10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAprilie, luna seriilor de succes la Inspire Cinema

Aprilie, luna seriilor de succes la Inspire Cinema

Încă nu s-a descoperit rețeta perfectă care să garanteze că un film va prinde la public, însă unele povești par să fi descoperit formula magică și devin serii de succes, care captivează generații întregi.
Power Rangers, echipa îndrăgiților supereroi, celebră încă din 1993, când Mighty Morphin a dat startul francizei, continuă seria cu încă o aventură plină de acțiune.
Noii Rangeri sunt cinci la număr, tineri care află la un moment dat, spre surprinderea lor, că au superputeri și o misiune importantă de îndeplinit. Ei trebuie să învețe să își folosească puterile și să lucreze în echipă pentru că niște forţe extraterestre malefice amenință planeta și ei sunt singurii care o pot salva.
În film joacă și celebra actriță Elizabeth Banks, care a fost distribuită în rolul Ritei Repulsa, principalul personaj negativ al seriei. Vrăjitoarea extraterestră își folosește puterile supranaturale pentru a distruge echipa Power Rangers și pentru a căpăta dominaţia galactică.
Eroii peliculei recent lansate au o înfățișare modernă și poartă costume mai sofisticate, asemănătoare ca aspect, dar de culori diferite. Acestea îi îmbracă automat într-o armură demnă de filme SF. Odată „metamorfozați“, ei devin puternici, rezistenți și capată abilități supraomenești, cum ar fi capacitatea de a deveni invizibili.
Ca orice eroi care se respectă, nici membrii echipei Rangers nu-și pot folosi autuurile pentru un câștig personal și nici nu-și pot dezvălui identitatea, față de cei din jur, în caz contrar ei riscând să își piardă puterile.
Luna aprilie este și luna animațiilor mult așteptate de publicul larg.
În „Ștrumpfii 3D – Satul Pierdut“, Ștrumpfița, alături de alti trei prieteni, „înarmați“ doar cu o hartă vrăjită, pleacă în căutarea unui sat misterios, unde se spune că trăiesc și alți ștrumpfi, ce trebuie neapărat protejați de un vrăjitor malefic.
Începând cu anul 1958, când animatorul belgian Pierre Culliford a lansat primele imagini cu personajele albăstrui s-a creat o adevărată comunitate animată.
„Frumoasa şi Bestia“ 3D readuce în atenția publicului una dintre cele mai îndrăgite povești de dragoste. Filmul este bazat pe basmul scris în 1740 de romanciera Gabrielle-Suzanne Barbot și o reinterpretare spectaculoasă a clasicei animații Disney din anul 1991.
Belle, interpretată de Emma Watson, este o tânără frumoasă, care se sacrifică și promite să rămână închisă pe viață în schimbul eliberării părintelui său, luat prizonier de o bestie, într-un castel fermecat.
Comedia și acțiunea fac casă bună în filmul „CHIPs“, o continuare a serialului cu același nume, popular în America în anii ’70. Doi polițiști, Jon Baker și Frank Poncherello, lucrează doar aparent în echipă, pentru că în realitate au personalități și priorități cu totul diferite. Ei reușesc mai mult să se certe decât să colaboreze și astfel ajung în ipostaze de tot râsul.
Așadar, fie că optați pentru un film de serie din recomandările de mai sus sau un film care să vă surprindă cu o poveste cu totul nouă, la Inspire Cinema aveți de unde alege. Programul complet și informații despre cum vă puteți rezerva locurile în sală, găsiți accesând site-ul www.inspirecinema.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS