21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ziua favorizează relaţiile familiale şi treburile gospodăreşti. Ocupați-vă de treburile uşoare fără a apela la sprijinul celor dragi, întrucât sunt şanse de a declanşa conflicte gratuite. Se simte în aer un soi de nepăsare sau ignoranţă faţă de confortul domestic sau de nevoile casei. Fiți prudent şi nu vă lăsați dus de valul majorităţii! Pentru dumneavoastră, casa şi familia trebuie să fie pe primul loc.

Taur
Discuţii şi întâlniri frecvente cu persoanele din anturajul apropiat. Este posibil să obosiți la un moment dat, pentru că avalanşa de informaţii sau de persoane care vă cer sfaturi este dificil de controlat. Fiți prudent şi alegeţi-vă cu grijă vorbele şi gesturile! Unii v-ar putea eticheta drept cine nu sunteți. Spre seară, rămâneți în liniştea şi confortul casei, alături de cei dragi.

Gemeni
Apar cheltuieli cotidiene, dar este posibil să fiți nevoit să cheltuiți fie pentru prieteni, fie pentru persoana iubită sau pentru copii. Se recomandă prudenţă, întrucât sunt posibile pierderi, furturi şi cheltuieli nejustificate. Cerinţele prietenilor sau mofturile celor dragi sunt momentane, astfel că ar fi bine să nu le dați curs. Rezumați-vă la strictul necesar şi feriți-vă de propunerile celorlalţi!

Rac
Este dificil să vă intre cineva în voie, de aceea controlați-vă stările şi nu învinuiți pe alţii pentru neplăcerile existente. Este o zi cu energii contradictorii, fluctuante, astfel că totul în preajmă pare distorsionat. Aveți răbdare și cu dumneavoastră, şi cu ceilalţi! Sunt momente pasagere în care ar fi bine să vă ocupați numai de treburi uşoare şi bine cunoscute.

Leu
Priviți în jur şi observați frumuseţea din fiecare fiinţă. Visarea la o lume ideală, în care toţi oamenii se înţeleg şi se ajută reciproc vă relaxează şi vă desprinde de grijile cotidiene. De aceea, pentru că energia vitală este fluctuantă, rezervaţi-vă momente pentru o plimbare în aer liber, pentru o discuţie amicală cu cineva drag sau pentru a vă alcătui planuri de viitor.

Fecioară
Discutând cu prietenii sau colegii din segmentul profesional veți constata că participați la un dialog al surzilor. Părerile sunt foarte împărţite, subiective şi cu greu se ajunge la un consens şi acela cumva forţat. Nu vă bazați pe cele discutate sau petrecute astăzi, întrucât mentalul colectiv este bulversat. Ascultaţi-vă vocea interioară şi ţineți cont de ceea ce vă spune.

Balanţă
Sunteți în prim-planul scenei profesionale, astfel că veți fi nevoit să participați la discuţii importante cu şefii sau la reuniuni oficiale cu diverse personalităţi. Chiar dacă, la prima vedere, totul pare fără rost, cu puţină răbdare veți observa că aveți multe de învăţat din cele discutate şi petrecute astăzi. Spre seară, formulați concluzii pentru evenimentele de astăzi.

Scorpion
O discuţie cu cineva aflat în străinătate vă răscoleşte mult, probabil pentru că informaţiile primite contravin planurilor alcătuite mai demult sau mentalitatea este foarte diferită de a persoanei cu care vorbiți, şi asta vă bulversează mult. Sunt momente pasagere, astfel că nu este cazul să puneți bază pe cele discutate sau petrecute astăzi. Relaxați-vă şi bucurați-vă de toate!

Săgetător
O zi în care ar fi bine să vă ocupați de activităţi financiare, de genul achitarea datoriilor, relaţionare cu instituţii financiare sau planificarea bugetului pentru următoarele săptămâni. De evitat semnarea documentelor şi luarea deciziilor importante, pentru că vor interveni modificări serioase în următoarele zile. Detaşați-vă de grijile cotidiene!

Capricorn
Relaţiile cu ceilalţi sunt anoste, dar este vorba numai despre faptul că fiecare este ocupat cu treburile personale şi nu pot fi atenţi la dumneavoastră sau la acţiunile voastre comune. De aceea, nu puneți bază pe cele discutate astăzi sau pe gesturi făcute în grabă sau în necunoştinţă de cauză. Luați lucrurile aşa cum sunt şi aveți răbdare să se aşeze peste câteva zile.

Vărsător
Ziua aduce treburi de rutină la serviciu, dar şi acasă aveți de făcut multe şi mărunte. Selectați priorităţile şi aveți încredere că le veți rezolva cu bine. Pe de altă parte, în fundal ar putea persista senzaţia de mers în gol, indiferent ce ați face. Relaxați-vă şi lăsați lucrurile să-şi urmeze cursul. Evitați deciziile majore şi eforturile care vă depăşesc, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Peşti
Din cauza cheltuielilor şi a veniturilor pe care le obţineți de la un loc de muncă sunt posibile discuţii aprinse cu persoana iubită sau copiii. Cei dragi vor dori probabil să profite ceva mai mult de pe urma agoniselii, aspect păgubos pentru dumneavoastră. Fiți prudent şi chibzuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS