10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți şanse minunate de a schimba ceva la personalitate şi în felul de a vă raporta la ceilalţi. Energia vitală de care dispuneți este mare şi orientată în sens constructiv. Pe de o parte vă ajută pe dumneavoastră, iar pe de alta puteți deveni un model demn de urmat de către cei apropiaţi. O discuţie cu cineva erudit, cu un psiholog sau cu un specialist în dezvoltare personală este de bun augur.

Taur
Surprizele de astăzi ar trebui notate într-un jurnal, mai ales cele care vin din zona profesională. Şi sănătatea este vulnerabilă, de aceea este bine să vă îngrijiți şi să evitaţi eforturile şi stresul. Este posibil ca datorită bugetului comun cu alţii, colegi, şefi, partener de viaţă, rude să fiți nevoit să cheltuiți sume mari de bani pe daune, facturi restante sau pe mofturi şi nevoi personale.

Gemeni
Interesantă zi la capitolul prieteni şi susținători din segmentul socio-profesional. Dialogurile cu aceste persoane şi propunerile lor vă pot lua prin surprindere, dar cumva persoana iubită sau copiii vă vor împiedica să credeți sau să acceptaţi ce vi se spune sau propune. Disonanţele pornesc fie de la proiecte, acţiuni profesionale comune, fie de la idealuri şi mentalităţi diferite.

Rac
Apar noutăţi în segmentul profesional. Poate fi vorba despre responsabilităţi noi, despre recunoaşterea meritelor din câmpul muncii, dar există şi varianta ca un şef să vă aducă reproşuri şi chiar să vă şifoneze imaginea publică. Nu răspundeți la provocări şi amintiţi-vă că traversăm o perioadă în care gândirea şi comunicarea sunt distorsionate. Prudenţă şi răbdare!

Leu
Este posibil să reveniți asupra unor decizii, hotărâri sau înţelegeri pe care le-ați parafat undeva cu anumiți colaboratori. Schimbarea aceasta bruscă de mentalitate se datorează unor dialoguri purtate cu persoane deosebite sau datorită unor lecturi recente, care vă deschid orizontul cunoaşterii prin exemple simple de viaţă. Fiți prudent vizavi de relaţiile cu cei dragi!

Fecioară
Revin în atenţie cheltuielile comune cu alţii, dar şi nemulţumirile privitoare la veniturile pe care le obţineți de la serviciu. Facturi, taxe restante sau alte tipuri de datorii trebuie achitate în regim de urgenţă. Ocupați-vă pe rând, cu atenţie, de orice cheltuială şi aveți încredere că o să vă descurcați cu toate. Depistați unde greşiți de ajungeți, din când în când, în situaţii financiare limită.

Balanţă
Acţiunile comune cu alţii sunt la ordinea zilei. Pentru că este dificil să ajungeți la un consens, mai ales cu partenerul de viaţă sau cu cei din segmentul profesional, ar fi bine să nu vă bazați pe cele petrecute astăzi. Evitați să proiectați nemulţumirile sau carenţele personale pe ceilalţi. Ce vă înconjoară este oglinda a ceea ce gândiți sau vă doriți, mai mult sau mai puţin conştient.

Scorpion
Aveți treabă toată ziua, fie la serviciu, fie acasă alături de membrii familiei. Rutina vă poate obosi, astfel că ar fi bine să vă ocupați de priorităţi şi de activităţi uşoare. Surprizele profesionale pot fi de proporţii, aşa încât fiți pregătit de schimbări. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Odihniți-vă, plimbați-vă în aer liber şi visați cu ochii deschişi!

Săgetător
Ar fi minunat să petreceți astăzi ceva mai mult timp cu persoana iubită sau cu copiii. Sunt momente bune pentru a lămuri animozităţile vechi şi pentru a trasa planuri noi, comune pe termen lung. Evitați discuţiile contradictorii şi ascultați ce spun ceilalţi! Depinde numai de dumneavoastră să gestionați corect segmentul amoros. Rezervaţi-vă momente şi pentru un hobby împreună cu un prieten.

Capricorn
Aveți idei strălucite vizavi de rezolvarea unor chestiuni familiale. Chiar dacă atmosfera în cămin este tensionată pe alocuri, faptul că reuşiți uşor şi cu graţie să ţineți partea fiecărui membru al familiei şi să-i oferiți protecţie, siguranţă şi confort vă bucură nespus. În spatele fiecărei vorbe, fiecărui gest se află suferinţe care, din când în când, ies la iveală şi se pot dizolva fără probleme.

Vărsător
Tendinţa de a vorbi mult este dificil de controlat. Sigur că cele spuse fascinează, atrag mulţi admiratori, dar pe unii îi pot necăji serios fără să vă dați seama. Dozaţi-vă orice conversaţie, alegeți cuvinte frumoase, simple şi ascultați-l şi pe celălalt. Călătoriile pe distanţe scurte şi întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt alte subiecte la ordinea zilei.

Peşti
O zi în care aveți tendinţa de a cheltui mult şi de a visa la câştiguri fabuloase. Pentru că în perioada actuală este total neindicat să vă aventurați în investiţii ample, achiziţii sau vânzări de orice fel, fiți prudent, răbdător şi deocamdată rezumați-vă doar la vise şi viziuni financiare. Sfatul prietenilor sau îndemnul lor de a acţiona într-o anumită direcţie este spre folosul lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS