14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ar fi bine să vă sfătuiți cu cineva din anturajul apropiat în legătură cu segmentul financiar aferent activităţii profesionale. Pe de altă parte, energia vitală este fluctuantă şi de aici şi stările de spirit sunt mai greu de înţeles sau de suportat de către ceilalţi. Sunteți îngrijorat de bugetul disponibil, probabil în urma unor cheltuieli recente.

Taur
Este bine să fiți discret, să vă ocupați pe îndelete de dumneavoastră şi să evitaţi compania persoanelor care vă solicită prea mult. Chiar dacă vă cuprind tot felul de temeri, chiar dacă simţurile vă oferă informaţii fără sens deocamdată, aveți încredere că universul are grijă de dumneavoastră şi vă ajută cum şi când este cel mai potrivit.

Gemeni
Ocupați-vă de activităţi care vă fac plăcere, luați legătura cu oamenii care vă sprijină necondiţionat şi alcătuiţi-vă planuri noi. Posibil să fiți necăjit în multe privinţe, însă depinde numai de dumneavoastră cum vă gestionați stările şi reacţiile. Ceilalţi vă pot înţelege greşit, aşa încât evitați acest risc şi adoptați un comportament deschis.

Rac
Se pare că vă doriți să socializați cu multă lume, însă cumva starea sănătăţii lasă mult de dorit. Posibil să vă deranjeze compania celorlalţi, chiar şi cele mai banale discuţii. Ocupați-vă de treburile uşoare şi la nevoie cereţi sprijinul celorlalţi. Se pot accentua afecţiuni ale sistemului respirator şi digestiv.

Leu
Vă doriți să stați acasă, printre cei dragi, însă îndatoririle din segmentul profesional vă solicită din plin. Se pare că astăzi veți fi solicitat mai mult de şefii de la serviciu, dar puteți lua legătura şi cu diverse oficialităţi conexe activităţii profesionale. Este recomandabil să fiți prudent, deoarece există un risc crescut de a intra în polemici gratuite.

Fecioară
Veţi avea discuţii importante cu membrii familiei. Însă, pe lângă aspectele concrete, materiale, ale traiului cotidian s-ar putea să abordați, cu cine vă aşteptaţi mai puţin, şi teme filozofice. Planurile de călătorii în străinătate se pot materializa ca prin minune.

Balanţă
Lăsați deoparte grijile cotidiene şi observați atent ce se petrece în jur. Posibil să fiți îngrijorat de aspectele financiare pe care le împărţiți cu pertenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Însă, este vorba doar de un moment în care conştientizați faptul că s-a profitat de dumneavoastră în mod deliberat.

Scorpion
Chiar dacă sunteți provocat de ceilalţi, cu puţin efort şi bunăvoinţă reuşiți să vă detaşați de ei şi să întoarceți situaţiile în favoarea dumneavoastră. Totul este să vă susţineți punctele de vedere. Discutați pe îndelete despre acţiunile comune, fiind un moment excelent de a afla adevăruri bine ascunse legate de intenţiile celor alături de care vă petreceți viaţa sau vă desfăşurați activitatea profesională.

Săgetător
Se pare că vreți să rezolvați toate treburile restante, atât la serviciu, cât şi acasă. În continuare, sănătatea este vulnerabilă şi aveți nevoie de odihnă. Feriți-vă de acţiuni care vă solicită prea mult. Pe de altă parte, rezervați momente liniştite şi reorganizaţi-vă stilul de viaţă.

Capricorn
Gândurile vă zboară spre distracţii, aventuri sau iubiri din trecut. Sunt momente bune pentru a sta departe de iureşul cotidian şi a rememora aspectele importante ale relaţiilor sentimentale. Posibil să vă amintiți de persoane care v-au fost dragi cu mulţi ani în urmă şi care v-au răscolit mult sentimentele cândva.

Vărsător
O zi bună pentru a lăsa deoparte grijile şi a vă bucura de confortul casei şi de prezenţa celor dragi. Chiar dacă există şanse de discuţii aprinse sau fără noimă, fiți înţelegător cu toată lumea. Posibil să vă cuprindă îngrijorările în legătură cu situaţia unui membru al familiei sau cu starea în care se află unele bunuri patrimoniale.

Peşti
Activităţile intelectuale, discuţiile cu ceilalţi sunt destul de greu de dus la bun sfârşit. S-ar putea să fiți nevoit să reluați unele demersuri care ţin de competenţa profesională şi care undeva în trecut au fost rezolvate parţial sau deloc. Chibzuiți-vă pe îndelete priorităţile şi remediați situaţiile respective.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS