21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Azi ai parte de o victorie de toată frumuseţea, pentru că reuşeşti să demonstrezi că adevărul e la tine. Cei care au umblat cu cioara vopsită vor fi demascaţi şi pedepsiţi, spre satisfacţia ta că s-a făcut dreptate în favoarea celui care merită. Un verdict în instanţă, o aprobare a unei cereri oficiale sau un proiect terminat cu succes sunt câteva din reuşitele cu tentă legală de care poţi avea parte pe parcursul zilei.

Taur
Lumea largă e marea ta atracţie şi, dacă ai putea, ai urca în primul tren că să pleci unde vezi cu ochii. Ziua e perfectă pentru călătorii, dar nu neapărat pentru deplasări care au un anumit scop, de exemplu o delegaţie la serviciu sau o călătorie de afaceri, ci mai degrabă o excursie de plăcere. Nu te aştepta ca totul să meargă lin şi programat de la plecare până la sosire.

Gemeni
Ceea ce ar fi trebuit să fie un dialog amabil şi plăcut, se poate transforma repede într-o luptă de orgolii. Ar fi bine să apelezi la tot arsenalul tău de diplomaţie şi amabilitate, ca să restabilești repede atmosfera paşnică în acest dialog. Unul trebuie să cedeze şi a coborî tonul nu e deloc un semn că ai fi mai slab, ci doar că eşti convins că problema de faţă se poate soluţiona şi cu blândeţe.

Rac
Îmbraci haina omului matur pus pe poveţe şi sfaturi serioase în faţa unei persoane care ia totul în glumă. Nu-ţi place atitudinea sa superficială şi nu vei pregeta să-i ţii o predică dacă vezi că nu se concentrează eficient la nimic. Nu-ţi plac astfel de oameni care fac haz de orice şi iau peste picior chiar şi cele mai importante chestiuni şi cum îl vei prinde cu mâţa-n sac, cum vei lua măsuri drastice pentru a le sancţiona neglijenţa.

Leu
E timpul să spui foarte clar ce ai hotărât într-o situaţie dezechilibrată, pentru că nu mai poţi continua la fel. Ţi se cere o intervenţie salvatoare şi rapidă. Caută ce anume îţi doreşti cel mai mult şi treci la fapte. Numai de deciziile tale de acum depinde echilibrarea cu succes a acestei probleme, de parcă leacul ar depinde de un da sau un nu pe care chiar tu îl poţi afirma sus şi tare.

Fecioară
Viaţa de familie este fericită şi plină de duioşie, pentru că au loc evenimente direct dedicate inimii tale. Te simţi bine printre cei dragi, copiii sunt cea mai mare preocupare a ta şi faci tot posibilul să staţi cât mai mult timp împreună. Veştile care vin de la rudele tale sunt şi ele motiv de bucurie.

Balanţă
Te paşte o stare ciudată de emoţie pe care nu o poţi explica. Practic, s-ar putea să nu pornească de la nimic, dar devine din ce în ce mai puternică şi pune stăpânire pe mintea ta. Ai senzaţia că ceva se întâmplă – dar nu ştii ce, că ceva trebuie să faci – dar nici asta nu ştii ce, deci toate temerile tale nu prea au o direcţie clară. Înlocuieşte toate aceste temeri cu multă iubire și vei alunga frica.

Scorpion
Nu te aştepta la rezultate ieşite din comun, pentru că ziua poate să-ţi ofere foarte multe lucruri frumoase, dacă nu ridici ştacheta prea sus. Dacă tu pretinzi doar miracole şi evenimente speciale, acoperite într-un ambalaj sclipitor, s-ar putea să nu apară aşa ceva şi să vezi în jur ceea ce nu ai, în loc de ceea ce totuşi ai primit.

Săgetător
Încearcă să vezi în tot ce ai sau tot ce ştii acum perfecţiunea, fără să tot cauţi nod în papură. Fii convins că tot arsenalul tău de resurse e complet, ai tot ce-ţi trebuie pentru a fi fericit. A visa şi mai departe e perfect, aşa e, dar nu trebuie să spui că nivelul la care eşti nu e cel dorit. Eşti acolo unde trebuie, mulţumeşte-te cu ceea ce eşti, dar, dacă tot ai atins un nivel atât de bun, poţi avea curajul să te gândeşti deja la etapa următoare, care te duce, pas cu pas, la desăvârşire.

Capricorn
Când faci ceva, fă-o complet, adică nu te mai gândi şi la alte variante şi nu aştepta să apară eventuale alte direcţii. Succesul acestei zile cere o implicare totală în tot ce faci, investind toată energia, concentrarea şi voinţa ta în acel lucru. Numai aşa roadele vor fi excelente! Cu încredere deplină în scopul tău cel mare, ai să vezi ce repede apar, de pretutindeni, resursele de care ai nevoie pentru a duce ceea ce faci la nivelul maxim.

Vărsător
Iubirea este veselă, libertină, ca o joacă în doi, dar această atitudine uşuratică nu e de dorit într-un cuplu bine format, pentru că vă poate face pe amândoi să vă încercaţi norocul în alte direcţii. Foloseşte-te de şarmul personal şi de dorinţa spre distracţie pentru a-l face pe cel drag să se simtă bine în compania ta, dar evită superficialitatea sau tentaţia de a cuceri pe altcineva doar ca să vezi dacă-ţi merge.

Peşti
Nu estima gravitatea unei situaţii după starea ta psihică de acum. În acest moment ai fi tentat să spui că ai făcut tot ce se putea face, deşi sigur se putea şi mai mult! Nu trata situaţia în care te afli ca pe o povară, pentru că eşti mai capabil decât ai putea crede. Nu te crampona de un obstacol minor, pentru că, după ce îl vei depăşi cu brio, ai să râzi de cât de simplu a fost.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS