21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Accentul va fi pe segmentul financiar, în mod special pe cheltuielile aferente casei şi membrilor familiei. Pe de o parte este posibil să primiți drepturile salariale de la serviciu, să aflați informaţii referitoare la schimbarea condiţiilor de muncă, dar şi aspecte legate de conflictele mocnite. Se recomandă prudenţă, întrucât veți fi nevoit să acordați atenţie şi energie în segmentul familial.

Taur
Sunteți hotărât să schimbați multe şi mărunte în viaţa dumneavoastră. Este bine să vă selectați priorităţile şi să evitaţi să vă împrăştiați în prea multe activităţi. Financiar sunt momente bune, în sensul că primiți bani, salariul sau bonusuri dinspre locul de muncă, însă apar şi cheltuieli majore pe cele de trebuinţă traiului cotidian.

Gemeni
În urma discuţiilor cu un prieten sau cu o persoană de încredere din segmentul profesional, în tihnă şi în taină veți lua decizii majore pentru mersul lucrurilor în viaţă de acum înainte. Vă sunt favorizate meditaţiile interioare, detaşarea de cotidian şi aflarea unor informaţii secrete despre relaţiile în care sunteți implicat. Totuşi ar fi bine să vă gândiți ceva mai mult la cele aflate şi petrecute.

Rac
Se aşterne în calea dumneavoastră o nouă etapă de viaţă şi activitate. Aveți şanse deosebite şi unice de a vă trasa planuri îndrăzneţe de viitor, în care să vă propuneți activităţi de anvergură, dar mai ales reformularea personalităţii din temelii. Lăsați mărunţişurile vieţii cotidiene deoparte şi gândiți-vă numai la ceea ce doriți cu adevărat.

Leu
Aspecte profesionale, cu reuniuni oficiale cu şefi sau cu persoane influente în mediul în care lucrați. Dialogurile vor fi fructuoase şi vor avea efecte pe termen lung. Totul este să aveți răbdare să ascultaţi ce spun ceilalţi şi să evitaţi graba în decizii şi gesturi. Sunteți bine susţinut de către prieteni şi de către admiratori, dar cumva există invidii pe care le veți simţi foarte clar.

Fecioară
Vă reformulați multe concepţii despre viaţă. Tendinţa de a aborda alte filozofii, de a urma modele de viaţă ale unor oameni valoroşi este mare şi uşor de satisfăcut. Totuşi ar fi bine să selectați atent informaţiile şi să le discerneți pe îndelete. Vor intra în discuţie planurile de călătorii îndepărtate şi cele privitoare la îmbogăţirea bagajului educaţional.

Balanţă
Discuţii privitoare la colaborări, căutarea unor soluții viabile de a obţine venituri suplimentare, dar şi cheltuieli pe taxe, facturi, servicii personale. Există şi varianta să primiți niscai bonusuri dinspre locul de muncă sau măcar promisiuni ferme în acest sens. În relaţiile cu şefii se conturează o etapă nouă, putând fi vorba despre revigorarea unor relaţii vechi sau obţinerea unei funcţii de conducere.

Scorpion
Sunt posibile multe discuţii parteneriale, atât în plan personal cu partenerul de viaţă, cât şi în plan profesional cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Fiți prudent, deoarece există riscul să vorbiți prea mult, să divulgați intenţiile şi să emiteţi judecăţi eronate. Vor interveni şi aspecte financiare comune cu alţii, de genul achitarea unor datorii.

Săgetător
Alegeți priorităţile şi dozaţi-vă eforturile, pentru că există un risc mare de a irosi energia în activităţi inutile. Sănătatea este vulnerabilă şi s-ar putea crea contexte favorabile de a dialoga cu specialişti în sănătate sau de a face niscai analize. Relaţiile parteneriale sunt active, iar dialogurile frecvente pe teme diverse. Uniunea, căsătoria, separea, divorţul, asocierea toate sunt posibile şi foarte uşor le puteţi recunoaşte în funcţie de contextul în care vă aflați.

Capricorn
Este bine să vă apropiați sincer de persoana iubită şi de copiii altora. Interacţiunea cu cei dragi şi cu persoanele tinere vă aduce un aport substanţial de energie şi informaţie, aspecte de care aveți mare nevoie în această perioadă. Fiți alături de ceilalţi, susţine-le ideile, respectați-le deciziile şi iubiți-i necondiţionat.

Vărsător
Relaţiile cu membrii familiei şi activităţile gospodăreşti se evidenţiază mult în aceste zile. Cădeți la pace cu membrii familiei pe orice temă legată de bunuri patrimoniale sau de îmbunătăţiri ale condiţiilor din spaţiul locativ. De asemenea, vă puteți gândi la a vă muta, a vinde sau cumpăra ceva valoros pentru casă. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea evitați eforturile mari şi dialogurile care vă solicită mental prea mult.

Peşti
Persoanele din anturajul apropiat vă solicită mult, fie pentru a le oferi sfaturi, fie pentru a tăifăsui pe teme de larg interes. De asemenea, veți fi nevoit să călătoriți pe distanţe scurte pentru a rezolva chestiuni personale şi profesionale. Evitați discuţiile contradictorii şi graba! Acasă ar fi bine să vă implicați în activităţi domestice alături de membrii familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS