18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nevoia de independenţă şi libertate este resimţită acut în aceste zile, prin urmare e posibil să provocați o furtună în locul în care vă aflați şi să iniţiați nişte schimbări. Probabil există destulă agitaţie în familie, pentru că nu toată lumea vă înţelege dorinţele şi nevoile. Pe de altă parte, orice schimbare are rostul ei şi poate fi binevenită, dar nu e absolut necesar să îi puneți pe toţi în cap.

Taur
Luna în Gemeni vă îndreaptă atenţia către mijloace noi de câştig sau vă face conştient de necesitatea de a vă stabili noi priorități în ceea ce priveşte administrarea finanţelor. Este un prilej bun pentru a descoperi acele abilităţi care, puse în slujba dumneavoastră şi a altora, să vă crească bucuria sau să vă aducă mai multă uşurinţă în tot ce faceți.

Gemeni
Curiozitatea, plăcerea de a descoperi tot mai multe informaţii şi lucruri noi, dar şi atenţia la propriile nevoi sunt accentuate astăzi. Aveți idei multe, atât de multe încât e posibil să fiți complet derutat. De aceea, e necesar să luați lucrurile pe rând, să vă investiți judicious energia, doar în direcţiile importante pentru dumneavoastră.

Rac
Luna se află astăzi într-o zonă a discreţiei şi izolării, prin urmare e important să fiți atent, mai degrabă la semnalele şi mesajele subtile, decât la cele directe şi făţişe. E recomandat să ascultaţi mai mult decât vorbiți, să vă extrageți puţin dintr-un context agitat, pentru a vedea imaginea de ansamblu şi a găsi soluţiile optime în orice situaţie.

Leu
Zona prietenilor, relaţiilor, proiectelor şi aspiraţiilor este astăzi foarte dinamică. Informaţiile circulă cu rapiditate, veştile ajung la tine cât ați clipi, iar unele s-ar putea să vă provoace la nivel de resurse interioare sau materiale, să vă scoată din confort. Pe de altă parte, sunt posibile schimbări radicale de percepţie, de atitudine, de convingeri. Schimbări neaşteptate sunt posibile şi în ceea ce priveşte relaţiile cu străinătatea.

Fecioară
Se pare că e necesar să primiți şi să vă adaptați la nişte schimbări, chiar dacă nu le-ați programat şi aşteptat. În zona carierei, e nevoie de câteva schimbări, mai ales de percepţie, de gândire şi abordare. Negocierea este instrumentul cel mai puternic de care dispuneți acum. Cu cât sunteți mai flexibil şi mai deschis la comunicare, cu atât sunt mai mari şansele să întoarceți o situaţie incertă în favoarea dumneavoastră.

Balanţă
Dacă v-ați încărcat agenda pentru astăzi, e posibil să vă confruntaţi cu o stare de confuzie generată de tendinţa de a vă risipi în mai multe direcţii deodată. Vă propuneți multe, vreți multe, dar pentru a le realiza e nevoie de o organizare ceva mai riguroasă şi de o anume disciplină a minţii. Astăzi sunt posibile schimbări neprevăzute, radicale, mai ales în privinţa unor parteneriate şi afaceri.

Scorpion
Pentru dumneavoastră, Luna în Gemeni poate aduce în prim-plan nişte nevoi sau lipsuri. Pe de o parte, din cauza unor neînţelegeri apărute în relaţia cu un prieten, iar pe de altă parte, din cauza incapacităţii de a primi ceea ce alţii sunt dispuşi să vă ofere. Astăzi e posibil să primiți sprijin şi să găsiți resurse acolo unde vă aşteptaţi mai puţin. În plus, unele schimbări de direcţie şi viziune sunt inevitabile.

Săgetător
Traversați o perioadă intensă, mai ales la nivel de parteneriate, relaţii, afaceri în asociere cu alţii. Se produc schimbări, aveți parte de surprize, lucrurile îşi schimbă forma de la o zi la alta. Cu toate acestea, acum e important să vă clarificați ce vreți, cu cine vreți să construiți o afacere, care este calea potrivită pentru dumneavoastră. Astăzi e nevoie şi de ceva diplomaţie pentru a depăşi eventualele tensiuni.

Capricorn
Aveți şansa să faceți schimbări radicale în orice zonă de viaţă care a devenit neproductivă sau nu vă mai inspiră. Chiar dacă unele schimbări par nepotrivite, ele vă determină să vă repoziționați, să puneți întrebări, să găsiți soluţiile optime, mai ales în ceea ce priveşte locul de muncă, parteneriatele, relaţiile de orice tip.

Vărsător
Luna în Gemeni vă poate ajuta să priviți totul cu mai multă seninătate şi să faceți astfel încât totul să pară mai uşor. Chiar dacă pot apărea blocaje la nivel de resurse materiale sau de altă natură, creativitatea vă ajută inclusiv în această privinţă, astfel că puteți găsi soluţii ingenioase în orice situaţie. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte zona profesională şi relaţiile de lucru, e posibil să generați schimbări radicale.

Peşti
S-ar putea să fie necesară ceva muncă de lămurire cu partenerul sau cu un colaborator, pentru a accepta ideile dumneavoastră şi a găsi o cale comună de exprimare şi cooperare. Luna se află în Gemeni, în zona sufletului, aşa că este o zi potrivită pentru a vă pune nişte întrebări cu privire la dorinţele personale, la ce anume vă face să vă simţiți în siguranţă, iubit şi preţuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS