13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
E o perioadă plină de resurse de energie şi de acţiune, nu leneviți aşteptând și visând. Orice drum pe care îl deschideți duce departe, apucați-vă serios de o treabă solicitantă pentru că roadele vor fi mai mult decât bune! E ca şi cum se aprinde scânteia care declanşează o flacără mistuitoare, ce vă copleşeşte pur şi simplu, dar vă place această atmosferă dinamică şi entuziastă.

Taur
Fiți mai modest, mai moderat, mai cumpătat în tot ce faceți, pentru că aveți o oarecare tendinţă spre exagerare. Orice exces de zel vă costă, deci cântăriți cu atenţie ce resurse puneți în joc pentru ceea ce v-ați propus, pentru că la un consum mai mare de resurse nu veți obţine rezultate mai bune. Dacă cineva vă trage de mânecă s-o lasați mai moale, ar fi bine să-l ascultaţi.

Gemeni
Sunteți foarte preocupat de trecut, de copilărie, de vremea când vă aflați la casa părintească, pentru că revine acum în actualitate ceva din acele vremuri. Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri, ci episoade triste, melancolii şi nostalgii apăsătoare, evenimente care v-au marcat şi care vă întorc, iar şi iar, în acelaşi loc. Ce a fost a fost și nu are rost să vă tot aduceți aminte.

Rac
Relaxați-vă un pic și veți vedea că tot ce vi se pare acum că e o sperietoare e, de fapt, ceva minor, de care au parte şi alţii fără să se streseze atâta. Trebuie să înţelegeți că aveți multe alte lucruri la dispoziţie care v-ar putea oferi bucurie. Treceți în revistă lunga listă de lucruri frumoase pe care le aveți şi lăsați-le deoparte pe cele care vă lipsesc deocamdată.

Leu
Râdeți, glumiți, jucați-vă un pic, sau, dacă nu sunteți în cea mai veselă dispoziţie, alăturați-vă celor care se comportă aşa, pentru că râsul lor e molipsitor. Apropiați-vă de oameni puşi pe distracţie, pentru că alături de ei vă veți recăpăta mult mai uşor buna dispoziţie şi cheful. Copiii, oamenii tineri, prietenii de-o viaţă văd că aveți nevoie de ajutor şi vă vor înconjura cu mult umor şi voie bună.

Fecioară
Decât să vă cramponați de un hop peste care nu puteți trece, concentrați-vă atenţia dincolo de acest blocaj. Când realitatea din jur nu e tocmai ofertantă, gândiți-vă la visele cele mai frumoase. Nu înseamnă că trăiți în iluzii, dar cât timp ceea ce se petrece în jur nu e motiv de bucurie, puteți să vă hrăniți cu vise, speranţe şi planuri de viitor.

Balanţă
Iubirea vine ca un fel de balsam după o perioadă grea. Poate ați trecut printr-o despărţire sau un eveniment trist care a lăsat urme în inimă şi nu mai credeți că poate să vină ceva bun care să vă distragă atenţia de la suferinţă, dar fiți atent la ceea ce apare după colţ. Nu vă mai cramponați de fostele relaţii, nu le mai treceți iar şi iar în revistă, ci ridicați-vă şi descoperiți iubirea care vine către dumneavoastră.

Scorpion
Iubirea nu e însoţită doar de artificii, baloane sau Feţi-Frumoşi călare pe cal alb, ci se poate manifesta în viaţă şi prin cele mai mărunte gesturi. Cel drag vă poate demonstra cât de mult ţine la dumneavoastră printr-un banal semn prin care vă arată că vă poartă de grijă. Apreciați grija, pentru că e mult mai preţioasă decât cine ştie ce cadouri scumpe.

Săgetător
Vestea bună care soseşte e ca o gură de aer proaspăt după o perioadă stresantă şi obositoare. Vă propuneți să lăsați orice problemă la o parte, ca să regăsiți bucuria de a zâmbi şi a vă simţi bine alături de cei dragi. Copiii vă sunt aproape şi vă coborâți cumva la nivelul lor, pentru că, la urma urmei, în interior sunteți un copil care are nevoie să se manifeste liber, să facă ce vrea, să se joace, să se elibereze de griji.

Capricorn
Nu ajunge să visați cu ochii deschişi, trebuie să fiți foarte atent la tot ce vine către dumneavoastră deoarece apar soluţii sau instrumente care vă ajută să vă împliniți visele frumoase. Practic, găsiți oamenii potriviţi care pot contribui la atingerea unui scop sau descoperiți informaţia de care aveați nevoie pentru a începe să clădiți ceea ce doar visați.

Vărsător
Nu vă grăbiți să renunțaţi la un proiect doar pentru că vi se pare că de la o vreme nu se mai întâmplă nimic. Mergeți mai departe cu încredere în rezultatul final, pentru că v-ar părea rău să spuneți stop şi mâine să aflați că altul a trecut pe aici şi a cules roadele eforturilor voastre. Sunteți aproape de succes, deci lăsați neîncrederea la o parte şi vâsliți mai departe chiar dacă încă nu se vede ţărmul.

Peşti
Vă simţiți ignorat şi nebăgat în seamă, dar în loc să stați şi să suferiți pentru acest tratament care nu vă place, mai bine v-ați revizui atitudinea să descoperiți ce nu le e pe plac celor din jur. Acceptaţi unicitatea, admiteți că fiecare e altfel decât celălalt şi trebuie să vă acceptaţi unii pe alţii diferiţi fiind.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS