11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Persoana iubită şi copiii vă apreciază, vă sunt alături sincer, dar parcă tot sunteți nemulţumit de ceva nedefinit. Priviți partea plină a paharului vieţii şi detaşați-vă de gândurile meschine. Chiar aveți de ce să vă bucurați de perioada asta a vieţii. Planificaţi-vă atent treburile, pentru că oboseala şi unele afecţiuni vechi își vor spune cuvântul.

Taur
Se conturează schimbări majore în segmentul familial. Reparaţii de anvergură, vânzări şi achiziționări de bunuri patrimoniale, discuţii cu neamurile, reorganizarea programului familial. Relaţiile sentimentale se animă mult. Sunt momente bune pentru discuţii constructive cu persoana iubită sau copiii, pentru a lămuri animozităţi vechi, dar şi pentru a desfăşura acţiuni comune de genul hobby-urilor.

Gemeni
Schimbări importante în relaţiile cu anturajul apropiat. Este nevoie să treceți în revistă persoanele care v-au fost alături până acum şi să vă îndreptaţi atenţia şi eforturile pentru a lega noi prietenii. Călătorii pe distanţe scurte, discuţii şi întâlniri cu multă lume, rezolvarea unor demersuri personale şi profesionale. Oricum, succesul este garantat în toate, dacă vă focusați strict pe nevoile reale de acum.

Rac
Atenţia vă este atrasă de faptul că se întrezăresc destul de clar noi variante de câştig din muncă proprie. Sunt şanse mari să primiți cadouri deosebite, favoruri de la locul de muncă, dar şi informaţii privitoare la noile condiţii de muncă, ce vor atrage mai departe creşteri salariale mulţumitoare.

Leu
Gândiți-vă la planuri personale şi profesionale măreţe, visați în stil mare şi aveți încredere că toate vi se vor oferi la momentul potrivit. Străluciți în mod deosebit, iar ceilalţi aproape că privesc cu greu înspre dumneavoastră. Entuziasmul de care dați dovadă este fondat, însă temperați-l. Unii vă pot considera fals, iar alţii se pot speria la propriu de ce spuneți.

Fecioară
Perioada analizată vă predispune la meditaţii interioare, izolare şi analiză profundă a relaţiilor şi situaţiilor în care sunteți implicat. Sunt momente excepţionale pentru a primi informaţii revelatoare pe căi neobişnuite, deoarece intuiţia vă este foarte accentuată. Fiți prudent şi discret în toate! Există duşmanii ascunse, mascate cu intenţii bune.

Balanţă
Multă lume roieşte în preajmă în aceste zile. Se petrec schimbări importante în cercul de prieteni, în sensul că de unii vă veți desprinde definitiv, dar se face loc pentru alţii. Discuţii de anvergură, proiecte personale şi profesionale la orizont, dar şi desprinderi de unii care nu-şi mai au rostul în viaţa dumneavoastră. Rezervați-vă momente pentru odihnă și pentru a analiza profund tot ce vă înconjoară.

Scorpion
Schimbări de anvergură în plan profesional! Cu toate că relaţiile colegiale, şi în mod special cele cu şefii, par dificile, vă sunt recunoscute meritele şi eforturile depuse în câmpul muncii. Este posibil să primiți sarcini de lucru noi, o funcţie de conducere sau un premiu valoros. Evitați să vă lăsați dus de valul ovaţiilor de moment!

Săgetător
Sunteți animat de gânduri măreţe. Filozofia de viaţă se află într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că poate părea dificil să discutați cu alţii despre noile idealuri sau despre planurile personale şi profesionale de viitor. Prudenţă şi discernământ! Este posibil să vă lăsați dus de valuri noi care aparent sunt benefice, dar care ascund informaţii inutile sau false.

Capricorn
Vi se oferă șanse deosebite de a vă mări veniturile din colaborări, dar şi moştenirile şi partajele pot intra în discuţie. Feriți-vă de speculaţii şi de a vă lasă influenţat de alţii! Există personaje în preajmă care doresc în secret să profite de pe urma muncii altora. Fiți prudent, întrucât mentalul este distorsionat şi foarte uşor se pot isca neplăceri.

Vărsător
Este clar că relaţiile parteneriale se modifică, fie că vreți, fie că nu. Finaluri şi începuturi, unele cu cântec. Veniți în întâmpinarea schimbărilor ce au loc şi bucurați-vă de toate experiențele pe care vi le oferă Universul acum. Chiar dacă sunteți reticent sau înţelegeți prea puţin din ceea ce se petrece în jur, aveți încredere că totul se desfăşoară spre binele suprem. Apar noutăţi financiare, în sensul că primiți o sumă de bani restantă.

Peşti
Multe şi mărunte se petrec la locul de muncă, dar şi în rutina cotidiană personală. Sunt şanse de a vă găsi un nou job sau la cel actual să se modifice benefic condiţiile de muncă, relaţiile colegiale şi salarizarea aferentă. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi să luați măsurile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS