17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Creativitatea, inspiraţia şi capacitatea de a vă depăşi limitele mentale sunt la cote maxime. E posibil ca astăzi să reluați o idee mai veche, un proiect care v-a inspirat mai demult sau o relaţie care se terminase în „coadă de pește“, în intenţia de a da o dimensiune nouă modului de a trăi şi a vă bucura. Nu promiteți mai mult decât puteți şi vreți să faceți!

Taur
Familia şi atmosfera căminului vă ajută să vă recăpătați echilibrul emoţional, într-o perioadă destul de provocatoare. Recomandarea este să vă creați un spaţiu numai al dumneavoastră, în care să primiți doar oameni care vă sunt apropiaţi şi dragi, fără a face vreun compromis în acest sens. Aveți nevoie de intimitate şi timp.

Gemeni
Comunicarea efervescentă, ideile ingenioase, viteza de reacţie, inteligenţa de care dați dovadă, veştile bune, toate acestea formează un cadru perfect în care să vă desfăşurați aşa cum vă place. Aveți ocazia să puneți la punct detaliile unui proiect, chiar dacă asta înseamnă să-l reconfigurați complet. De asemenea, primiți o propunere care presupune implicarea în noi activităţi.

Rac
O zi în care trebuie să vă concentrați asupra resurselor de orice fel. Important este să vă puneți în lumină, să vă prezentaţi şi să promovați experienţa, talentul şi calităţile, cu încredere şi putere. Astfel, cineva care v-a avut în vedere şi mai demult îşi poate revizui atitudinea şi vă poate ajuta să obţineți succesul şi profitul pe care le doriți.

Leu
Chiar dacă vă aflați într-o perioadă aglomerată, Luna în zodia dumneavoastră vă readuce entuziasmul şi sentimentul că nimic nu vă poate sta în cale. E o zi bună pentru planificarea unei călătorii la care v-ați tot gândit în ultimul timp, pentru clarificarea coordonatelor unei colaborări sau consolidarea unor relaţii cu străinătatea.

Fecioară
Ca întotdeauna, lucrurile se rezolvă când vă aşteptaţi mai puţin. Cu alte cuvinte, ziua de astăzi este potrivită pentru a practica detaşarea. Lăsați problemele în voia Divinității şi, fără să vă dați seama, va veni soluţia sau va apărea omul potrivit. Nu e nevoie decât de puţină încredere.

Balanţă
Sunteți admirat, vi se acordă credit, vi se cere părerea, vă bucurați de recunoaştere şi apreciere. Sunteți în centrul atenţiei, mai ales dacă alegeți să participați la un eveniment sau la o întâlnire în cadru extins. Cert este că vă puteți inspira din poveştile celorlalţi sau din succesul lor. Primiți propuneri sau vi se fac mărturisiri neaşteptate.

Scorpion
Este momentul să culegeți roadele eforturilor din ultima vreme, mai ales în ceea ce priveşte latura profesională. Dacă în urmă cu trei săptămâni ați demarat un proiect sau ați pornit pe un drum nou, acum puteți vedea cum se aşază lucrurile în favoarea dumneavoastră. Oricum, aveți şansa să fructificați o relaţie cu o persoană influentă, să exprimați ideile, să vă faceți ascultat şi să străluciți.

Săgetător
Găsiți forma legală pentru un proiect sau ajutorul aşteptat la persoane experiementate şi influente. În orice caz, astăzi sunt foarte importante onestitatea şi loialitatea, în tot ce faceți. Pe de altă parte, aveți curajul să visați la o călătorie lungă sau la un proiect pe care ați vrea să-l demarați.

Capricorn
Creați terenul propice pentru răsfăţ. Oriunde vă uitaţi, se găseşte cineva să vă întrebe ce vă doriți, să vă ofere ceva, să vă răsfeţe cumva. Primiți, aşadar, cu braţele deschise, tot ce vi se oferă astăzi, chiar dacă sursele sunt altele decât cele la care vă aşteptați. Astăzi, recunoştinţa poate face minuni.

Vărsător
Aveți tot felul de idei în ultima perioadă, astfel că nu ştiți pe care să o lăsați şi de care să vă ocupați mai întâi. Mai ales că uneori aveți talentul de a vă opri la stadiul de idee, şi nu mai apucați să puneți în practică. Iată că intenţiile nimeresc pe teren fertil, în sensul că le aude cine trebuie. Aşadar nu vă mirați dacă oamenii vă vin în întâmpinare cu foarte mult entuziasm.

Peşti
Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, astăzi vin nişte veşti bune. Dacă vă doriți să vă creşteți veniturile, astăzi aveți oportunitatea aceasta. Aşadar, fiți pe fază, aveți curajul să acceptaţi o provocare nouă, lăsați-vă inspirat. Este o zi fructuoasă din punct de vedere profesional şi financiar, aşa că nu vă rămâne decât să vă bucurați de ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS