Acasă Magazin Reţeta de weekend – Salată Tabouleh

Reţeta de weekend – Salată Tabouleh

48886857 - a bowl of delicious fresh tabouli with parsley, mint, tomato, onion, olive oil, lemon juice, and bulgar wheat.

Ingrediente:

Patru roşii, două legături de pătrunjel tăiat fin, o lingură de mentă verde tăiată fin, 40 g cușcuș, o ceapă mică tăiată fin, sucul de la o lămâie, patru linguri ulei de măsline, sare şi piper după gust.

Mod de preparare:

Cușcușul se găteşte la abur timp de 20 de minute, dar se poate găti şi timp de 5 minute, prin fierbere. Într-un bol se pun roşiile tăiate cubulețe, iar peste ele ceapa tocată, cușcușul, pătrunjelul tocat mărunt, sucul de lămâie, uleiul de măsline, menta, sarea şi piperul şi se amestecă bine. Se transferă salata într-o farfurie şi se decorează cu nişte felii de roşii şi lămâie.

Menţiuni:

În loc de cușcuș se poate folosi bulgur.

Exit mobile version