11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Controlaţi-vă un pic atitudinea jucăuşă în faţa unor persoane care nu ştiu să aprecieze glumele şi pot reacţiona agresiv. Trebuie să le arătaţi clar că e doar o ironie şi nicidecum un atac la persoană, altfel vă puteți trezi în mijlocul unei răzbunări furibunde. Ambalați glumele într-o formă mai vizibil umoristică, deoarece aveți ghinionul de a avea în preajmă oameni care nu au deloc simţul umorului.

Taur
Iubirea e planul celor mai frumoase discuţii, declaraţii, vorbe dulci. Sunteți mult mai romantic şi tandru şi reuşiți să exprimați în cuvinte ceea ce simţiți, astfel încât să alungați orice urmă de îndoială din sufletul partenerului. Primiți, la rândul dumneavoastră, cele mai calde gesturi de afecţiune şi nu puteți avea parte decât de clipe perfecte în doi.

Gemeni
Vă simţiți blocat într-o zonă fără ieşire în care ați alunecat nu demult şi, în loc să vă adunați forţele ca să depăşiți impasul, parcă vă afundați şi mai adânc în el. Soluţii, cu siguranţă, există, dar nu le găsiți dacă aveți prieteni pesimişti, care nu ştiu altceva decât să vadă partea negativă a lucrurilor. Dacă v-ați alătura unui colectiv mai optimist, care să vă ridice moralul, soluţiile ar începe să apară mult mai repede.

Rac
Intrați azi în legătură cu o persoană care vă inspiră autoritate şi putere. Vă simţiți protejat în preajma sa şi aveți numai de câştigat de pe urma prieteniei pe care v-o oferă. Bucurați-vă cât mai mult de compania sa, pentru că vă este superior în multe privinţe. Îl priviți cu respect și cu admiraţie.

Leu
Ați trecut cândva printr-o situaţie care n-a ieşit tocmai bine, iar acum, când sunteți pus într-o situaţie similară, nici nu aveți curajul să mai încercați ceva, ca nu cumva să se repete totul. Se presupune că ați învăţat deja din lecţiile trecutului, ca atare nu are rost să fiți acum atât de temător şi excesiv de prudent. Luați măsuri de precauţie ca să nu repetați aceeaşi greşeală, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să faceți nimic.

Fecioară
Ancorați-vă în realitate pentru că nu e momentul să vă lăsați furat de iluzii şi vise deşarte. E vremea unei decizii în care trebuie să dați dovadă de claritate, de pragmatism, de siguranţă, în care nu vă puteți permite să vă jucați sau să experimentați. Vă bazați doar pe ceea ce ştiți exact, pe lucrurile scrise negru pe alb.

Balanţă
O dispută care v-a cam dat peste cap în ultimele zile are şanse să revină la normal. Este o reconciliere binevenită, o discuţie clarificatoare care alungă motivele de îndoială sau neînţelegerile, totul e să priviți cu detaşare situaţia care a născut animozităţi şi să vă arătaţi dispus să iertaţi şi să uitaţi. Dacă la originea conflictului s-a aflat o sumă de bani, ar fi bine ca acela care v-a dezavantajat să restabilească echilibrul în acest sens.

Scorpion
Nimeriți la mijloc în conflictul dintre două generaţii, dar nu ţineți partea nici uneia dintre ele, indiferent de tabăra din care ați putea face parte. Nu ţineți nici cu cei tineri, nici cu cei mai bătrâni, ci încercați să îi puneți la masa tratativelor cu calm şi toleranţă, pentru a ajunge la un consens.

Săgetător
Mare grijă la schimbarea de direcţie pe care o decideți azi, pentru că e posibil să nu luați cea mai înţeleaptă decizie. Nu vă grăbiți, nici măcar dacă sunteți strâns cu uşa, pentru că tot ce faceți sub imperiul vitezei poate ieşi prost. Nici veştile de departe nu sunt prea bune azi, încât contactele cu alte ţări sau alte localităţi par a fi mai degrabă sursa celor mai neplăcute evenimente.

Capricorn
E agitaţie mare în jur, dar vă place această atmosferă, pentru că e stimulativă! Competiţia alături de oameni la fel de bine pregătiţi va scoate la iveală ce aveți mai bun şi pentru că vreți să vă remarcați, veți lupta pentru dreptul la succes! Şi alţii vizează aceleaşi lucruri, şi ei au pus ochii pe premiul cel mare, deci vă veți implica cu toate forţele, cu marea şansă de a pune mâna pe succes.

Vărsător
Nu aveți cum să vă simţiți bine într-un anturaj în care nu se discută decât despre boli, probleme şi necazuri. Tocmai de aceea nu e nici o plăcere să vă împovărați şi cu ale altora. Cei din jurul dumneavoastră nu ştiu să se abţină de la poveştile lor lacrimogene, ci monopolizează discuţia, ca atare ar fi bine să-i ascultaţi, dar fără să puneți la suflet ceea ce auziți.

Peşti
Dacă așteptați azi un răspuns, rezultatele de la un test sau de la un examen, va trebui să vă înarmați cu răbdare, pentru că ele vor întârzia să apară. Veți începe să vă întrebați la un moment dat dacă nu ați greșit cu ceva, fiindcă altfel nu vă explicați de unde acest răgaz. Nu e cazul, ba, mai mult, astrele consideră că au făcut totul perfect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS