Horoscop

Autori
Etichete , , , ,


Berbec

Înainte de amiază este posibil să întâmpinaţi dificultăţi financiare, însă nu este cazul să vă îngrijoraţi, fiindcă este o situaţie de scurtă durată. O persoană apropiată v-ar putea propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptaţi, sunt şanse să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu acordaţi suficientă atenţie familiei.

Taur

Aveţi şanse reale de succes în plan sentimental şi în viaţa socială. După-amiază este posibil să aflaţi o veste bună, care vă determină să vă schimbaţi programul. Este o zi favorabilă pentru planuri de viitor, mai ales în activitatea profesională şi în plan financiar. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie pentru că în acest fel puteţi avea mare succes în tot ceea ce întreprindeţi.

Gemeni

Relaţiile cu prietenii ar putea avea de suferit din cauză că vă susţineţi punctul de vedere cu încăpăţânare. Chiar dacă sunteţi sigur că aveţi dreptate, vă sugerăm să fiţi flexibil şi diplomat. Pentru a depăşi mai uşor o dezamăgire în plan sentimental, vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor. V-ar face foarte bine o ieşire în oraş în compania unor persoane dragi.

Rac

Se pare că parcurgeţi o perioadă favorabilă în plan social. Este de aşteptat ca relaţiile cu cei din jur să decurgă fără probleme. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor, mai ales în ceea ce priveşte călătoriile de plăcere sau concediul. Dacă aveţi de luat decizii importante în plan profesional, ar fi bine să cereţi sfatul unei persoane cu experienţă. Nu trebuie să vă grăbiţi atunci când luaţi decizii.

Leu

Este posibil să întâmpinaţi dificultăţi în plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie delicată. Ziua de azi este foarte bună pentru a face planuri de viitor, mai ales în activitatea profesională sau în afaceri. Eforturile pe care le depuneţi în această perioadă au şanse mari să dea rezultate în scurt timp şi să aducă beneficii importante. Pentru azi, vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare.

Fecioară

Este o zi bună pentru a vă asuma noi responsabilităţi la locul de muncă sau pentru a începe o activitate extraprofesională. Aveţi şanse mari de reuşită în activităţile intelectuale şi în plan social, mai ales datorită farmecului personal şi ingeniozităţii de care daţi dovadă. În a doua parte a zilei este posibil să primiţi o veste mai puţin plăcută de la o persoană apropiată, în legătură cu un proiect comun.

Balanţă


Este un moment propice pentru a pune la cale o nouă afacere menită să vă crească veniturile. Prietenii şi partenerul de viaţă vă susţin moral şi vă ajută. După-amiază este posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu un membru al familiei. Ca să evitaţi tensionarea relaţiei pe termen lung ar trebui să fiţi cât mai diplomat şi înţelegător. Ar fi bine să petreceţi mai mult timp cu familia şi să comunicaţi mai mult cu cei dragi.

Scorpion

Va recomandăm să nu vă faceţi un plan foarte precis pentru astăzi, pentru că se întrevăd evenimente neaşteptate. În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte care nu suportă amânare. Vă sfătuim să daţi atenţie oricărei chestiuni pentru a nu avea surprize. După-amiază aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Săgetător

Înainte de amiază se întrevăd câteva drumuri scurte pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. Spre seară este posibil să vă pregătiţi pentru o călătorie în interesul familiei, împreună cu partenerul de viaţă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Ceea ce puneţi la cale azi are şanse să se realizeze destul de repede, aşa că să nu fiţi surprinşi. Este important să nu vă lăsați dus de val!

Capricorn

Este o zi bună pentru a face planuri în legătură cu o afacere nouă, care v-ar putea creşte veniturile în scurt timp. Relaţiile cu familia şi cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. În partea a doua a zilei s-ar putea să aveţi o întâlnire neaşteptată, care vă face multă plăcere. Vă sfătuim să nu neglijaţi persoanele mai în vârstă.

Vărsător

Se pare că parcurgeţi o perioadă favorabilă în plan profesional sau în afaceri. Rezultatele muncii depuse acum ar trebui să apară în scurt timp şi să fie cel puţin satisfăcătoare. Intuiţia vă ajută să aveţi iniţiative apreciate de cei din jur, atât în familie, cât şi la locul de muncă. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte împreună cu o persoană apropiată. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.

Peşti

În prima parte a zilei este posibil să vi se ofere un loc de muncă mai bine plătit sau să fiţi promovat. Vă puteţi aştepta la responsabilităţi mai mari, dar şi la perspective mai bune din punct de vedere financiar. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă şi să ţineţi cont şi de sfaturile unei persoane cu experienţă din familie.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 26 octombrie 2017

Actualitate

» Guvernul a deblocat organizarea de concursuri pentru 3.694 de posturi vacante în Ministerul Afacerilor Interne
» Guvern: Românii vor putea opta pentru eliberarea unei cărți electronice de identitate
» Ministrul Finanţelor schimbă numele “taxei de solidaritate” în “contribuţia asiguratoare pentru muncă” şi o majorează la 2,25%
» Contribuţia pentru Pilonul II de pensii scade de la 5,1 la 3,7%
» Iohannis: Aderarea României la zona euro este un demers esențial
» Angajații ANAF Prahova nu mai au acces la internet
» Raportul în cazul Colectiv, care arată situaţia dezastruoasă din spitalele româneşti, „la nivelul anilor ’90“ pierdut de Ministerul Sănătăţii
» Atenţie la legile lui Tudorel Toader! Cum încalecă politicienii procurorii şi justiţia
» 135 de tâlhari, 47 de violatori şi 33 de criminali eliberaţi în prima zi din închisoare
» România va cumpăra elicoptere Airbus H215 produse la fabrică din Braşov pentru Armata şi Ministerul de Interne

Publireportaj

» 1001 articole pentru casa ta
» Plata în rate fără dobândă la Centrul de Remorci Oltenia

Local

» Bălăcița, comuna în care oamenii trăiesc din creșterea animalelor

Dolj

» Membrii CA-ului de la RAADPFL, șase indemnizații bonus pe an
» ANAF nu mai are de ieri acces la internet. Le-au expirat licențele
» Când vă puteți pensiona anticipat și anticipat parțial
» Căldură mai scumpă cu 20-50 de lei pe lună
» Doljenii cumpără tot mai multe „englezoaice“
» SONDAJUL SĂPTĂMÂNII în Gazeta de Sud
» Hoții-fantomă din comuna Malu Mare
» Primăria a anulat licitația pentru spectacolul de pe stadionul de fotbal
» Câinii fără adăpost cer ajutor
» RAT Craiova se înnoiește cu autobuze second-hand pe credit
» Întreruperi energie electrică de luni
» Primăria Craiova organizează concurs pentru posturile de profesor înot, instalator şi inspector de specialitate IA
» Dolj: Defecțiunea tehnică a fost remediată. Începând de mâine se lucrează în regim normal la DRPCIV
» Şi Fiscul doljean a rămas fără internet
» Craiova: Reținut de polițiștii craioveni după ce a comis două furturi din autoturisme
» Dolj: Târg de adopții la Adăpostul canin Breasta

Gorj

» Ce şanse sunt ca Transalpina să fie redeschisă?
» Firma care a preluat fosta Avicola va înfiinţa 600 de locuri de muncă
» Gorj: Apel către populaţie să încheie poliţe pentru asigurarea locuinţelor: doar 17% sunt asigurate
» Dezbatere pe tema transplantului de organe, la Primăria Târgu Jiu
» Gorj: Trei secţii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu vor fi reabilitate
» Gorj: Ministrul Energiei vine mâine la Târgu Jiu

Olt

» Olt: Ridicări cu balonul la marginea Slatinei

Mehedinţi

» Mehedinţi: ISU “Drobeta” recrutează tineri pentru Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești

Vâlcea

» Vâlcea: Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni informatice şi economice cu anunţuri false
» Vâlcea: Biciclist mort într-un accident rutier

Sport

» Voleibalistele de la SCM-U caută prima victorie
» Ene: Suporterii nu trebuie să aibă motive de îngrijorare
» Fotbal / Alb-albaștrii inaugurează noul stadion cu un amical contra Slaviei Praga

Educatie

» Premii de aproape 90.000 de lei pentru cei mai buni elevi și profesori din Olt
» Sorin Cîmpeanu, Doctor Honoris Causa al Universității din Craiova
» Mii de elevi folosesc câte un caiet pentru mai multe materii
» Elevii din învățământul primar și preșcolarii vor intra vineri în vacanță

Magazin

» Bancul zilei
» Reţeta de weekend – Ciorbă uşoară
» Horoscopul de weekend
» Cum să scapi de arsurile stomacale cu remedii naturale

Top