Horoscop

Autori


Berbec

Relaţiile cu străinătatea sunt bune, iar discuţiile cu cineva aflat peste mări şi ţări vă pot aduce informaţii folositoare fie despre o călătorie pe care intenţionați să o faceți, fie despre studii sau locuri de muncă în alte ţări. Pe undeva există blocaje legate de călătorii, însă, la un moment dat, lucrurile se vor aşeza frumos. Planificați, adunați informaţii despre ceea ce vă doriți să faceți.

Taur

Sunt posibile câştiguri de la şi prin alţii. Ori primiți o sumă de bani de pe urma unei colaborări, ori favoruri de la alţii. Este o perioadă în care vă puteți bucura şi folosi de bani şi bunuri comune cu partenerul de viaţă sau de afaceri. De asemenea, pot veni veşti bune legate de moşteniri sau partaje în cazul unui divorţ.

Gemeni

Partenerul de viaţă, cei de afaceri sau colaboratorii vă vor cere astăzi atât prezenţa, cât şi sfaturile pentru diverse chestiuni profesionale. Atenţie la ce şi cum spuneți, pentru că totul poate fi luat de bun deocamdată. Perioada este nefavorabilă la capitolul relaţii şi discuţii profesionale, de aceea evitați să vorbiți prea mult şi să dați sfaturi şi indicaţii.

Rac

La serviciu este mult de lucru, însă se pare că astăzi se lucrează în salturi. Sunteți tentat să apelați la emoţionalul celor din jur, însă nu se recomandă, deoarece contextul astral vă poate expune unor situaţii ridicole dacă atingeți corzi sensibile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului. Dozaţi-vă eforturile şi ocupați-vă de treburi de rutină.

Leu

Se pare că astăzi doriți mai mult ca oricând compania persoanei iubite sau a copiilor. Sunt posibile mici neînţelegeri, datorate faptului că dialogurile se realizează dificil în această perioadă, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă totul poate fi readus pe făgaşul cel bun. Pe de altă parte, rezervaţi-vă momente pentru a vă ocupa de un hobby sau de o activitate dragă sufletului.

Fecioară

Ziua este favorabilă treburilor gospodăreşti şi relaţiilor cu membrii familiei. Ocupați-vă serios de curăţenie generală, reparaţii curente sau de planuri de achiziţionare a unor bunuri patrimoniale. Rezumați-vă doar la planuri şi lăsaţi cheltuielile mari pentru casă pentru o altă perioadă mai favorabilă. La prima vedere, relaţiile cu membrii familiei sunt bune, însă ar fi bine să nu interveniți prea mult în viaţa celorlalţi.

Balanţă


Se întrezăresc întâlniri şi dialoguri interesante cu neamurile sau cu prietenii apropiaţi. Totuşi, din cauza diferenţelor de opinie şi a comunicării viciate, aceste relaţii se pot destrăma uşor în perioada pe care o traversăm. Bine ar fi să vă rezumați la discuţii uşoare, de rutină, şi să evitaţi provocările celorlalţi. Este posibil să faceți mai multe drumuri pe distanţe scurte.

Scorpion

Ziua vă poate aduce bani, cadouri sau măcar veşti bune de îmbunătăţire a condiţiilor de muncă de la serviciu. Sunt aspecte mărunte, câştiguri momentane, dar suficiente încât să vă bucure sufletul şi să vă rezolvați unele treburi personale. Pe de altă parte, energia vitală este fluctuantă, aşa încât dozaţi-vă eforturile şi ocupați-vă doar de activităţi de rutină.

Săgetător

Contextul astral de astăzi vă conferă strălucire şi spor în toate. Sunt momente în care tensiunea psihică slăbeşte considerabil, iar asta vă ajută să vă bucurați din nou de viaţă şi de evenimentele ei. Ar fi bine să începeți o dietă de sezon, un program de întreţinere corporală, să vă faceți ordine prin garderobă sau să mergeți la o şedinţă de masaj sau un tratament cosmetic.

Capricorn

Energia zilei vă predispune la retragere din forfota cotidiană şi la oboseală. Ar fi bine să fiți cât mai retras, discret şi să vorbiți puţin şi la obiect. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, însă evitați consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Dozaţi-vă eforturile, ocupați-vă doar de activităţile uşoare, însă rezervaţi-vă momente de odihnă şi plimbări în aer liber.

Vărsător

Zi favorabilă întâlnirilor şi dialogurilor cu prietenii, însă temele abordate ar trebui să fie uşoare şi de interes general. Unii apropiaţi vă pot provoca pe subiecte mai vechi, răscolindu-vă sufletul. Evitați să dați replici, însă nici nu vă divulgați părererile despre oameni sau evenimente. Ar fi bine să faceți ordine în anturajul apropiat şi să vă debarasați de cei care vă pun beţe în roate.

Peşti

Străluciți astăzi în ochii celorlalţi. Faceți impresie bună prin simpla apariţie în mijlocul lor, însă aveți grijă cum vorbiți. Reuşiți să impresionați, să atrageți atenţia şi privirile şefilor sau autorităţilor. De aici sunt posibile discuţii cu aceştia fie pe teme profesionale, fie pe teme filozofice sau de crez personal. Recomandabil este să fiți precaut în vorbe şi să vă rezumați doar la dialoguri de rutină.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 7 august 2017

Actualitate

» Trei țări europene fac anchete în scandalul oălor contaminate cu fipronil
» Gorj: Şoseaua Ploştina-Miculeşti va fi reabilitat şi va redeveni drum judeţean
» Administratorii fondurilor private de pensii afirmă că nivelul comisioanelor pentru Pilonului II este printre cele mai scăzute din UE, după ce ministrul Ionuţ Mişa a acuzat comisioane de sute de milioane de euro
» Președintele Franței vine în România pe 24 august. Informația a fost confirmată de Administrația Prezidențială
» Guvernul pregăteşte interdicţia cumulării pensiei cu angajarea la stat
» Dragnea și-a delegat atribuțiile lui Florin Iordache de marți până vineri
» Ludovic Orban, la Târgu Jiu: Ministrul Finanțelor sau premierul să prezinte execuția bugetară dezastruoasă pe primele șase luni
» ANSVSA: Prin Sistemul de Alertă Rapidă nu a fost transmisă nicio notificare oficială despre reziduuri de Fipronil în ouă
» Liviu Pop, ministrul Educaţiei: Fiecare profesor va decide dacă are nevoie de manualul de sport
» Disconfort termic în toată ţara
» Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni în Oltenia, la munte şi la mare
» CSM apreciază că nu există conflict juridic între Parlament și Parchetul General (surse)

Publireportaj

» A început implementarea proiectului “Îmbunătăţirea competitivităţii economice a SC Nobascom Construct SRL prin dotarea societăţii cu echipamente/utilaje/instalaţii de ultimă generaţie”

Local

» Asculta muzică la căști și a fost lovit de tren
» Două pakistaneze şi un român au murit pe Valea Oltului

Dolj

» Şeful de Post din Radovan, implicat într-un accident cu maşina de poliţie
» O nouă selecție de directori de școli pentru posturile vacante
» Strigătul de ajutor al unor locatari din Craiova: Vrem pubele! Ne acoperă gunoiul!
» Strada Drumul Apelor din Craiova, acaparată de deşeuri
» Strada Tecuciului, campioană la avarii după asfaltare
» Drama femeii care nu se poate pensiona continuă
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Primăria Craiova scoate la concurs două posturi din cadrul Direcţiei Elaborare şi Implementare Proiecte
» Scandal pe pubelele de gunoi

Gorj

» O săptămână fără apă pentru o treime din locuitorii oraşului Tismana
» CEO cu lacătul pe poartă, dacă nu investeşte în următorii 4 ani în depoluare
» Speranţe pentru fermierii din Gorj: porumbul a scăpat, deocamdată, de secetă
» Petiţie pentru salvarea Defilului Jiului
» A scăzut norma de venit pentru crescătorii de albine din Gorj
» Gorj: Concurs de pescuit sportiv pentru persoanele cu dizabilități (galerie foto)
» Gorj: Zeci de persoane, salvate de pe Cheile Olteţului din calea unei viituri
» Gorj: CEO a mărit salariile pentru 835 de salariaţi   
» Cod Galben de instabilitate atmosferică în Gorj, Vâlcea şi alte 20 de judeţe
» Gorj: Şase persoane depistate că munceau „la negru”
» Inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale şi au dat amenzi în ultima săptămână
» Gorj: Un angajat al CEO, anchetat de poliţie
» Drumarii intervin cu utilaje pe Transalpina

Olt

» Olt: Rată mare a șomajului, locuri disponibile pe piața muncii, șomeri puțini angajați

Mehedinţi

» Mehedinţi: Cercetaţi pentru conducere sub influenţa băututilor alcoolice
» Mehedinţi: A murit după ce s-a răsturnat cu motocicleta

Vâlcea

» Vâlcea: Bărbat snopit în bătaie de paznicii de la cariera de cărbune Berbeşti
» Vâlcea: Două persoane dispărute, depistate de poliţie la Prundeni şi Călimăneşti

Sport

» Real și Manchester își dispută Supercupa
» Atleții craioveni, de șase ori pe podium la juniori 1
» Devis Mangia: Staţi calmi!
» Jucătoarea de tenis Sara Errani a fost depistată pozitiv

Sanatate

» Prof. univ. dr. Dan Grecu, şeful clinicii de Ortopedie şi Traumatologie din Cadrul SJU Craiova: „Am avut colegi care au căzut din picioare în timpul operației“
» Operații amânate din cauza lipsei de sânge

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top