16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Evenimentele principale se întrezăresc în segmentul relaţiilor amoroase, al copiilor, dar şi în plan profesional. Din cauza cheltuielilor cotidiene sau unor cadouri pe care doriți să le faceți celor dragi sunt posibile neînțelegeri în relaţia cu persoana iubită şi copiii. Ar fi bine să le cereți părea vizavi de ce îşi doresc sau vizavi de ce anume au nevoie, astfel încât să nu cheltuiți fără rost.

Taur
În primul rând, sănătatea începe să se amelioreze. Totuşi este bine să fiți prudent în continuare şi să urmați sfaturile unor specialişti. Sigur pe fundal vor rămâne vulnerabilităţile cunoscute, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă le veți depăşi cu bine. Foarte animat este sectorul familial, astfel că întâlnirile şi dialogurile cu membrii familiei vor fi frecvente.

Gemeni
Ar fi bine să fiți prudent în privinţa cheltuielilor, deoarece este posibil să vă aventurați în cheltuieli prea mari. Vor apărea şi informaţii legate de salarizare sau condiţii de muncă. Călătorii frecvente pe distanţe scurte. Dialogurile cu prietenii şi rudele apropiate se îmbunătăţesc şi veți reuşi să ajungeți la un numitor comun cu aceste persoane.

Rac
Începeți o etapă nouă, pe alte fundamente, cu alte planuri, cu alt elan de a vă implica în relaţii şi situaţii noi. Este bine să vă stabiliți foarte clar un plan de acţiune, să selectați priorităţile şi oamenii cărora le veți acorda atenţie şi eforturi. De asemenea, fiți foarte discret, întrucât există duşmănii ascunse din partea cui vă aşteptaţi mai puţin.

Leu
Vă ocupați de dumneavoastră în mod special, de mofturile şi nevoile personale, de tot ce ţine de confort şi de liniştea sufletească. Fiind ceva mai interiorizat ca de obicei, multora le va fi greu să vă intre în voie sau să înţeleagă ce vi se întâmplă. Ar fi bine să găsiți un echilibru şi în limita posibilităţilor să vă ocupați şi de relaţiile cu ceilalţi. Însă sunt zile foarte bune pentru a vă trasa planuri de viaţă cu totul noi.

Fecioară
Oscilați între dorinţa de a vă interioriza cât de mult posibil şi a fi în centrul atenţiei celorlalţi. Cu puţin efort, le puteți îmbina cu succes pe amândouă. Aveți nevoie de odihnă, meditaţii interioare, relaxare şi detaşare de cotidian. Sănătatea vă poate juca feste. Vulnerabile sunt sistemul circulator, inima şi gleznele.

Balanţă
Relaţiile parteneriale se vor îmbunătăți pentru că minţile şi limbile tuturor se vor dezlega. Cele aflate de la partenerul de viaţă şi de la cei de afaceri vă vor pune serios pe gânduri. Ascultați cu atenţie ce vi se spune şi apoi meditați în linişte şi în taină. Revelaţiile pot fi foarte surprinzătoare. Este momentul să renunţați la relaţiile păguboase. Foarte animate sunt şi relaţiile cu şefii şi prietenii. Unii vă vor sfătui de bine, alţii vor încerca să vă zădărnicească planurile.

Scorpion
Veți fi foarte solicitat în plan socio-profesional în această perioadă. Dialoguri importante cu şefi, cu oficialităţi, activităţi profesionale de anvergură, un carusel de evenimente aparent dificil de urmărit şi înţeles. Este bine să vă implicați serios în tot ce ţine de locul de muncă.

Săgetător
Pe de o parte veți fi solicitat în plan amoros, de către persoana iubită sau copii. Însă pe de altă parte, îndatoririle profesionale vă aşteaptă să le rezolvați în regim urgent. Bine este să vă alegeți priorităţile şi să evitaţi luarea deciziilor în grabă sau să acţionați la primul impuls. Este vremea să ascultaţi cu luare aminte cele spuse de cei dragi. Poate că vă displac cele auzite, dar se vor lămuri animozităţile din ultima vreme.

Capricorn
Veți fi nevoit să vă ocupați de segmentul financiar. Este vorba despre achitarea facturilor, datoriilor şi despre relaţionarea cu instituţiile financiare. Este posibil să puneți tot felul de întrebări legate de evenimentele din preajmă şi de oamenii alături de care sunteți implicat în multe şi mărunte.

Vărsător
Evenimente deosebite în plan partenerial şi financiar. Aceste zile favorizează dialogurile cu partenerul de viaţă, cu partenerii de afaceri sau cu persoanele alături de care sunteți implicat în proiecte profesionale. Vi se poate reproşa faptul că sunteți prea ocupat cu planul familial, cu problemele domestice, şi ați neglijat cumva fie relaţia de cuplu, fie îndatoririle pe care le aveți în cadrul unor acţiuni comune cu alţii.

Peşti
Apar sarcini de lucru ce trebuie rezolvate foarte bine şi urgent. Concentrându-vă pe ceea ce aveți de făcut, selectând priorităţile, vă veți descurca foarte bine. Cineva de încredere vă poate ajuta să duceți treburile la bun sfârşit. Poate ar fi bine să vă gândiți la un nou loc de muncă sau la noi studii necesare avansării în câmpul muncii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS