6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi ați putea avea de-a face cu o persoană dintr-o instituţie de stat, pentru a rezolva o situaţie legată de un act sau o aprobare. În orice caz, e o zi bună pentru a regla astfel de situaţii cu implicaţii legale, dar şi pentru a fi mai atent la detalii legate de planuri şi proiecte pe care le aveți. S-ar putea ca unele să aibă nevoie de ajustări.

Taur
Orice ați face astăzi, mai ales dacă aveți agenda plină, amintiți-vă să cereți sprijin când aveți nevoie, să cooperați cu cei din jur şi în special cu partenerul de viaţă. Astăzi, rezultatele ţin de capacitatea de a găsi soluţii împreună cu alţii, de flexibilitate, dar şi de responsabilitatea cu care abordați fiecare situaţie care apare.

Gemeni
Orice punct de vedere aveți, dacă apar discuţii cu iz de dispută, fiți gata să luați în considerare şi punctul de vedere al celuilalt. Ziua de astăzi vă poate ajuta să reglați nişte neînţelegeri sau să dizolvați nişte tensiuni existente în relaţiile parteneriale, dacă priviți situaţia lucid, dincolo de emoţii, iluzii şi aşteptări. Dacă e cazul să semnați un contract, e momentul potrivit.

Rac
Zona muncii este activată şi e posibil să apară sarcini şi responsabilităţi mai multe decât aveați planificate. Cu toate astea, dacă judecați lucrurile la rece, dacă aveți claritate şi coerență, atât în comunicare, cât şi în acţiune, puteți rezolva mai mult decât v-ați propus, într-un context profesional care părea încurcat şi fără ieşire.

Leu
Dacă ultimele zile v-au apropiat mai mult de dumneavoastră şi de nevoile sufletului, astăzi, zona iubirii şi a creativităţii este activată de prezenţa Lunii în Săgetător şi asta vă poate ajuta să căpătați o perspectivă mai sănătoasă asupra relaţiei intime, dar şi să găsiți o cale eficientă pentru a dezvolta un proiect.

Fecioară
Astăzi, Luna se află în exploratorul şi aventurierul Săgetător, aşa că priorităţile se schimbă. E posibil să fie nevoie de dumneavoastră acasă, în familie, la solicitarea unei persoane mai în vârstă sau cu autoritate. Atitudinea potrivită este cea orientată către soluţii, cu flexibilitate.

Balanţă
În continuare vă preocupă segmentul finanţelor, de fapt vă doriți mai multă securitate materială. Astăzi puteți găsi acele soluţii care să vă confere o oarecare stabilitate şi confort, dacă sunteți dispus să luați chiar şi unele măsuri incomode, pentru dumneavoastră sau pentru alţii. E o zi bună şi pentru a pune ordine în documente sau pentru a rezolva chestiuni contractuale.

Scorpion
E vremea scadenţei, pentru unele proiecte şi relaţii de viaţă. Fie astăzi le înţelegeți altfel şi asta vă ajută să luați nişte decizii, fie vă este clar şi aveți curaj, în sfârşit, să recunoaşteți la cine e timpul să renunțaţi, pentru a putea merge mai departe pe drumul potrivit. Ziua de astăzi este potrivită şi pentru nişte decizii legate de bani şi de conservarea resurselor materiale.

Săgetător
Faţă de primele zile ale săptămânii, se schimbă complet energia. Luna se află în zodia dumneavoastră, îl întâlneşte acolo pe Saturn, făcându-vă atent la responsabilitatea pe care o aveți, în primul rând faţă de propria persoană. Aşa că, nu e un moment mai bun pentru a vă lua viaţa în mâini şi a face acele lucruri pe care le-ați amânat, deşi ştiți că vă sunt benefice.

Capricorn
Cuvântul cheie al acestei zile este „discreţie“. E foarte important să fiți atent ce şi cu cine vorbiți. E recomandat, mai degrabă să stați să ascultaţi, să primiți informaţiile numeroase care ajung la dumneavoastră, şi abia când aveți toate datele să trageți concluzii şi să luați decizii.

Vărsător
Pentru dumneavoastră, această zi poate aduce o înţelegere diferită, mai profundă, asupra unor direcţii profesionale. S-ar putea să vă vedeți în postura de a vă asuma mai multe responsabilităţi, ca urmare a trierii relaţiilor şi eliminării unor factori care până acum v-au limitat în evoluţia personală.

Peşti
Aveți de luat decizii în legătură cu cariera, statutul profesional, imaginea şi autoritatea. E posibil să participați la şedinţe sau discuţii serioase cu persoane autoritare, de care depind următorii paşi în carieră. De aceea, e important cum vă negociați poziţia şi cât de atent sunteți la ceea ce vă doriți şi ce vreți să obţineți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS