Horoscop

Autori


Berbec

Calculele făcute vizavi de plata aferentă eforturilor depuse în segmentul profesional sunt de departe altele decât cele pe care le fac superiorii ierarhici de la serviciu. Discrepanţa dintre ce sumă aşteptaţi drept plată şi ceea ce primiți efectiv vă răscoleşte profund. La prima vedere este bine să vă dozați eficient cheltuielile şi să vă rezumați la strictul necesar.

Taur

Este greu să vă adaptați evenimentelor zilei şi unui ritm impus de ceilalţi. Pentru că vă doriți ceva mai multă intimitate, discreţie şi mai ales timp şi energie de a vă ocupa numai de dumneavoastră, sigur că intrați în polemici cu oricine vă iese în cale. Mai ales, membrii familiei vă provoacă mult şi vă solicită eforturile. Reuşiți să vă descurcați onorabil şi cu rezolvarea dorinţelor şi nevoilor personale.

Gemeni

Stările de spirit sunt amestecate şi la fel şi evenimentele la care veți lua parte. Ziua este favorabilă meditaţiei profunde la diverse concepţii, idei, relaţii sau situaţii în care sunteți implicat. Revizuirea acestora este imperioasă, pentru că influxurile astrale vă tot provoacă în acest sens. Fiți prudent şi lăsați acţiunea propriu-zisă pentru zilele următoare.

Rac

Provocările dinspre segmentul socio-profesional sunt majore, pentru că legați totul de eforturile personale depuse şi plata aferentă acestora. La prima vedere, nemulţumirile financiare vă induc o atitudine nepotrivită faţă de persoanele superioare ierarhic de la serviciu, dar şi faţă de orice persoană autoritară care vă iese în cale.

Leu

Ziua vă aduce multă forţă, în special în segmentul profesional. Vă displac multe şi mărunte la serviciu, în relaţiile colegiale, cele cu şefii sau vizavi de poziţia şi imaginea dumneavoastră în cadrul unui grup de lucru. Aveți şanse deosebite de a realiza corecţiile necesare îmbunătăţirii acestora. Traversați o perioadă în care vă puteți reorganiza planurile de viaţă exact cum vă doriți.

Fecioară

Vă revizuiți multe idei, concepţii, poate chiar filozofii de viaţă îmbrăţişate până acum. Dinspre planurile subtile ale existenţei vă vin informaţii preţioase, care vă conduc spre formularea unor observaţii şi concluzii cu totul noi. S-ar putea să negați realitatea cotidiană, pe considerentul că vi se pare că majoritatea oamenilor fac lucrurile într-un alt fel, însă ascultați-vă sufletul și urmați îndrumările sugerate de acesta.

Balanţă


Pe lângă aspectele financiare personale cotidiene, de genul cumpărături, achitarea unor facturi, datorii vor apărea în plus fie cheltuieli care vizează domeniul profesional, fie informaţii deosebite legate de veniturile obţinute la un loc de muncă. Totul roieşte în jurul banilor astăzi, fiind astfel dificil să vă concentrați pe altceva. Partenerul de viaţă apelează la bugetul dumneavoastră pentru a-şi rezolva chestiuni personale.

Scorpion

Colaborărilor ar trebui să le acordați atenţie. Se preconizează schimbări importante în orice tip de parteneriat, inclusiv în relaţia cu un partener de viaţă. Datorită poziţiei sociale pe care o aveți, partenerii de afaceri şi cel de viaţă pot dizolva rapid legăturile cu dumneavoastră sau vă pot provoca la discuţii zgomotoase pe tema condiţiilor şi termenilor de desfăşurare a proiectelor şi acţiunilor comune.

Săgetător

O zi în care va trebui să vă ocupați de treburile mărunte şi de rutină, atât la serviciu, cât şi acasă. Bazați-vă mai mult pe dumneavoastră, pentru că toţi ceilalţi au alte treburi şi vor refuza politicos să vă acorde vreun ajutor. Neplăceri pot apărea numai de la faptul că vă doriți cu ardoare să faceți cu totul altceva decât vă propune contextul zilei.

Capricorn

Îndreptaţi-vă atenţia spre relaţia cu persoana iubită şi copiii. Veselia este în toi, izul vacanţei domneşte în fundalul cotidian, aşa încât profitați de toate acestea şi alăturați-vă celor dragi în diverse acţiuni recreative sau necesare rezolvării unor nevoi personale. Discrepanţe pot apărea de la cheltuielile comune, pentru că toţi ceilalţi au pretenţia să plătiți orice aspect legat de evenimentele zilei.

Vărsător

Astăzi este bine să vă alăturați membrilor familiei, să luați legătura cu rudele apropiate sau să vă îndreptaţi atenţia spre treburile gospodăreşti. Fie îndatoririle profesionale, fie partenerul de viaţă vă vor da peste cap planurile domestice. Organizaţi-vă treburile zilei astfel încât să rezolvați priorităţile, dar să vă rămână timp şi energie şi pentru cei dragi.

Peşti

Multă lume roieşte în preajmă şi oricât ați dori să evitaţi contactul cu ceilalţi, tot se va găsi o modalitate prin care cineva să vă ţină de vorbă pe teme diverse. În special, despre sectorul profesional şi cel al sănătăţii aflați astăzi informaţii preţioase. Unele aspecte discutate mai demult, dar uitate într-un colţ al minţii, vor reveni astăzi.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 21 iunie 2017

Actualitate

» Moţiunea de cenzură a trecut. PSD a învins PSD.
» Motorul 1.0 EcoBoost câștigă titlul Motorul Internațional al Anului pentru a șaselea an consecutiv
» Profitul Hidroelectrica va scădea în acest an cu 20%
» CCR despre abuzul în serviciu: Dispozițiile penale în vigoare sunt formulate în sens larg și în termeni vagi-(motivare)
» Viata la camin
» Gorj: Tânăr, de 24 de ani, mort carbonizat într-un accident de tir, în Germania
» Avocații lui Vâlcov din dosarul de corupție de la Tribunalul Olt au cerut recuzarea completului
» Ziaristul Dănuţ Puşcaşu a murit la 48 de ani
» Mehedinţi: Exerciţiu organizat de ISU pentru salvarea a două persoane, victime ale unui accident montan la Isverna
» Evaluarea Națională 2017. Subiectele la proba scrisă la matematică
» 15 parlamentari de la grupul minorităţilor au votat la moţiunea de cenzura, doi au absentat
» CCR a respins sesizarea PNL privind eliminarea avizului CSAT la numirea directorului DGPI
» O nouă scădere a leului. Euro se apropie de 4,6 lei
» Cioloş: Prin adoptarea moţiunii de azi, PSD şi ALDE au recunoscut oficial, prin vot, că nu au capacitatea să guverneze ţară
» Surse: Viorel Ştefan i-a anunţat pe liderii PSD că nu mai vrea să fie ministru în viitorul guvern
» Mehedinţi: Măsuri preventive pentru siguranţa cetăţenilor
» Craiova: Poşetă cu 840 de euro şi 160 de lire, restituită de jandarmi
» Preşedintele Iohannis cheamă luni partidele la consultări
» Lucrări pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa
» Guvernul Grindeanu a picat. Moțiunea de cenzură a fost adoptată cu 241 de voturi “pentru”
» Autorul exploziei de la Bruxelles era un marocan
» Isărescu: Prin stimularea excesivă a consumului finanțăm de fapt locuri de muncă în exterior

Publireportaj

» E vremea atelierelor de vară la Muzeul Olteniei!
» Arhivele lui Leonid Mămăligă au ajuns la Biblioteca „Aman“

Local

» Opt doljeni au cerut primă de relocare

Dolj

» Poliţiştii de la Rutieră i-au luat permisul auto unui poliţist local
» Tâlhari recidiviști pe străzile din Craiova
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Alexandru Pascu – 80
» Evaluarea Naţională la matematică
» UPDATE – Dolj: Doi adolescenţi s-au înecat la Segarcea
» Sorin Cârţu s-a întâlnit cu deţinuţii de la Penitenciarul Craiova

Gorj

» Încă nu se cunoaşte numele firmei care va reabilita podul de la Turcineşti
» Drumurile judeţene din Gorj, curăţate de buruieni
» Mii de persoane, aşteptate la Rockfest Transalpina
» Administratorul judiciar a cerut oficial falimentul Clubului Pandurii
» Gorj: Primarul din Teleşti a demisionat din funcţie

Olt

» Apărătorii lui Vâlcov cer recuzarea judecătoarei Chiriţă
» Falsă jurnalistă, sub control judiciar pentru şantajarea unul primar oltean

Mehedinţi

» Mehedinți: Adolescent înecat în râul Topolniţa, după ce a ieşit de la Evaluarea Naţională

Vâlcea

» Vâlcea: Un tânăr s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident
» Vâlcea: S-a ales cu 2000 lei amendă şi cu 3,5 metri cubi de lemn confiscaţi pentru că nu avea documente de provenienţă a mărfii
» Vâlcea: Peste 3000 de femei, în şomaj în luna mai

Sport

» Sorin Cârțu: Craiovei îi trebuie un vârf pozițional
» Raluca Sbîrcia: Știu că de acolo, de Sus, Dumitru Popescu m-a ajutat

Bani & Afaceri

» „Explozie“ de prețuri la apartamentele din Craiova

Sanatate

» Operațiile pe cord deschis, un obiectiv încă departe de Craiova

Educatie

» Elevii, surprinși de dificultatea evaluării la matematică

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top