Horoscop

Autori


Berbec

Intervin astăzi cheltuieli datorită implicării în acţiuni comune cu alţii. Pe de o parte trebuie să cheltuiți din bugetul personal sume destul de mari, însă, pe de altă parte, s-ar putea să primiți bani, bunuri, favoruri sau chiar informaţii preţioase dinspre segmentul financiar. Popularitatea de care vă bucuraţi va permite să aveţi un cuvânt greu de spus.

Taur

Se recomandă atenţie în relaţiile parteneriale, mai ales la cele care presupun proiecte profesionale. S-ar putea relua discuţii pe teme vechi, respectiv legate de modul în care v-ați îndeplinit până acum sarcinile de lucru în cadrul unei colaborări. Concentrați-vă pe acest segment şi valorificați din plin şansele de îndreptare şi/sau dezvoltare.

Gemeni

Îndreptaţi-vă atenţia şi eforturile spre locul de muncă, unde poate fi vorba despre sarcini de lucru noi. Cineva din anturajul apropiat vă va oferi informaţii deosebite despre segmentul profesional, iar familia face o echipă extraordinar de eficientă cu dumneavoastră, pentru îndeplinirea unor obiective.

Rac

Din punct de vedere mental sunteţi deosebit de eficient. Folosiți-vă de intuiţia extraordinară şi de abilitatea de a pătrunde în profunzimea lucrurilor, pentru a deveni conştient de unele adevăruri incomode, dar preţioase. Astăzi, Luna în Scorpion vă ambiţionează şi vă ajută să vă concentrați asupra unor scopuri clare.

Leu

Chiar dacă unele activităţi desfăşurate astăzi vă consumă multă energie sau vă scot din zona de confort, totuşi este o zi cu multe revelaţii şi răspunsuri, mai ales legate de familie, casă, siguranţă. Aşadar, puneți întrebări neîncetat, cereți sprijin când aveți nevoie şi fiți gata să folosiți resursele aflate la îndemână.

Fecioară

Sunt posibile întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, ajung la dumneavoastră tot felul de ştiri şi informaţii… În aparenţă ceilalţi sunt amabili, iar ceea ce auziți pare adevărat, dar ţineți cont că în umbră se ţes intrigi care foarte curând vor ieşi la iveală. Discreţie şi prudenţă!

Balanţă


În culisele segmentului profesional în care activați există conflicte ascunse, discuţii tăinuite între colegi care au ca ţintă locul dumneavoastră de muncă, aşa că ar fi bine să aflați discret şi să nu dați curs tensiunilor. Totuşi, sunt şanse să găsiți soluţii excelente pentru ameliorarea tensiunilor profesionale şi/sau pentru o situaţie financiară.

Scorpion

Este o zi în care vă veți simţi mai bine, mai ales în relaţiile cu ceilalţi. Indiferent de provocările survenite, dacă aveți să vă temperați emotivitatea şi dorinţa excesivă de control veți reuşi să depăşiți totul cu bine. Planificaţi-vă activităţi noi pentru următoarele patru săptămâni, dar aveți în vedere, în primul rând, îngrijirea sănătăţii şi apoi segmentul socio-profesional în care activați.

Săgetător

Dacă doriţi să faceţi unele mici schimbări în viaţă, situaţia vă avantajează cu condiţia să nu exageraţi. Oricât ați dori să vă implicați în activităţi comune cu alţii, şansele de reuşită sunt mici, pentru că energia vitală este la cote joase. Ziua este potrivită discreţiei, activităţilor uşoare, de rutină şi relaţionării numai cu persoanele apropiate.

Capricorn

Este o zi în care sunteți înconjurat de prieteni, de oameni care doresc să vă sprijine în demersurile socio-profesionale. Pe lângă discuţiile serioase pe teme diverse este loc suficient şi pentru distracţii sau activităţi specifice unor hobby-uri. Totuşi, protejaţi-vă rezervele materiale şi aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

Vărsător

Eforturile de a oferi o imagine clară vizavi de intenţiile sau planurile personale şi profesionale pot fi puţin apreciate de auditoriu. Unii nu vă pot înţelege, alţii nu au răbdarea să vă asculte. Mergeți pe drumul ales de dumneavoastră, dar fără să faceți prea multe valuri. Veţi avea ocazia de a vă largi cercul de prieteni, dar şi de a va consolida vechile prietenii.

Peşti

Vă este greu să părăsiți o zona confortabilă a vieţii, chiar dacă conştientizați faptul că vă dăunează. Depuneți eforturi să vedeți şi celelalte faţete ale realităţii, pentru că asta vă va aduce beneficii minunate. S-ar putea ca o schimbare la locul de muncă să fie imperios necesară pentru a progresa.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 8 iunie 2017

Actualitate

» Magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 au decis eliberarea condiționată a lui Dan Voiculescu. Decizia nu este definitivă

Publireportaj

» Mercur Center împlinește un an și te sărbătorește pe tine
» Șase ani de evoluție continuă pentru MHS Motors, dealer BMW
» Mario Ovidiu Oprea: Veniţi alături de mine să facem dovada că ne-am pregătit nu doar să ne dorim altceva, ci să redevenim Cineva
» Anişoara Stănculescu: Siguranţa cetăţenilor va “coborî” de pe hârtie în stradă
» Adrian Prisnel: Craiova poate renaște prin cinste
» Săuleanu: Craioveni, este momentul ca voi să decideți!
» Zece ani de siguranţă cu Autokappa

Local

» Jiana, mănăstirea din inima Câmpiei Blahniţei

Dolj

» Viața lor se va încheia, în curând, dacă nu sunt adoptați
» Autoshow – expoziție cu mulți cai putere
» Adolescent înecat în Jiu
» Caracatița PSD de la Filarmonica „Oltenia“, învinsă în justiție
» Autobuz electric în probe pe traseele RAT Craiova
» Două mașini, avariate de un tei prăbușit
» Pe 11 iunie, haideţi la vot! Craiovenii îşi aleg primarul
» Doi polițiști și un brigadier silvic, trimiși în judecată pentru infracțiuni de corupție
» Judecați pentru luare de mită, cei doi angajați ai Centrului de Transfuzii rămân în arest
» Concurs pentru postul de inspector la Serviciul Resurse Umane din cadrul Primăriei Craiova
» Primăria Craiova angajează prin concurs muncitori calificaţi
» Primăria Craiova organizează concurs pentru postul de şef serviciu în cadrul Serviciului Management Documente, Informaţii Publice, Direcţia Relaţii Publice şi Management Documente
» Primăria Craiova organizează concurs pentru posturile de salvamar şi profesor de înot
» Cu autobuzul electric
» Autoshow
» Tei doborat de vant pe masini
» Revoltă la Plenița împotriva polițiștilor
» CJ Dolj salută semnarea contractului de finanţare pentru modernizarea DJ 552 Craiova – Cetate
» Dolj: Concursurile serviciilor profesioniste pentru situații de urgență şi-au desemnat câştigătorii

Gorj

» Cabanierii din Rânca, dezamăgiţi de planurile ministrului turismului
» Profesoară condamnată pentru trafic de influenţă
» Autorităţile judeţene nu vor managementul corporatist de la CEO
» Constructorul pentru podul de la Turcineşti, desemnat săptămâna viitoare
» Direcţia Silvică Gorj speră să obţină venituri substanţiale din recoltarea ciupercilor
» Condescu aşteaptă sentinţa mâine la Tribunalul Olt
» Peste 80.000 de persoane aşteptate la vot la Târgu Jiu şi Drăguţeşti

Vâlcea

» Vâlcea: Poliţiştii au confiscat 3,8 metri cubi de lemn la Horezu

Sport

» Naționala feminină de handbal înfruntă Austria la Oradea
» Dan Zdrîncă, pe picior mare la Al Hilal
» Campioana Doljului se decide la Cetate
» Tricolorii vor revirimentul
» Alb-albaștrii, pregătiți și pentru Supercupă
» Dinamyk U15 luptă în Banat pentru un loc în finală
» Tenis: Simona Halep va juca finala turneului de la Roland Garros

Educatie

» Absolventă a Colegiului „Elena Cuza“, acceptată la Universitatea din Viena: „Un rol important l-au avut reușitele de la școală“
» Mulți candidați „experimentați“ la prima probă a bacalaureatului

Magazin

» Horoscopul de weekend
» Cauzele şi simptomele cataractei
» Bancul zilei
» Cheesecake cu zmeură fără coacere

Opinii

» Nu-i lăsați să facă legea în Craiova! #rezist și duminică ies la vot!

Top