13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi un mare ţel de atins în carieră, dar e cale lungă până veţi ajunge la materializarea lui. Trebuie să mai puneţi mâna pe carte, să învăţaţi ceva nou, să apelaţi la persoane specializate în domeniul cu pricina, deci căutaţi de pe acum mijloacele concrete de a vă vedea visul împlinit. Aveţi toate şansele să ajungeţi acolo, doar că trebuie să vă folosiţi de foarte multe instrumente intermediare.

Taur
Nu vă aventuraţi aşa la primul preţ care vi se propune, fie că e vorba de şansa de a cumpăra ceva sau de a vinde un obiect, pentru că veţi regreta mai apoi impulsivitatea de acum. Trebuie să mai negociaţi, să obţineţi un preţ mai profitabil. Mai târziu e posibil să vi se ofere un preţ mai bun şi nu veţi mai putea schimba cu nimic lucrurile.

Gemeni
Nu puteţi continua o poveste de iubire în acelaşi mod ca până acum, ci se cere o viziune nouă asupra relaţiei voastre. Poate s-a instalat monotonia şi plictiseala, poate simţiţi un blocaj în comunicarea cu persoana iubită, deci ar fi nevoie de aer proaspăt în cuplu. O iniţiativă venită de la unul din parteneri ar fi de bun augur, ca atare propuneţi-i ceva partenerului care să vă scoată pe amândoi din zona ternă în care nimic interesant nu se mai întâmplă.

Rac
Unde apăreţi, chiar şi cele mai aprinse conflicte au şanse să se aplaneze, pentru că veniţi cu blândeţe şi reuşiţi să-i liniştiţi pe toţi cu o vorbă. Nimeni nu şi-ar permite să ridice tonul, pentru că inspiraţi respect şi autoritate, chiar şi fără a fi nevoie de ton ridicat. Aveţi mereu argumente logice, exemple concrete, soluţii practice la orice situaţie tensionată şi consideraţi că nu are rost să vă certaţi pentru aspecte care oricum îşi vor găsi rezolvarea.

Leu
Cine se aseamănă se adună – spune o vorbă – şi acelaşi lucru simţiţi în legătură cu omul care vă completează în tot ce faceţi. Priviţi la cel din faţă, pentru că devine un fel de oglindă a propriei identităţi. Ori semănaţi grozav de mult în unele privinţe, ori el descrie de fapt cum vă comportaţi, cum sunteţi, chiar dacă vă arată o imagine care vă place sau nu.

Fecioară
Vă preocupă foarte mult viitorul carierei şi profitaţi de o zi mai relaxată pentru a medita asupra acestui obiectiv major. Poate staţi de vorbă cu cineva mai experimentat care are nişte sfaturi excelente de oferit şi merită să le ascultaţi, să le ţineţi minte şi mai apoi să le şi puneţi în practică.

Balanţă
Iubirea nu vine întotdeauna în lumini sclipitoare, ci şi în forme banale, pe care aţi fi tentat să le ignoraţi. Totuşi, azi trebuie să fiţi atent la ce se petrece în jur, pentru că evenimentele prin care treceţi, deşi mărunte şi nesemnificative, au conotaţii speciale pentru inima dumneavoastră. E ca şi cum cea mai mare iubire a vieţii apare în cel mai şters loc, dar, dacă nu vă cramponaţi de nimicuri, aţi putea avea parte, mai apoi, de lucruri deosebite.

Scorpion
Ca să vă puteţi împlini visul pe care îl ţineţi acum ascuns în minte, ar mai fi nevoie de câteva informaţii în plus şi de ceva experienţă de viaţă. Cu alte cuvinte, trebuie să vă apucaţi de învăţat, pentru că viitorul va cere nişte deprinderi pe care doar vi le-aţi dorit înainte, dar nu aţi reușit să le ataşaţi la bagajul de cunoştinţe.

Săgetător
O binefăcătoare gură de aer proaspăt apare datorită unei sume de bani care intră azi în posesia dumneavoastră. Parcă vă mai liniştiţi, scăpaţi de un stres care vă apasă pe suflet şi chiar aveţi curajul să faceţi planuri cu acei bani, pentru că vin exact cand aveaţi mai mare nevoie de ei. Fiţi totuşi cumpătat în administrarea banilor.

Capricorn
Prea vă lăsaţi dominat de influenţele negative din jur, când aveţi resursele proprii de energie care v-ar putea ajuta să treceţi cu brio peste orice impas. Nu vă comparaţi cu alţii, sunteţi unic, ştiţi cel mai bine pe ce vă puteţi baza, ori ceilalţi vă privesc ca şi cum aţi fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, îngrijorat de ceea ce nu merge bine.

Vărsător
Ceea ce vă avantajează, pe altul îl pune într-o lumină deranjantă, dar ce contează cel mai mult în acest moment: binele personal sau altruismul? Chiar dacă e o atitudine uşor egoistă, de vreme ce vă gândiţi numai la ceea ce vă convine, asta-i viaţa, azi unul e pe val, şi altul în prăpastie. Acum e momentul să culegeţi roadele unei victorii, dar victoria se ridică pe eşecul altei persoane. Dacă vă gândiţi prea mult la această discrepanţă, nu veţi mai simţi satisfacţia succesului.

Peşti
Cel mai mare duşman al zilei e în mintea dumneavoastră, pentru că de acolo vin tot felul de semnale negative care vă opresc înaintea oricărei iniţiative. Aţi vrea să faceţi multe, dar mereu ceva vă ţine pe loc şi acestea sunt fricile şi slăbiciunile pe care le lăsaţi să se manifeste în voie. Luptaţi cu ele, nu le lăsaţi să vă domine, pentru că veţi bate pasul pe loc fără să duceţi la îndeplinire ceea ce aţi decis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS