11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ambianţa familială poate fi deranjată de aspectele financiare. Posibil ca membrii familiei să dorească mai mulţi bani de la dumneavoastră sau măcar să le faceți cadouri şi favoruri mai frecvent. Evitați dialogurile pe aceste teme. Planificaţi-vă bugetul în primul rând cum aveți nevoie şi apoi orientați-vă şi spre nevoile celorlalţi.

Taur
Sunt favorizate dialogurile cu persoanele diferite mult de dumneavoastră. Puteți afla multe lucruri interesante despre cum să vă dezvoltaţi personalitatea şi cum să vă îmbunătăţiți viaţa. Unele aspecte dezbătute v-ar putea crea disconfort, pentru că recunoaşteți că sunt adevărate şi că ar cam trebui să luați măsuri.

Gemeni
Se întrezăresc cheltuieli neprogramate sau nedorite. Pe moment puteți fi destabilizat, existând riscul să luați decizii nepotrivite. Vedeți despre ce este vorba, chibzuiți fiecare situaţie şi apoi acţionați cu calm. Cineva din anturajul apropiat vă poate spirjini în toate demersurile de astăzi. Totul este să cereți ajutor şi să-l şi acceptaţi din toată inima.

Rac
Stările de spirit sunt fluctuante, astfel că este dificil să vă concentrați pe activităţi solicitante şi pe dialogurile cu ceilalţi. Posibil să vă necăjiți din cauza principiilor de viaţă ale celor apropiaţi. Ar fi bine să vă detaşați de tumultul cotidian şi să vă gândiți şi la planurile de viaţă. Sunt momente bune să vă revizuiți atitudinea, stilul de viaţă şi relaţiile cu ceilalţi.

Leu
Senzaţia că se petrec multe în culisele vieţii este accentuată. În special în segmentul profesional se pare că există frământări, se fac şi se desfac tot soiul de situaţii de care aflați abia după ce s-au desfăşurat. Fiți prudent şi ocupați-vă serios de datorii. Rezervaţi-vă momente pentru plimbări în aer liber.

Fecioară
Este posibil să vă necăjiți mult astăzi din cauza prietenilor. Unii vor dori să vă dea sfaturi, fără să le cereți, dar pe undeva au dreptate. Fiți deschis şi alegeți ce considerați că este bun şi de folos. Cu siguranţă, printre banalităţi, acuze sau simple dialoguri veți găsi informaţii deosebite şi interesante.

Balanţă
În plan profesional se întrezăresc schimbări, care vă vor aduce responsabilităţi noi. Vi se măresc sarcinile de lucru, dar despre plata aferentă nu se vorbeşte nimic. Gândiți-vă bine dacă acceptaţi ceea ce vi se propune. Va veni şi plata, însă când şi cum rămâne de văzut. Dialogurile cu prietenii sau cu persoanele de încredere din mediul profesional vă vor oferi informaţii preţioase.

Scorpion
Aveți spor la desfăşurarea activităţilor intelectuale, la planificarea călătoriilor, studiilor, sau puteți demara un proiect profesional. Ar fi bine să vă sfătuiți cu persoanele instruite din anturajul apropiat şi să învățaţi din experienţele lor. După-amiază este potrivită vizionării unui film sau unui spectacol de teatru.

Săgetător
Tema principală a zilei o reprezintă cheltuielile personale fie pentru locul de muncă, fie pentru a vă îmbunătăţi sănătatea. Sunteți nevoit să achitaţi facturi restante, taxe sau alte tipuri de datorii. Partenerul de viaţă sau rudele vor dori să profite de pe urma bugetului dumneavoastră sau a bunurilor personale.

Capricorn
Împreună cu partenerul de viaţă sau colaboratorii veți fi nevoit să discutaţi cheltuielile comune şi modul de folosire şi administrare a bunurilor comune. Fiți prudent şi ţineți cont de sfaturile sau nevoile celorlalţi, pentru că riscați să stricați relaţii şi situaţii parteneriale bune.

Vărsător
Se anunţă o zi cu multă muncă, indiferent că stați acasă sau mergeți la serviciu. Ar fi bine să alegeți treburile prioritare, pentru că organismul este obosit şi are nevoie de odihnă şi linişte. Cineva din familie vă poate ruga să-l ajutaţi fie cu sfaturi, fie cu bunuri materiale.

Peşti
Sunt posibile discuţii aprinse cu persoana iubită sau cu copiii. Traversați o perioadă în care nevoile afective sunt exacerbate, iar dorința celor dragi de a vă oferi iubire este diminuată. Orientați-vă eforturile şi afecţiunea spre dumneavoastră şi lăsați-i pe ceilalţi deoparte. Activităţile specifice unui hobby sau dialogul cu un prieten drag şi de încredere vă pot linişti şi vă bucură foarte mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS