perioadă favorabilă interacţiunilor sociale şi relaţiilor de colaborare sau de parteneriat.

Balanţă


Deşi se pare că aveţi multe de rezolvat, vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult. Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări în cămin, împreună cu partenerul de viaţă. Fiţi atent la cheltuieli, pentru că aveţi tendinţa să daţi banii pe lucruri care nu sunt foarte necesare. Se pare că în prima parte a zilei v-aţi propus să rezolvaţi o problemă de familie care vă preocupă de mai mult timp.

Scorpion

În prima parte a zilei este posibil să aflaţi că s-a amânat o călătorie în interes profesional sau de afaceri. Nu este cazul să vă indispuneţi, fiindcă, oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor. Este momentul să preluaţi iniţiativa în problemele casei şi în relaţiile sentimentale. Spre seară s-ar putea să fiţi invitat la o întrunire cu persoane apropiate. Se pare că sunteţi hotărât să începeţi ceva nou.

Săgetător

Puteţi avea spor în diverse activităţi casnice. În prima parte a zilei este posibil să încasaţi o sumă importantă de pe urma unei afaceri şi să începeţi să faceţi planuri de viitor, împreună cu partenerul de viaţă. După-amiază s-ar putea să aflaţi că o persoană apropiată are probleme de sănătate şi să îi săriţi în ajutor. Vă recomandăm să nu promiteţi lucruri care nu depind de dumneavoastră.

Capricorn

Dacă doriţi să faceţi anumite schimbări în casă, contextul astral de azi este favorabil. Este o zi bună pentru reamenajări, mutat sau schimbat mobila, mici reparaţii etc. Vă puteţi baza pe ajutorul prietenilor şi al familiei. O rudă mai vârstnică ar putea să provoace o neînţelegere sau o încurcătură care să ducă la tensionarea relaţiei cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să nu reacţionaţi sub impulsul momentului.

Vărsător

Aveţi posibilitatea să faceţi mici schimbări în cămin şi să vă puneţi în aplicare câteva dintre ideile originale, creative. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi câteva drumuri scurte în interesul familiei. Pentru a profita de acest context astral faborabil, vă sfătuim să vă organizaţi cât mai bine timpul. Dimineaţa s-ar putea să încasaţi o sumă importantă care vi se cuvine pentru o activitate prestată mai demult.

Peşti

Este posibil să nu vă simţiţi în formă şi să nu fiţi prea comunicativ. Amânaţi întâlnirile de afaceri sau de natură sentimentală. Ar fi bine să nu vă ocupaţi de probleme importante, care necesită putere de concentrare. În schimb, puteţi avea spor în activităţile de rutină pentru cămin. Spre seară s-ar putea să aflaţi veşti despre cineva de departe.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 11 decembrie 2017

Actualitate

» Propunerea lui Iordache de modificare a regulamentului Camerei Deputaţilor, respinsă de comisie
» Dezbaterea în Camera Deputaţilor a OUG privind split TVA, amânată cu o zi, pentru corelarea unor texte
» Ecaterina Andronescu, chemată la DNA în dosarul privind baza Cutezătorii
» Craiova: Se întrerupe temporar furnizarea gazelor pe câteva străzi, în data de 12 decembrie
» Gorj: Corpul de control al ministrului Afacerilor Interne, în verificări la Prefectură
» Statutul magistraților și legea privind ANI, adoptate de Camera Deputaților
» Firma Tel Drum şi doi reprezentanţi ai săi, Petre Pitiş şi Mircea Vişan, urmăriţi penal de DNA pentru fraudă cu fonduri europene
» Avertizare de călătorie în Belgia din cauza condiţiilor meteorologice severe
» Vâlcea: Material lemnos confiscat la Brezoi şi Suşani
» UPDATE – Explozie la metroul din New York
» Procurorii DNA au schimbat încadrarea juridică în dosarul Tel Drum
» Parlament: Ședința dedicată omagierii Regelui Mihai a început
» Statutul magistraților și legea privind ANI, la vot final, după ședința solemnă pentru rege
» Preşedintele Vladimir Putin a ordonat retragerea trupelor ruse din Siria
» Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni în Oltenia şi la munte
» Actorul Alexandru Arșinel a fost operat la inimă
» Tudorel Toader anunţă suplimentarea personalului din închisori
» Consiliul Concurenței a efectuat inspecții inopinate la 25 de bănci și asociații profesionale
» Dezbatere publică, astăzi, privind statutul poliţistului: Amenda pentru refuzul de legitimare, mărită până la 1.500 lei

Publireportaj

» ALDE Dolj: PNL ȘI USR – Renunțați la manipulare!
» Videoconferința „Opportunity Funds“, la Biblioteca Județeană
» Lansări de carte, la Aman
» „Cerul în mâinile tale“, la Muzeul Olteniei Craiova

Local

» Bărbatul care a salvat o tânără de la înec a fost premiat

Dolj

» Separatoare de sens în „curbele morţii“ de pe DN 65
» Ai venituri în afară de salarii? Se schimbă calculul CASS
» Școli gimnaziale din Dolj au ajuns la coada clasamentului național
» Primăria a anulat sondajul privind nemulțumirile craiovenilor
» Face zece ani de pușcărie după ce a înjunghiat un craiovean
» O mamă ne cere ajutorul pentru a putea să-şi strângă micuţul în braţe
» Dosarul care poate dinamita Oficiul de Cadastru Dolj
» A făcut infarct în târgul de la Făcăi de frică să nu ia amendă
» S-a răsturnat cu mașina pe strada Henry Ford
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Craiova: Razie pe străzile municipiului

Gorj

» Bugetul pentru deszăpezirea municipiului Târgu Jiu este de 1,7 milioane de lei
» Drumarii din Oltenia au primit avertisment de la DRDP Craiova – pentru că se mişcă prea încet la deszăpezire
» Târgu Jiu: Revelionul solidarității, în formulă restrânsă
» Daruri pentru orfani şi bătrânii din centrele subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj
» Grigore Cartianu își lansează la Târgu-Jiu noua sa carte: “600.000” – povestea fenomenului #Rezist
» Gorj: Tânără dispărută de acasă, găsită după aproape o săptămână
» Gorj: Poliţiştii au ridicat 120.000 de articole pirotehnice deţinute ilegal (VIDEO)

Vâlcea

» Vâlcea: Produse petroliere confiscate de poliţişti
» Vâlcea: Sală de sport inaugurată la Şcoala Gimnazială nr. 5

Sport

» Aur pe linie pentru luptătorii craioveni, la Putna
» „GP“ și Pro Junior s-au întrecut în victorii
» Handbal (f): România a ratat calificarea în sferturile Campionatului Mondial
» Fotbal / S-au stabilit optimile Ligii Campionilor și 16-imile Ligii Europa

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top