8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă aflați într-o dispoziţie foarte generoasă. Simţiți nevoia să împărtăşiți cu ceilalţi ideile, cunoştinţele şi chiar bunurile personale. Din dorinţa de a oferi ajutor, s-ar putea să nici nu vă dați seama că anumite persoane din anturaj profită de dumneavoastră. Învăţați să impuneți limite, în afara cazului în care chiar vă face plăcere să vă lasați exploatat, ceea ce e puţin probabil.

Taur
Ar fi cazul să vă susţineți punctele de vedere, pentru că sunteți destul de moale în convingeri. E bine să nu luați de bun tot ce vi se spune şi să judecați lucrurile cu luciditate. Colegii ar putea avea impresia că sunteți destul de uşor de manipulat, aşa că nu vor ezita să vă speculeze slăbiciunile. Fiți conştient de modul în care cei din jur pedalează pe coarda sensibilă.

Gemeni
Tot ce se întâmplă astăzi se învârte în jurul persoanei iubite şi a copiilor. Recomandarea cea mai bună în acest context astral este să vă luaţi împreună o vacanţă, să vă deconectaţi de la tot şi să faceţi ceea ce vă place. Contactul cu natura, mişcarea sau reîntâlnirea unor oameni dragi cu care să vă întindeţi la poveşti vă încarcă bateriile. E o zi în care să dați atenţie nevoilor sentimentale ale oamenilor pe care îi iubiți.

Rac
Prezenţa familiei în viaţa dumneavoastră este benefică. Oamenii dragi vă alină sufletul, aşa că nu ezitați să le căutaţi compania şi să vă deschideți sufletul în faţa lor. Este o zi potrivită să reluați nişte discuţii lăsate suspendate în trecut. Vă puteți pune uşor în pielea interlocutorului, aşa că astăzi puteți înţelege puncte de vedere pe care până acum le-ați refuzat.

Leu
Sunteți pe post de mamă a răniţilor. Oamenii trag la dumneavoastră ca albina la miere, fiecare cu necazurile lui. Parcă se răstoarnă căruţa cu toate grijile, frustrările şi nemulţumirile celorlalţi. Unde mai puneți că şi jumătatea are nevoie de oblojire. Asumaţi-vă aşadar misiunea de tămăduitor cu care vă înzestrează ziua de azi. Energia se va duce pe comunicare, corespondenţă, scris şi, eventual, drumuri scurte.

Fecioară
Astăzi munciți cu folos. Numai că faceți ce faceți şi vedeți cum banii se cam duc în buzunarele altora. Poate e timpul să vă gândiți cum să atrageți banii şi de partea dumneavoastră. E bine să vă întrebați dacă nu cumva aveți o „setare“ sau o prejudecată care spune că banii nu trag la dumneavoastră sau că vă scapă printre degete.

Balanţă
Planetele din zodie sunt frumos aspectate de cele din Vărsător. Aveți nevoie să vă tragă cineva în jos de picioare, pentru că sunteți pe punctul să vă ridicați la cer. Sunteți de un idealism feroce. Tot ce aveți dați, faceți totul pentru copii şi persoana iubită, practic trăiți pentru oamenii dragi din viaţa dumneavoastră. E o zi minunată să aplanați conflicte şi să luați deciziile care îi fac pe alții fericiţi.

Scorpion
„Asta e!“ sau „Aşa a avrut Dumnezeu!“. Acestea sunt concluziile drastice la care ați putea ajunge astăzi. Ele se leagă de familie, de evenimentele care se petrec cu oamenii pe care îi iubiți, de ceea ce a fost şi nu se mai poate întoarce. E bine să fie o zi a acceptării şi a înţelepciunii, a detaşării, nicidecum a resemnării. E timpul să înţelegeți că tot ce se întâmplă are loc la momentul potrivit.

Săgetător
Sunteți astăzi preşedintele comitetului de întrajutorare. Calitatea pe care o resimţiți în cel mai înalt grad este compasiunea, aşa că vi se va oferi cu siguranţă prilejul să vi se facă milă de cineva. E o zi în care să faceți servicii pentru binele apropiaţilor, prietenilor. Poate fi vorba şi de un contraserviciu, de achitarea unei datorii. Poate e nevoie să răsplătiți pe cineva care v-a sprijit odinioară.

Capricorn
Nu sunteți astăzi cu picioarele pe pământ, iar asta se întâmplă tocmai pentru că, în plan profesional şi social, simţiți că nu deţineți controlul asupra evenimentelor și vă vine greu să nu vă simţiți pe teren stabil. De aceea, vă poate prinde foarte bine ziua de azi, care vă poate învăţa să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt, să vă dați seama că nevoia de siguranţă este o iluzie.

Vărsător
Sunteți făcut să dați sfaturi din poziţia consilierului. Sunteți un fel de birou de informaţii, aveți la îndemână orice tip de soluţie. E o zi în care să vă faceți planuri măreţe şi să vă urmați visul. Aşa lansați intenţii în univers şi aveți încredere că totul va fi bine! Sfatul astrologilor este să gândiți pe picior mare!

Peşti
Primiți astăzi ajutor nesperat din partea cuiva, cel mai probabil o femeie. Nu trebuie să vă zbateţi, beneficiile trag singure la dumnevoastră. Ca sfat exclusiv, cel mai bine merg astăzi şantajul sentimental, văicăreala, victimizarea, dar n-o să spunem asta în gura mare, ca nu cumva să ne citească cineva din alte zodii. Vom spune că e bine să-i sensibilizați pe ceilalţi într-un mod foarte delicat la nevoile personale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS