8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Reuşiți cu foarte mare uşurinţă să comunicați cu cei din jur, sunteți mereu în mişcare, puteți redacta cu succes tot felul de documente sau chiar planificați o călătorie scurtă, pe nepusă masă. Spre seară, este posibil să vă stresați prea uşor, din orice nimic, aşa că încercați să vă îndreptaţi atenţia spre activităţi ceva mai relaxante.

Taur
E un moment favorabil pentru a vă apăra cauza, prin discurs coerent şi exprimarea deschisă a nemulţumirilor şi dorinţelor, ideilor şi planurilor, în faţa superiorilor sau a altor persoane cu autoritate. E foarte important să fiți conştient de ceea ce puteți face, să estimați corect calităţile şi forţele.

Gemeni
Astăzi identificați foarte uşor care sunt acele etape pe care le-ați „ars“ în evoluţia şi dezvoltarea personală şi ce anume e de făcut în continuare pentru a ajunge la nivelul pe care vi-l doriți, atât în plan social, cât şi personal. Nu este exclus să vă înscrieți la un curs, să cereți sprijinul unui mentor sau să visați cu ochii deschişi la o călătorie îndepărtată.

Rac
Cel mai bun lucru pe care-l puteți face este să ascultaţi cu atenţie toate informaţiile care vin spre dumneavoastră, să absorbiți ca un burete orice mesaj, să fiți mereu receptiv la nou, chiar dacă nu prea sunteți amator de schimbări. Orice veste poate fi importantă, orice idee care vă vine poate fi folositoare într-un proiect şi orice revelaţie vă poate ajuta să creionați o nouă perspectivă, socială şi profesională.

Leu
Şi astăzi e rost de vorbă multă, dacă nu pe viu, măcar prin scris. Există o anume efervescenţă a informaţiilor şi, practic, aveți tendinţa să faceți 100 de lucruri în acelaşi timp, sau măcar să vă apucați de ele, că nu se ştie dacă le şi finalizați.

Fecioară
Luna activează astăzi zona carierei, iar ideile ingenioase nu vor trece neobservate de şefi. Este o zi cu foarte multă inspiraţie şi creativitate şi ar fi bine să puneți aceste calităţi în slujba unui proiect profesional. Totuşi, dacă v-ați planificat o discuţie cu un şef, folosiți prima parte a zilei pentru asta, pentru că sunteți mult mai flexibil.

Balanţă
Vă caracterizează exuberanţa, imaginaţia, intuiţia şi idealismul. Fie că visați cu ochii deschişi la o călătorie, fie vă gândiți la nişte obiective pe care le vreți atinse în viitor, cert este că tindeți să vedeți numai ce vă convine şi să îmbrăcați totul într-un înveliş frumos, roz. Aşa că nu vă opriți din visat, dar nici nu promiteți mai mult decât puteți face.

Scorpion
O zi foarte bună pentru a face planuri împreună cu familia, mai ales de natură financiară sau în privinţa unor investiţii. E clar că ştiți să vă faceți ascultat şi că aveți un cuvânt greu de spus, aşa că nu mai e necesar să încercați să manipulați pe cineva sau să vă impuneți cu forţa.

Săgetător
O zi bună pentru discuţii, întâlniri, deplasări sau negocieri. Faceți impresie bună, aveți un discurs de senzaţie, aşa că nu pare să vă stea nimic în cale. Totuşi, spre seară, aveți tendinţa de a fi rigid, reticent la ideile celorlalţi şi destul de radical, mai ales cu cei din familie, dacă încearcă să vă contrazică sau să vă taie din entuziasm.

Capricorn
Sunteți foarte abil în folosirea cuvintelor, astfel că puteți să convingeți foarte uşor că ideile sunt bune şi merită a fi luate în calcul, în cadrul unui proiect. Prin urmare, tot ce aveți de făcut este să persistați în expunerea ideilor, deci să nu vă opriți în faţa primului refuz. E necesar să ştiți să vă adaptați oricărei situaţii şi oricărei persoane.

Vărsător
Ar fi o binecuvântare pentru suflet dacă astăzi v-ați oferi libertatea de a face ceva ce vă inspiră şi vă bucură cu adevărat. Poate fi vorba de un gest frumos pentru persoana iubită, de o vizită la cineva drag, de un cadou pe care-l faceți unui apropiat sau, pur şi simplu, de îndeletniciri artistice sau recreative. Cu alte cuvinte, astăzi lăsaţi intuiţia să aleagă pentru dumneavoastră.

Peşti
Deşi tentaţia de a vă lăsa angrenat în tot felul de discuţii cu iz de bârfă sau critică adusă la adresa altora, ar fi bine să păstrați o oarecare doză de discreţie şi, de ce nu, de generozitate. Mai ales că nu tot ce se vorbeşte pe la colţuri este şi adevărat şi astfel riscați să alimentați nişte zvonuri care nu au nici o legătură cu realitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS