14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Pentru că mentalul este neliniştit, există riscul să vorbiți prea mult sau despre subiecte ce ar trebui tăinuite bine. Celorlalţi le va fi greu să vă intre în voie, chiar şi cu cele mai banale aspecte cotidiene. Controlați-vă reacţiile pentru că depinde numai de dumneavoastră să gestionați corect evenimentele zilei.

Taur
O zi în care gândurile vor fi atrase de aspectele nevăzute ale evenimentelor şi relaţiilor în care sunteți implicat. Sunt posibile răsturnări de situaţie în special în segmentul financiar comun cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Pe lângă faptul că trebuie să achitaţi facturi, taxe sau alte tipuri de datorii, va intra în discuţie şi reorganizarea drastică a bugetului comun.

Gemeni
Cele petrecute astăzi în segmentul relaţiilor parteneriale sunt de reţinut şi de gândit pe îndelete. Datorită implicării fie într-o relaţie amoroasă, fie prea mult în activităţile legate de copii, colaborările au rămas cumva de izbelişte. Chiar şi partenerul de viaţă vă poate reproşa faptul că sunteți distrat, dornic de aventuri şi foarte neatent la chestiunile aşa-zis serioase.

Rac
Sănătatea este vulnerabilă şi ar fi bine să ţineți cont de asta. Tendinţa este de a vă implica mult şi bine în activităţile profesionale de la serviciu, dar fiți prudent. Selectați priorităţile şi la nevoie cereți ajutorul cuiva de încredere pentru a duce la bun sfârşit totul. Rezervați-vă momente de odihnă, plimbați-vă în aer liber şi stați de vorbă cu cineva drag şi de încredere.

Leu
O zi în care emoţiile sunt mari, în special când vorbiți sau vă întâlniți cu cei dragi. Sunt posibile niscai tensiuni atât în relaţia cu persoana iubită, cât şi în relaţia cu copiii. Detaşați-vă de ceilalţi, chiar dacă aceştia vă răspund cu alte monede decât cele aşteptate de dumneavoastră. Un prieten apropiat vă poate oferi sfaturi utile vizavi de segmentul amoros.

Fecioară
Se întrezăresc investiţii importante în casă sau pentru a sprijini un membru al familiei. Ocupați-vă pe îndelete de treburile gospodăreşti şi stați de vorbă cu membrii familiei. Pe de altă parte, primiți bani sau cadouri din partea rudelor apropiate.

Balanţă
Multă lume roieşte astăzi în preajma dumneavoastră, atât la serviciu, cât şi acasă. Cumva provocați aceste întâlniri şi dialoguri multiple. Sunteți plin de farmec, aveți multă energie şi sigur că generozitatea vă va îndemna să oferiți și altora din strălucirea personală. Totuşi, fiți prudent, pentru că există riscul să-i suprasolicitați pe ceilalţi şi din intenţiile bune să iasă cu totul altceva.

Scorpion
Cheltuielile ivite pe neaşteptate vă pot destabiliza emoţional. Pe de altă parte, există şanse bune de a primi bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional în care activați. Se pare că vă este teamă să cheltuiți chiar şi o sumă infimă.

Săgetător
Stările de spirit fluctuează mult şi bine ar fi să vă rezervați momente liniştite numai pentru a sta singur. Minunate sunt relaţiile cu prietenii şi cu persoanele care vă susţin în plan socio-profesional. Chiar dacă există tensiuni în relaţia cu partenerul de viaţă sau colaboratorii, prietenii vă susţin în mod necondiţionat.

Capricorn
Relaţionați mai greu cu ceilalţi, în special la serviciu. Oboseala îşi va spune cuvântul şi chiar şi unele afecţiuni ale aparatului respirator şi ale ficatului v-ar putea crea neplăceri. Ocupați-vă numai de treburi uşoare şi la nevoie cereți sprijinul celor apropiaţi pentru a fi mai uşor în rezolvarea treburilor de astăzi.

Vărsător
Ar fi bine să fiți atent astăzi la prieteni. Chiar şi dinspre segmentul profesional obţineți informaţii preţioase vizavi de poziţia în cadrul unui grup de lucru. Cele auzite vă vor pune serios pe gânduri, deoarece pare că totul vă este potrivnic. De fapt, sunteți provocat de viaţă pentru a vă schimba mentalitatea şi felul în care vă raportați la muncă şi implicaţiile ei.

Peşti
La serviciu parcă s-a vorbit toată lumea să vă urmărească fiecare gest, fiecare vorbă, fiecare surâs. Bine este să vă jucați rolul corespunzător şi astfel lucrurile vor decurge foarte bine în favoarea dumneavoastră. Este posibil să fiți nevoit să prezentaţi activitatea profesională desfăşurată în ultimele săptămâni. Sigur că unii vă vor contesta meritele profesionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS