14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Opiniile diferite venite de la prieteni vă demonstrează încă o dată că sunt nenumărate moduri de a vedea anumite lucruri. În loc să îi criticaţi pe cei care nu vă împărtăşesc ideile, încercaţi să îi ascultaţi! Pe termen lung, o astfel de atitudine poate fi în avantajul dumneavoastră. Miercuri şi joi sunteţi sigur că ştiţi cum ar trebui să funcţioneze lucrurile. Cu toate astea, ar fi indicat să aveţi un rol pasiv în desfăşurarea acţiunii.

Taur
Sunteţi radiant la începutul acestei săptămâni. Atunci când intraţi într-o încăpere, toţi ceilalți par mai puţin interesanţi în raport cu dumneavoastră. Această dispoziţie exuberantă şi acaparatoare se datorează stării dumneavoastră de bine şi siguranţei emoţionale în care trăiţi. În sfârşit, aţi reuşit să găsiţi soluţii la problemele cu care vă confruntaţi.

Gemeni
Aveţi o viziune minunată asupra viitorului, însă totul e atât de vag şi copleşitor încât nu veţi reuşi să explicaţi nimănui ce simţiţi. Dorinţa de a redescoperi este covârşitoare. Aveţi nevoie de timp şi de răbdare! Luaţi totul cu calm şi o să vedeţi cum viaţa vi se va revela cum nu a făcut-o niciodată. Miercuri şi joi, o nouă relaţie de prietenie se va destrăma.

Rac
Toate informaţiile sunt aliniate, ordonate şi cât se poate de clare la începutul acestei săptămâni. Tot ceea ce aveţi de făcut este să acţionaţi. Încercaţi să cereţi opinia altor persoane şi să vă detaşaţi emoţional înainte de a lua o decizie! Odată stabilit planul de urmat, reuşiţi să atrageţi de partea dumneavoastră toţi factorii de care aveţi nevoie pentru ca totul să decurgă perfect.

Leu
În această săptămână vă concentraţi pe partea plină a paharului atunci când vine vorba de dragoste. Venus vă inspiră din ce în ce mai puţin în această perioadă, iar Neptun vă va readuce în prim-plan nevoia de reuşită profesională. Deşi nu ştiţi în ce direcţie să vă îndreptaţi, nu acceptaţi nici un sfat de la cei din jur. Ziua de vineri este destul de dificilă pentru familia dumneavoastră; viața vă încearcă destul de dur.

Fecioară
Mai înţelegătoare decât de obicei, în primele zile ale acestei săptămâni atrageţi foarte uşor simpatia persoanelor din jur. Astrele lucrează în favoarea dumneavoastră şi vă oferă relaţii bazate pe încredere reciprocă. Marte în zodia dumneavoastră vă face să rămâneţi grijuliu în ceea ce priveşte interacţiunile cu partenerul de viaţă.

Balanţă
Dacă reuşiţi să vă controlaţi impulsivitatea, viaţa dumneavoastră sentimentală va avea de câştigat. Chiar dacă nu vă mai simţiţi conectat cu partenerul, acesta nu este un motiv să deveniţi agresiv verbal. Încercaţi să vorbiţi cu el despre trăirile şi emoţiile dumneavoastră. În weekend, aşteptaţi-vă la vreme destul de rece şi alegeţi să rămâneţi mai mult pe acasă. Profitaţi ca să vă odihniţi mai mult sau să citiţi o carte bună!

Scorpion
Cheia unui început de săptămână excelent este să priviţi în perspectivă, analizând experienţele într-un context mai larg. O bună organizare şi o gândire obiectivă vă vor aduce o săptămână plină de realizări. Toate întâmplările de care aveţi parte se leagă între ele şi au un rol important în viaţa dumneavoastră.

Săgetător
Săptămâna începe cu dumneavoastră în postura de a duce la îndeplinire nişte ţeluri importante. Sunteţi curajos şi dinamic, acum mai mult ca niciodată. Micile probleme care vă dau de furcă în această perioadă sunt nesemnificative. Prezenţa preponderentă a lui Saturn precipită atmosfera la birou. Diferenţele de opinie sunt inevitabile, dar acum iau o formă mai gravă. Încercaţi să rămâneţi diplomat şi nu criticaţi!

Capricorn
La început de săptămână puteţi arăta universului disponibilitatea dumneavoastră de a face ajustări sau chiar schimbări drastice. La birou, experimentaţi şi vă distraţi, în acelaşi timp fiind recompensat pe măsura eforturilor depuse. În weekend, o discuţie aprinsă se poate transforma într-o dispută.

Vărsător
Luni şi marți ascultaţi părerile celorlalţi pentru că e important să vă creaţi o imagine corectă asupra lucrurilor! Veţi avea doar de câştigat dacă luaţi în considerare experienţele mai multor persoane! În viaţa sentimentală vor apărea o serie de posibilităţi noi spre mijlocul săptămânii. În acest weekend aveţi parte de interacţiuni de toate felurile, iar în familie apar câteva conflicte pe care va trebui să fiţi pregătit să le rezolvaţi.

Peşti
Vă simţiţi foarte creativ şi profund la începutul acestei săptămâni. Chiar şi interacțiunile care au loc din întâmplare vor fi pline de semnificaţie pentru dumneavoastră. Miercuri, joi şi vineri vă puneţi mereu întrebarea: „De ce anume îmi aduce aminte acest lucru?“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS