6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Săptămâna aceasta fiţi atent la detalii, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Detaliile fac diferenţa mereu, ele vă pot deschide ochii asupra unor lucruri şi tot ele vă pot da indicii despre cum ar trebui să procedaţi mai departe. Încercaţi să ignoraţi persoanele care vor să vă pună beţe-n roate, pentru că vor fi câteva, şi concentraţi-vă asupra lucrurilor în care dumneavoastră credeţi cu adevărat.

Taur
Începeţi săptămâna cu nişte planuri îndrăzneţe, cu tot felul de idei şi de proiecte, dar s-ar putea ca până miercuri, joi, toată această situaţie să vă obosească şi să începeţi să vă simţiţi copleşit. Poate că nu v-ar strica o pauză, chiar şi în mijlocul săptămânii de lucru, pentru a vă pune ordine în idei.

Gemeni
Va fi o săptămână plină de adrenalină pentru dumneavoastră, mai ales în sectorul amoros, unde aveţi şansa de a cunoaşte oameni noi, interesanţi. Unul sau mai mulţi s-ar putea să şi flirteze cu dumneavoastră, aşa că veţi fi în culmea fericirii, extazului chiar, mai ales că una dintre aceste persoane vă căzuse cu tronc de multă vreme.

Rac
O să începeţi săptămâna cu planuri legate de casă. Vreţi să schimbaţi, vreţi să renovaţi, să redecoraţi. Poate că nici dumneavoastră nu ştiţi exact ce vreţi, dar vreţi să schimbaţi ceva şi să vă faceţi casa mai confortabilă, mai primitoare, aşa cum toate casele ar trebui să fie în prag de sezon rece. O să vă împărţiţi între casă şi muncă, să rezolvaţi cât mai multe lucruri în ambele părţi.

Leu
Începeţi săptămâna cu un mare apetit de muncă, care vă surprinde chiar şi pe dumneavoastră. De miercuri încolo, accentul va fi pus pe viaţa personală. Vreţi să îmbunătăţiţi nişte lucruri în familie, în viaţa de cuplu, dacă sunteţi într-o relaţie, şi vă pregătiţi pentru un weekend plin de aventură, pe care l-aţi planificat sau urmează să-l planificaţi în ultimul moment.

Fecioară
Vă gândiţi la o schimbare de multă vreme, dar săptămâna aceasta începeţi concret să vă analizaţi opţiunile. Vreţi să aveţi parte de provocări mai mari în viaţa profesională, simţiţi că actualul job nu vă mai provoacă şi s-ar putea să începeţi cu asta. Dacă vă va ieşi, o să vă doriţi şi mai mult, pentru că aşa sunteţi dumneavoastră, perfecţionist!

Balanţă
Săptămâna aceasta s-ar putea să vi se întâmple lucruri la care până acum doar visaţi. Cum ar fi să primiţi o mărire de salariu sau, în plan personal, să fiţi surprins cu un cadou inedit – o vacanţă minunată, exact atunci când vă aşteptaţi mai puţin. Meritaţi toate acestea, chiar dacă nu realizaţi, pentru că aţi muncit mult pentru ele şi era momentul ca munca să vă fie răsplătită la adevărata valoare.

Scorpion
E vremea schimbărilor pentru dumneavoastră, schimbări care vor începe chiar din această săptămână. Vă pregătiţi să faceţi un pas în spate în carieră, s-ar putea să aveţi nevoie de o mică pauză, dar e un pas înainte în viaţa personală. E o săptămână bună pentru a vă cere scuze, pentru a relua legături şi pentru a socializa mai mult.

Săgetător
Săptămâna aceasta sunt favorizate relaţiile profesionale în echipă. Profitaţi de asta şi afirmaţi-vă la locul de muncă, cu ajutorul colegilor. Toţi veţi avea de câştigat. Nu vă băgaţi în relaţiile altora, asta în plan personal, pentru că riscaţi să ajungeţi a cincea roată la căruţă, cum se spune la noi, loc care nu vă face deloc cinste. Mai bine vă retrageţi, dacă simţiţi că e posibil să ajungeţi într-o astfel de situaţie.

Capricorn
Săptămâna aceasta aveţi noroc pe toate planurile, ceea ce nu poate decât să vă bucure. Din fericire, aţi muncit destul până acum încât să vă permiteţi o pauză, fie ea şi o pauză activă. O să primiţi şi o sumă de bani sau poate chiar veţi fi promovat, dar asta spre sfârşitul săptămânii, iar în viaţa personală veţi avea parte de mai multe surprize.

Vărsător
Dacă vi se va propune un nou proiect la locul de muncă sau o nouă funcţie, săptămâna aceasta, să nu fiţi surprins. Aveţi toate şansele de a primi chiar şi nişte bani în plus, dacă aveţi disponibilitatea de a deveni mai autoritară. Se pare că nu toţi cei din jur vă respectă aşa cum ar trebui, iar asta vă pune în pericol statutul profesional. Încercaţi să nu mai ţineţi cont de prietenii când vine vorba de muncă.

Peşti
În sfârşit, vă treziţi la realitate săptămâna aceasta. Aţi fost destul de absent din viaţa dumneavoastră în ultima perioadă şi toată lumea şi-a dat seama de asta. E momentul să acţionaţi, să ieşiţi în evidenţă, să nu vă mai fie teamă că toţi sunt cu ochii pe dumneavoastră. Un pic de empatie vă poate duce departe!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS