16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Trebuie să dați startul unei acţiuni noi, dar aveți mai multe direcţii de mers şi nu ştiți care e mai bună pentru dumneavoastră. Intuiţia nu greşeşte niciodată, ca atare trebuie să ascultaţi cu atenţie vocea interioară care vă împinge doar spre una din alternativele oferite.

Taur
Când un aspect al vieţii vă stresează prea mult, deveniți sclavul acelui gând, de aceea trebuie să aveți întotdeauna un plan de rezervă către care să vă îndreptaţi atenţia. Când vedeți că nimic nu mai merge într-o direcţie, ocupați-vă imediat de celălalt plan. Asta vă va abate gândul de la primele motive de enervare şi veți vedea că veți trece mult mai uşor peste toate.

Gemeni
Vă ascundeți marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele să nu mai prindă contur. Vă înşelați, exact asta trebuie să faceți, să verbalizați, să spuneți clar şi răspicat ce anume doriți, nu doar să ţineți dorinţele ferecate în suflet. Exprimați în cuvinte ce vreți să primiți, lăsați vocea aceea interioară care vorbeşte timid să strige şi în exterior ce vreți, pentru că numai aşa veți fi auzit.

Rac
Ţineți mult la spaţiul personal, de aceea nu sunteți dispus să deschideți uşa, la propriu sau la figurat, oricărei persoane. Trebuie să vă câştige încrederea înainte de a o accepta în cercul intim, de aceea ar fi bine să-i puneți la încercare bunele intenţii înainte de a-i permite să se apropie. Intuiţia vă atrage atenţia asupra eventualelor sale gânduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste înainte de a-i da acceptul.

Leu
Mergeți de ceva vreme pe un teren cam monoton, în care nu mai apare nimic nou, dar simţiți o schimbare de registru. Apare altceva care vă scoate din monotonie, deşi vă cam ia prin surprindere, pentru că erați obişnuit cu ritmul lent şi confortabil în care evoluau lucrurile.

Fecioară
Prietenul la nevoie se cunoaşte! Nu e un clişeu, e o realitate, pentru că azi veți descoperi ce rol major jucați în viaţa altei persoane care trece prin momente dificile. Sunteți alături de ea trup şi suflet, suferiți alături de ea, îi ţineți companie, iar asta îi face bine.

Balanţă
Ştiți să exprimați sentimentele într-o formă convingătoare, pentru că nimeni nu vă poate contesta talentul literar. Ați fi un scriitor grozav de romane cu tentă romantică, pentru că, cel puţin azi, deţineți toate calităţile în acest sens: un vocabular bogat, sensibilitate, pricepere de a aşeza cuvintele într-o formă plăcută.

Scorpion
Mediul în care vă aflați vă influenţează negativ, ca atare alegeţi-vă cu grijă companionii, ca să nu vă stricați ziua din cauza toanelor lor. Aveți alături persoane împovărate de tot felul de necazuri care nu vă aparţin, dar, cum sunteți sensibil la necazurile altora, vă vor impresiona imediat şi veți aluneca şi dumneavoastră spre aceeaşi pantă depresivă.

Săgetător
Oboseala îşi spune cuvântul. Sunteți epuizat pe ultima sută de metri a unei activităţi pentru care v-ați consumat toate resursele. În loc să trageți tare ca să terminați ceea ce se apropie de sfârşit, aveți nevoie de o pauză, pentru a vă aduna forţele. E recomandabil să vă detaşați de miezul acţiunii pentru că descoperiți unele aspecte pe care nu le-ați fi văzut dacă ați fi rămas concentrat la problema respectivă.

Capricorn
Discutaţi cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru că primiți de la ei numai reacţii entuziaste, asta vă amplifică dorinţa de a ajunge mai repede acolo unde visaţi cu toţii. De dumneavoastră depinde felul cum veți construi aceste perspective ca atare totul va evolua excelent cât timp interesul e maxim.

Vărsător
Capacităţile mentale vor atinge un maxim, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care vă confruntaţi. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia ideile şi n-ar fi exclus să-şi propună să mai apeleze şi altă dată la sugestiile dumneavoastră.

Peşti
Aţi putea cunoaşte o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Cei căsătoriţi vor avea de lămurit chestiuni importante, dar până la urmă vor reuşi să ajungă la un consens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS