10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Se pare că sunteţi irascibil şi vă nemulţumeşte aproape tot ce se petrece în jur. N-ar strica să fiţi mai conciliant, dacă vreţi să nu stricaţi relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii. În cursul după-amiezii, membrii mai tineri ai familiei v-ar putea face o surpriză plăcută. Seara este posibil să primiţi un cadou din partea unei femei mai în vârstă. Este posibil să aveţi o ieşire nervoasă, din cauza unui eşec în afaceri.

Taur
Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri, fiindcă şansele de reuşită sunt reduse. Vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii şi să nu cedaţi tentaţiei unor chilipiruri. În schimb, relaţiile sentimentale vă pot oferi mari satisfacţii. S-ar putea chiar să fiţi dispus să faceţi declaraţii de dragoste persoanei iubite. Partenerul de viaţă ar putea să vă interpreteze greşit dorinţa de libertate.

Gemeni
Este posibil să fiţi surprins şi dezamăgit de o tranzacţie care a dat rezultate mai slabe decât v-aţi aşteptat. Nu este cazul să vă pierdeţi încrederea. Pur şi simplu, ziua de azi nu este favorabilă afacerilor şi nici comunicării cu persoane importante. Este de aşteptat ca relaţia cu partenerul de viaţă să decurgă foarte bine. În a doua parte a zilei, puteţi face împreună planuri de viitor.

Rac
În prima parte a zilei este posibil să fiţi dezamăgit din cauza unei schimbări neaşteptate la locul de muncă. Ar putea fi vorba despre anularea unei călătorii în care v-aţi pus mari speranţe. Nu vă revărsaţi nervii asupra colegilor! În partea a doua a zilei vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Împreună puteţi să rezolvaţi o problemă a familiei, probabil în legătură cu locuinţa. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Leu
Se anunţă o zi foarte bună pe plan profesional. Este posibil să fiţi recompensat pentru o realizare deosebită. Activitatea intelectuală vă poate aduce în continuare mari satisfacţii, inclusiv în plan financiar. După-amiază este posibil să vă gândiţi să faceţi o schimbare în privinţa relaţiei cu persoana iubită. Intuiţia vă ajută să luaţi cea mai bună decizie.

Fecioară
Este posibil să fiţi indispus din cauza dificultăţilor financiare pe care le întâmpinaţi şi să aveţi tendinţa să vă izolaţi. Dacă vă puneţi mari speranţe în succesul unei afaceri începute recent, fiţi perseverent şi aveţi răbdare până când vor începe să apară beneficiile. Pe de altă parte, nu se întrevăd probleme deosebite în plan sentimental.

Balanţă
Ar fi bine să fiţi foarte atent la locul de muncă. Astăzi aveţi tendinţa să faceţi greşeli aparent minore, dar care se pot dovedi costisitoare mai târziu. În cursul dimineţii este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană mai tânără care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Relaţia cu persoana iubită este de aşteptat să nu decurgă cum ar trebui. Relaţiile sentimentale au de suferit.

Scorpion
În prima parte a zilei, aţi putea fi tentat cumpăraţi un obiect de valoare pentru cămin. Ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă înainte de a da banii. Este posibil să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul în ultimul moment, din cauza unei situaţii neprevăzute la locul de muncă. Sunt şanse să petreceţi seara în familie şi să faceţi planuri pentru o călătorie.

Săgetător
Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, nu vă pripiţi în luarea unei hotărâri. Este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare şi să nu reuşiţi să luaţi o decizie inspirată. După-amiază ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu persoana iubită. Puteţi petrece împreună o seară romantică. Dimineaţa este posibil să vă lăsaţi dominat de sentimente şi există riscul să deveniţi melancolic. De aceea, puteţi avea probleme de comunicare.

Capricorn
Este posibil să înceapă să apară rezultatele muncii susţinute din ultima vreme. Totul se datorează perseverenţei şi seriozităţii cu care vă achitaţi de responsabilităţile asumate. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiei sentimentale. Se pare că partenerul de viaţă se simte neglijat. Aveţi o zi foarte încărcată şi se pare că vă rezolvaţi mai greu sarcinile de serviciu.

Vărsător
Astăzi sunt favorizate relaţiile cu rudele şi cu prietenii. În prima parte a zilei, este posibil să vă întâlniţi cu o persoană mai tânără cu care nu v-aţi mai văzut de mult timp. S-ar putea să fie nevoie să vă implicaţi în rezolvarea unei probleme de sănătate a unei persoane mai în vârstă din familie. În a doua parte a zilei sunt şanse să primiţi o veste bună din partea unei persoane apropiate.

Peşti
Azi ar trebui să fiţi în formă şi bine dispus, iar relaţiile cu anturajul să decurgă foarte bine. Aveţi şanse mari de reuşită în tranzacţii comerciale şi investiţii financiare. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel. Începeţi ziua energic şi plin de idei. Sunteţi hotărât să duceţi la bun sfârşit o activitate începută mai demult. În cursul dimineţii, un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere rentabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS