21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi primit într-un grup de persoane unde visaţi demult să fiţi acceptat. O consideraţi o evoluţie, pentru că sunteţi convins că asocierea cu aceşti oameni vă va propulsa pe un alt nivel al planurilor dumneavoastră. E ca şi cum aţi fi primit într-un colectiv de elită, cu oameni pe care îi apreciaţi şi-i admiraţi, şi de acum veţi deveni unul de-al lor.

Taur
Simţiți că lumea aşteaptă prea mult de la dumneavoastră, dar nu sunteţi în cea mai bună formă pentru a le oferi ceea ce pretind. Nu sunteţi într-o pasă prea optimistă şi nu aveţi încredere în dumneavoastră, ceea ce vă face să preferaţi să staţi în umbră, ca să nu-i dezamăgiţi pe cei care au aşteptări atât de mari. Altădată pretenţiile lor v-ar fi ambiţionat mai tare, v-ar fi împins mai sus pe calea dumneavoastră.

Gemeni
Aveţi multe detalii la dispoziţie şi nu ştiţi cum să le aranjaţi ca să aibă toate laolaltă un înţeles. Par complet diferite unele de altele, parcă s-ar bate cap în cap sau fac parte din domenii total diferite, dar nu vă grăbiţi să eliminaţi niciunul. Mai aveţi nevoie să acumulaţi câteva informaţii şi veţi vedea că vor începe să se lege perfect. Chiar şi chestiuni ce par diametral opuse se vor uni la un moment dat într-un sens comun.

Rac
Treziţi-vă din vis, pentru că s-ar putea să fiţi captiv într-o iluzie şi, dacă nu deschideţi ochii acum, veţi alimenta mai departe un plan imposibil. Fiţi atent la semnalele care vin de pretutindeni că lucrurile nu sunt chiar aşa cum le vedeţi, pentru că v-aţi inventat singur un scenariu în care aţi început să credeţi, de parcă ar reprezenta realitatea, ceea ce nu e adevărat.

Leu
Relaţia sentimentală cunoaşte o schimbare de registru, de parcă aţi trece amândoi la alt nivel. Ori relaţia voastră cunoaşte acum o evoluţie, semn că vă cunoaşteţi deja mai bine şi v-aţi maturizat unul lângă altul, ori se cere o schimbare radicală de atitudine unul faţă de altul. Orice se poate întâmpla sub imperiul schimbării: schimbaţi tonul în relaţia cu cel drag, schimbaţi modul de a vă comporta.

Fecioară
Mare atenţie la informaţia pe care o primiţi astăzi, pentru că nu este suficient verificată! N-ar fi rău să aveţi mai multe surse de documentare înainte de a vă decide asupra unei singure soluţii, pentru că ştirea care vă ajunge la urechi conţine o notă de neadevăr care, mai devreme sau mai târziu, îşi va da arama pe faţă. Nu credeți chiar orice, nici dacă inspiră încredere la prima vedere.

Balanţă
Apare soarele pe strada dumneavoastră pentru că treceţi prin evenimente care vă fac să cântaţi de fericire! Poate dragostea este sursa fericirii sau o decizie pe care aţi luat-o cândva şi care îşi arată, finalmente, roadele pozitive. Simţiţi nevoia să împărtăşiţi cu alţii lucrurile frumoase din viaţa dumneavoastră, de aceea veţi sta mai toată ziua de vorbă cu cei dragi pentru a le povesti ce lucruri minunate vi se întâmplă.

Scorpion
Ceva vă spune că, în spatele unor aparenţe, s-ar mai afla şi altceva, de aceea ar fi bine să amânaţi marile decizii pe altădată, ca să vă informaţi mai bine. S-ar putea să apară de undeva o informaţie contradictorie care să dea peste cap toate ideile anterioare, de aceea cel mai bine ar fi ori să cereţi detalii din mai multe surse, ca să vă convingeţi că toate converg în aceeaşi direcţie şi nu se bat cap în cap, ori să aveţi şi un plan de rezervă oricând la îndemână.

Săgetător
Vă macină tot felul de dubii cu privire la sensul în care evoluaţi, dar preferaţi să nu le faceţi, deocamdată, cunoscute. Mai bine aţi spune clar că nu credeţi în direcţia spre care vă îndreptaţi, deoarece intuiţia vă trage de mânecă. Treziţi-vă şi aveţi curajul să vă opuneţi dacă tot simţiţi ceva că vă trage înapoi, e posibil să nu fie, cu adevărat, calea cea mai bună pentru ceea ce v-aţi propus.

Capricorn
Chiar dacă planurile la care vă aduceaţi cu mult sârg contribuţia par să fi încetinit, vă convine acest ritm, pentru că vă permite să vă concentraţi mult mai bine la ce aveţi de făcut. Dacă aţi fi zorit de la spate de termene limită sau alte condiţii stresante, nu aţi fi dat randament, deci bucuraţi-vă că nu e nimic care să vă împingă de la spate să vă mişcaţi mai iute. Luaţi-o încet şi nu săriţi peste etape, pentru că fiecare detaliu contează la reuşita finală.

Vărsător
Exageraţi cu ideile fixe de care nu mai puteţi scăpa, deşi aveţi alături oameni care vă prezintă şi alte păreri, şi alte soluţii, dar nu ştiţi nu: vă ţineţi doar de ale dumneavoastră cu încăpăţânare. Oricât de mult aţi crede în principiile după care vă ghidaţi viaţa, ar trebui să fiţi mai atent şi la alte opinii, pentru ca toată viaţa e o şcoală, la urma urmei.

Peşti
Priviţi la cei din jur care au ajuns la un nivel către care încă vă chinuiţi să urcaţi şi luaţi-i pe aceştia ca exemplu de reuşită. Dacă au ajuns acolo, înseamnă că nu este un drum imposibil, ci puteţi şi dumneavoastră, dar înainte de a ajunge la vârf, e nevoie de o atitudine nouă, care, momentan, vă lipseşte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS