6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţiile cu ceilalţi sunt provocatoare. Aveți şanse bune de a vedea clar cine vă este aliat şi cine doar îşi urmăreşte interesele personale, profitând de energia şi eforturile dumneavoastră. Este bine să păstrați o anumită distanţă faţă de toată lumea, pentru că în umbră se ţes conflicte greu de desluşit deocamdată. După-amiază, sfătuiți-vă cu cineva de încredere vizavi de ce nemulţumiri aveți.

Taur
La serviciu aveți mult de lucru, iar colegii nu vă sunt prin preajmă ca să vă ajute. Dozaţi-vă eforturile, pentru că organismul este vulnerabil. O mică conversaţie cu un prieten de încredere vă poate aduce zâmbetul de buze, dar şi sfaturi utile atât pentru sănătate, cât şi pentru rezolvarea chestiunilor profesionale. După-amiză, relaxați-vă alături de cei dragi.

Gemeni
Ziua vă aduce veselie şi chef de aventuri. Pot apărea neplăceri în relaţiile cu persoana iubită sau cu copiii, datorită banilor sau bunurilor folosite şi administrate în comun. Feriți-vă de cheltuieli nefondate! Adunaţi-vă forţele şi concentrați-vă pe îndatoririle profesionale, pentru că la serviciu, şefii vă pot trage la răspundere pentru neglijenţă profesională. Spre seară, delectați-vă cu un hobby.

Rac
Sunt momente bune pentru a rezolva chestiuni familiale şi treburi gospodăreşti. Pe de altă parte, ar fi bine să alocați timp şi pentru a vă vedea cu rudele. Puteți depăna amintiri sau vă puteţi sfătui în diverse probleme de viaţă. Datorită diferenţelor de mentalitate, discuţiile purtate astăzi cu cei dragi vă pot necăji, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă veți putea depăşi neplăcerile ivite.

Leu
Aveți spor şi succes în activităţile intelectuale, aşa încât revizuiţi-vă documentele, trimiteți mesajele importante sau discutați cu persoanele de care aveți nevoie, atât în plan personal, cât şi profesional. Pot apărea şi călătorii pe distanţe scurte, fie pentru a rezolva demersuri profesionale, fie pentru a vizita pe cineva din anturajul apropiat. Spre seară, delectați-vă cu o lectură amuzantă.

Fecioară
Se pare că vi se rotunjesc veniturile sau măcar aflați veşti importante în legătură cu îmbunătăţirea salarizării de la un loc de muncă. Totuşi, fiți discret, reţineți cele aflate, pentru că există detalii umbrite care sunt destul de neplăcute. Posibil să se schimbe termenii şi condiţiile de desfăşurare a unui parteneriat profesional. Sfătuiți-vă mai întâi cu cineva de încredere şi apoi luați decizii.

Balanţă
Foarte uşor rezolvați chestiuni profesionale sau aplanați conflictele de la serviciu. Chiar dacă stările de spirit sunt fluctuante, cu puţin efort puteți depăşi orice disconfort fizic sau psihic. Pe de altă parte, rezervaţi-vă momente liniştite şi planificați activităţile pentru următoarele patru săptămâni. După-amiază, invitați-i pe cei dragi la o plimbare prin magazinele preferate.

Scorpion
Este o zi în care ar fi bine să vă odihniți, să vă ocupați mai mult de treburi uşoare şi să evitaţi aglomeraţiile. Persoana iubită sau copiii vă pot crea neplăceri datorită unor capricii de moment. Detaşați-vă de problemele lor şi nu vă lăsați şantajat emoţional. Chiar aveți nevoie de linişte, relaxare şi de compania oamenilor de încredere. Sunt posibile informaţii preţioase despre cei dragi.

Săgetător
Apar, atenţie, relaţiile cu persoanele influente din sfera profesională. Este posibil să aflați informaţii necesare la locul de muncă. Cineva care v-a susţinut până nu demult îşi poate retrage susţinerea. Orientați-vă spre alte persoane care vă pot ajuta în demersurile profesionale. Dar fiți discret şi atent, pentru că foarte uşor vă puteți deteriora imaginea publică.

Capricorn
Datorită rezolvării unor demersuri profesionale, colegii şi, în special, şefii vă vor recunoaşte astăzi meritele. Totuşi există şi persoane care pot căuta nod în papură. De aceea, fiți pregătit să răspundeți provocărilor care vin în avalanşă la locul de muncă. După-amiază rezervați-vă momente pentru a le petrece alături de membrii familiei. Aceştia vă pot sfătui de bine.

Vărsător
Sunteți preocupat astăzi de subiecte filozofice. Fie că vorbiți cu persoane erudite, fie cu prietenii aflaţi în ţări străine, bagajul informaţional vi se îmbogăţeşte cu teme utile. Ar fi bine să plănuiți un program de instruire personală sau profesională, dar şi activităţi culturale pe care să le practicați regulat. Minunat este că dispuneți şi de un buget suficient pentru toate acestea.

Peşti
Este o zi în care tema principală este legată de bugetul comun cu alţii şi relaţii cu instituţiile financiare. Înainte de a vă avânta în planuri de investiţii, achitaţi-vă mai întâi facturile sau datoriile de orice fel. Chiar dacă ceilalţi vor dori să profite de pe urma agoniselilor materiale, dispuneți de suficientă forţă pentru a dirija lucrurile în folosul dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS