14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Munciți cu drag şi spor. Luna în Fecioară vă face foarte riguros, atent la detalii şi conştiincios. Astăzi găsiți soluţii pe care alţii nu le văd sau descoperiți dintr-o privire greşeala strecurată într-o lucrare. Se pare că rezultatele de astăzi se vor reflecta şi în portofel, dar şi în cuvintele apreciative ale şefilor sau colaboratorilor.

Taur
O zi pe care merită să o trăiți după pofta inimii. Luna primeşte aspecte armonioase în zona iubirii şi creativităţii, semn că sunteți foarte inspirat, dispus să vă manifestați deschis sentimentele şi chiar să alunecați pe panta flirtului şi aventurii, dacă întâlniți pe cineva care vă fascinează.

Gemeni
Luna este plasată în zona sufletului, a familiei şi căminului. Este o zi propice activităţilor familiale, dar şi retragerii într-un spaţiu intim, introspecţiei şi autoanalizei. Intimitatea, dacă v-o oferiți, vă poate ajuta să găsiți nişte răspunsuri lăuntrice valoroase, dar şi să vindecați nişte resentimente din trecut.

Rac
În ce vă priveşte, ziua de astăzi vă aduce ipostaze benefice în domeniul relaţiilor, discuţiilor, comunicării sub orice formă şi călătoriilor. Faceți totul cu plăcere, conversaţiile sunt constructive, iar un parteneriat se poate clarifica şi consolida. Este o zi a rostirii adevărului, corectării unor greşeli pe care le-ați făcut faţă de o persoană cu care colaborați.

Leu
Pur şi simplu sunteți mulţumit, ba chiar jubilați când vedeți cum se derulează lucrurile în zona profesională, cum rezultatele încep să se vadă, iar calităţile dumneavoastră sunt apreciate şi recompensate. Astăzi aveți inclusiv satisfacţii de ordin material, mai ales dacă sunteți deschis către noi culoare de activitate şi dacă ştiți să vă apreciați potenţialul nelimitat.

Fecioară
Luna vă traversează zodia, iar aspectele frumoase în care este implicată vorbesc despre încredere în dumneavoastră, capacitatea de a privi cu mai mult optimism în viitor şi de a trăi cu toată inima o relaţie de iubire. Vă simţiți inspirat şi sunteți recunoscător pentru oamenii frumoşi care există în viaţa dumneavoastră şi pe care începeți să-i simţiți din ce în ce mai aproape.

Balanţă
Este posibil ca astăzi să vă îndreptaţi atenţia preponderent spre interior. Poate că simţiți nevoia de mai multă odihnă, de relaxare şi intimitate. Este o zi propice îngrijirii personale, meditaţiei şi cercetării spirituale. Este o zi pe care o puteți trăi în linişte şi tihnă sau în care vă puteți gândi să contribuiți în viaţa cuiva, măcar cu o vorbă bună.

Scorpion
O zi de excepţie, mai ales sub aspectul relaţiilor de prietenie şi sociale în general. Astăzi veți fi înconjurat de prieteni sau măcar îi veți simţi aproape, ca urmare a atitudinii lor faţă de dumneavoastră. Este posibil să participați la un eveniment care vă oferă prilejul să vă remarcați şi să primiți confirmările şi recunoaşterea bine-meritate.

Săgetător
Ar fi bine să profitaţi de aspectele favorabile de astăzi, pentru a face un pas înainte în carieră sau pentru a vă asuma noi responsabilităţi la locul de muncă. Aveți astrele de partea dumneavoastră şi dacă intenţionați să abordați un şef pentru a-i cere ceva, şi dacă v-ați propus să faceți o schimbare în plan profesional.

Capricorn
Luna se află în zona mentalului superior, conştiinţei, viitorului. Iată aşadar o zi în care probabil planificați o călătorie să vă plimbați măcar în imaginaţie. De asemenea, vă gândiți foarte mult la viitor şi probabil că veți lua şi nişte decizii sau veți face nişte planuri împreună cu persoana iubită.

Vărsător
Sunteţi mai optimist decât în mod obişnuit, iar comunicarea cu cei din jur decurge cât se poate de armonios. Vă puteți alege cu un bonus, o primă sau măcar cu nişte favoruri. În orice caz, aveți uşile deschise când vine vorba despre a primi sprijin sau accesa resursele materiale ale altora.

Peşti
Luna în Fecioară activează zona relaţiilor parteneriale şi a imaginii pe care o proiectaţi în afară. Aşadar, e bine ca astăzi să fiți atent la feedback-ul pe care vi-l oferă cei din jur, la sfaturile pe care vi le dau sau la impresiile pe care şi le exprimă în ce vă priveşte. S-ar putea să vă placă ce auziți şi asta să vă crească încrederea în dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS