22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Azi apăsaţi pe butonul de pauză şi vă bucuraţi din plin de lucrurile simple şi ușoare pe care viaţa vi le oferă din belşug. Bine faceţi, e o decizie înţeleaptă de a vă detaşa de miezul agitaţiei de zi cu zi, pentru că aveţi nevoie, din când în când, şi de odihnă. Faceţi orice altceva care să vă distragă atenţia de la preocupările mai grave ale acestei perioade şi nu vă gândiţi nici o clipă la ceea ce lipseşte.

Taur
Aţi sperat mult de la un eveniment spre care v-aţi canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Sunteţi dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult aţi muncit aţi fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunţaţi, nici să vă opriţi din elan. Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar azi daţi piept cu o astfel de piedică.

Gemeni
Opriţi-vă puţin din sarcinile noi pe care vi le-aţi asumat, pentru că apare din urmă o restanţă ce se cere a fi adusă la zi. Nu puteţi trece la altceva dacă nu vă achitaţi de această datorie din trecut, care, mai devreme sau mai târziu, va deveni stringentă, ca o ghiulea legată de picior pe care o tot cărați după dumneavoastră.

Rac
Unii nu reuşesc să se apropie de dumneavoastră, pentru că sunteţi într-o pasă mult prea sensibilă din punct de vedere emoţional şi orice cuvânt îndreptat spre dumneavoastră sună tăios şi cinic. Nu exageraţi gravitatea replicilor, pentru că unii vă transmit chiar lucruri adevărate şi sincere, nicidecum replici severe pe care nu le-aţi merita, dar aveţi tendinţa de a pune la suflet tot ce auziţi.

Leu
Nu vă bazaţi pe sfatul pe care vi-l oferă astăzi un amic, deoarece nu prea este în cunoştinţă de cauză. Ceea ce spune vine doar din instinct, este o vorbă aruncată în vânt, care nu se bazează nici pe studiu, nici pe experienţă. E doar o părere, fără să analizeze situaţia în profunzime, de aceea ar fi mai bine să n-o priviţi ca pe literă de lege.

Fecioară
Nu vă lăsaţi doborât de o banală piedică. Dacă vă prindeţi într-un moment fragil, gata să renunţaţi la cel mai mic hop, veţi regreta mai târziu slăbiciunea de acum, ca atare adunaţi-vă forţele şi luptaţi, orice ar fi. Veţi fi mândru când veţi fi depăşit starea de sensibilitate de pe parcurs, absolut omenească de altfel, dar totul e o chestiune de voinţă, totuşi! Piedici există la tot pasul, dar asta nu înseamnă că renunţaţi de fiecare dată.

Balanţă
Iubirea nu înseamnă a-i cere celuilalt să se schimbe pentru a fi aşa cum vă doriţi dumneavoastră, ci să-l iubiţi aşa cum e, fără a încerca să-l transformaţi într-o marionetă. Veţi înţelege asta şi azi, printr-un moment care vă sfătuieşte să renunţaţi la vise, la anumite aşteptări, poate imposibile, la un anumit standard şi să vă mulţumiţi sincer cu ceea ce primiţi.

Scorpion
Aveţi mare grijă la informaţia pe care o luaţi de bună, pentru că puteţi da startul unei etape noi în afacerile dumneavoastră, dar care se va baza pe o mare greşeală. Puteţi fi păcălit de nişte aparenţe frumoase, la prima vedere, dar după ce le veţi da deja curs să vă daţi seama că aţi fost înşelat. Deschideţi bine ochii înaintea oricărui nou început, pentru că există acest risc prin preajmă de a porni într-o direcţie cu mai multe căi de interpretare.

Săgetător
Vă bucuraţi de tot ce faceţi cu entuziasm şi pasiune, pentru că se vede că iubiţi viaţa şi oamenii şi nu refuzaţi nici o ocazie de a profita de darurile frumoase din fiecare zi. Spuneţi da oriunde v-aţi duce, râdeţi, glumiţi, vă distraţi, iar această atitudine jovială şi optimistă devine sursa dumneavoastră de energie pentru ceea ce va urma de acum înainte.

Capricorn
Sunteţi nerăbdător să ajungeţi mai repede la un anumit moment de care v-aţi legat cele mai mari speranţe. Este o chestiune de suflet, deci liniştea sau fericirea dumneavoastră depind de acel moment căruia îi atribuiţi însuşiri speciale. Poate e prima întâlnire cu persoana care vă atrage, poate e un eveniment major în cuplu, de aceea emoţiile dumneavoastră ajung acum la cote maxime.

Vărsător
Vă preocupă banii mai mult ca oricând, nu neapărat pentru că nu aţi avea de unde primi, ci pentru că ar fi mare nevoie de o sursă suplimentară! Gândiţi-vă serios la asta, meditaţi asupra acestui aspect, sfătuiţi-vă cu alţii, pentru că sigur deţineţi o soluţie de rezervă! Poate cineva vă face o propunere de a câştiga un ban în plus, poate exista un obiect pe care îl puteţi vinde cu un preţ bun sau aveţi un talent care ar trebui mai bine valorificat şi pus în practică.

Peşti
Nu vă sperie deloc finalurile de drum, dimpotrivă, le trataţi ca pe o ocazie excelentă de a vă apuca imediat de altceva. Ca atare azi spuneţi adio unei etape şi deja vă concentraţi asupra celei care vine la rând. Aveţi extras, din paşii parcurşi până acum, exact învăţămintele potrivite şi ştiţi ce aveţi de făcut de acum înainte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS