15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
E posibil să nu mai îmbrăcați în haine idealiste relaţia afectivă în care sunteți implicat, să deveniți conştient că orice parteneriat are fisurile, dramele şi punctele lui slabe, pe care sunteți dator să le aflați şi să le supliniți. Sunt condiţii favorabile pentru a începe o afacere de familie, a demara un proiect ori a dezvolta constructiv o idee rentabilă.

Taur
În viaţa intimă ați putea lua astăzi nişte decizii care se sustrag raţionamentelor logice. Ceva interior vă spune probabil că trebuie să luați măsuri drastice pentru ca o situaţie dificilă să se îndrepte într-o direcţie bună. Sunteți nevoit să faceți o schimbare incomodă şi în modul în care vă administrați finanţele. În rest, rezervele de energie sunt la cote ridicate.

Gemeni
S-ar putea spune azi că aveți simţul relaţiei. E posibil să vă acomodați destul de bine la priorităţile şi necesităţile partenerului de viaţă, să simţiți nevoia să-i faceți confesiuni şi mărturisiri sincere, să-i oferiți sprijin şi susţinere afectivă. Totuşi, e posibil să condiţionați în mare parte iubirea pe care o dăruiți, să aveți aşteptări exagerate şi cereți în schimbul a ceea ce oferiți.

Rac
S-ar zice că aveți un simț fin al oportunităţilor, un radar eficient al traseului optim de urmat. Nu vă mai ambalați inutil şi nu vă mai aprindeți din orice, căci puteți intui cu destulă precizie ce merită atenţia dumneavoastră şi în ce direcţie puteți să vă cheltuiți eficient energia. În plus, empatizați cu cei din familie.

Leu
Nu vă aflați în cea mai bună companie pentru ceea ce aveți de făcut în acest moment, dar nu aveți cum să schimbați situația. Trebuie să vă adaptați unor oameni încărcați negativ, care vă molipsesc și pe dumneavoastră de tristețe. Chiar dacă intențiile lor sunt aparent bune, felul în care le pun ei în aplicare nu e în acord cu starea de spirit, pentru că pun răul în față.

Fecioară
Sunt posibile unele nemulţumiri în relaţia cu părinţii. Nu vă prea iese să faceți compromisuri, să lăsați de la dumneavoastră de dragul armoniei. În plus, e posibil să vă închideți într-o tăcere care exprimă frustrare şi reproş, iar legătura cu cei apropiaţi să se răcească. Altfel, starea de sănătate este bună, încurajându-vă să fiți activ şi să vă faceți util.

Balanţă
Puteți să înregistrați unele câştiguri sau să aveți parte de beneficii materiale cu mai multă uşurinţă decât de obicei. V-ați putea, deci, mişca mai în voie atunci când vine vorba de bani şi de obţinerea sau cheltuirea lor, nefiind necesar să ţineți cont de prea multe reguli şi limitări impuse. Şi când e vorba de iubire puteți acţiona mânat de primul impuls, fără să luați în calcul ceea ce se aşteaptă de la dumneavoastră.

Scorpion
E posibil să nu încasați azi sumele de bani scontate, iar faptul că ştiți că alţii depind de dumneavoastră nu face decât să pună suplimentar presiune. În cazuri extreme însă puteți conta pe un sprijin venit din familie, din partea unei persoane binevoitoare care înţelege gravitatea situaţiei şi neputinţa dumneavoastră.

Săgetător
Azi e posibil să trăiți cu convingerea că puteți să vă cunoaşteți mai bine în mijlocul oamenilor decât retrăgându-vă în singurătate sau meditând şi punând distanţă între dumneavoastră şi ei. Vă puteți simţi tensionat, sub presiune, şi puteți simţi nevoia unor confesiuni personale sau să ascultaţi păsurile altora poate avea un efect relaxant, căci vă regăsiți în istoriile lor de viaţă.

Capricorn
Din punct de vedere sentimental, puteți parcurge azi un drum anost şi banal, vă puteți pierde în nebuloasa unei poveşti de amor sau puteți suprainvesti afectiv într-o relaţie de iubire ce se cere regândită. În mediul familial vă puteți exprima liber fără a fi sancţionat, fără a ofensa prin lipsa de diplomaţie. Lipsa de energie poate deveni o amintire, eventuale dureri fizice se pot ameliora.

Vărsător
Astăzi e posibil să simţiți nevoia să vă disputaţi întâietatea în cuplu. V-ar putea fi pusă în discuţie şi autoritatea, fiind necesar să-l lămuriți pe celălalt cu ce putere, în numele cui şi a ce luați hotărâri de unul singur în chestiuni care vă privesc pe amândoi. Până la urmă, s-ar putea să înţelegeți că vă bucurați în viaţa sentimentală de atâta putere şi autoritate câtă ați reuşit să câştigați.

Peşti
Probabil că relaţia cu membrii familiei nu mai e pusă la încercare de anumite episoade de sinceritate mai brutală. Manifestați încredere în cei apropiaţi, ați abandonat orice rezervă şi inhibiţie. Suspiciunea, teama ori nelămurirea personală pot fi rezolvate doar printr-o discuţie clarificatoare şi dureros de onestă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS