16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Chiar dacă nu mai este acelaşi ritm alert de înaintare a unui plan către punctul maxim la care visați, nu înseamnă că lucrurile nu înaintează. Ca atare, aveți răbdare, pentru că vă aflați pe parcursul unui plan care progresează lent, pas cu pas, dar neîntrerupt. Imaginaţi-vă că tot ceea ce se naşte acum sub ochii dumneavoastră e precum o piatră ce se şlefuieşte în timp îndelungat, până ajunge la forma perfectă.

Taur
Visați frumos, de parcă v-ați îndrăgostit de cineva și deja sperați la o relație de viitor. Dacă vă place de cineva anume, dacă vi se face curte și nu știți dacă să-i acceptați avansurile sau nu, inima vă va spune mult mai clar ce e bine pentru dumneavoastră. Iubiți și lăsați-vă iubit, pentru că momentul este perfect pentru o poveste de iubire împărtășită și împlinită!

Gemeni
Presim-ţiți că se apropie un eveniment care vă inspiră o oarecare teamă, dar, în loc să folosiți timpul ce vă desparte de acesta într-un mod constructiv, stați şi vă puneți singur cenuşă în cap, lamentându-vă întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, şi aceasta tocmai pentru că ați fost avertizat şi aveți timp să le aranjați pe toate în aşa fel încât să nu vă afecteze urmările neplăcute.

Rac
Primul pas pentru împlinirea unor dorinţe e să le exprimați clar în cuvinte, ca atare găsiți un mijloc de comunicare care vă reprezintă cel mai bine. Dacă aveți un prieten bun care să vă asculte, sunteți cu atât mai norocos, pentru că el vă poate oferi înţelegere şi discreţie.

Leu
Sunteți prins într-un angrenaj pozitiv, astfel încât treceți din succes în succes, ca și cum ați urca pe o scară ce vă duce în final la împlinirea visurilor. Mergeți mai departe în același ritm, investiți resursele minunate ce vin din mintea dumneavoastră, pentru că singur vă creați lumea. Chiar dacă unii vor spune că visați frumos și construiți de fapt o lume de basm, atât timp cât credeți în ea va căpăta contur foarte repede.

Fecioară
Deşi, de fel, aveți o atitudine mai rezervată chiar şi în faţa succesului, trebuie să depăşiți teama pentru a vă bucura cu adevărat de veştile bune care dau buzna în calea dumneavoastră. Merită să sărbătoriți mai entuziast reuşita, să arătaţi lumii o faţă mult mai zâmbitoare, pentru că luați parte la un eveniment deosebit.

Balanţă
Aveți o stare ciudată în faţa unui nou început, de parcă nu vă place ceea ce se prefigurează la orizont, şi vă ţineți cu dinții de lucrurile pe care le cunoaşteți deja. Nu prea vă place noutatea, de aceea preferați să rămâneți într-o zonă cu care sunteți deja familiarizat. Nu puteți sta permanent blocat într-o singură stare de lucruri, chiar dacă vă convine de minune stabilitatea.

Scorpion
Dacă vedeți că un proiect început demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine să vă gândiți din ce în ce mai serios să-i puneți punct decât să-l continuați fără rost. De la o vreme, nimic nu mai evoluează, v-ați pierdut şi interesul, şi cheful, deci nu mai aveți nici o tragere de inimă să duceți mai departe ceva ce nu se mai urneşte din loc.

Săgetător
A venit vremea să recunoaşteți intervenţia salvatoare a unor prieteni în rezolvarea problemelor actuale. Totul s-a aşezat cu bine şi răsuflați uşurat, dar dacă tot ați ajuns în acest punct, n-ar strica să scoateţi în evidenţă recunoştinţa pentru cei care v-au fost alături. A fost un lucru de echipă, unirea mai multor forţe într-un unic sens, toate gravitând în jurul intereselor personale, dar nu este numai succesul dumneavoastră.

Capricorn
Ceva vă spune să nu cheltuiți acum suma pe care ați reuşit să o adunați într-un cont de economii, pentru că, mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de ea. Cineva vă îmbie să cumpărați ceva acum, să dați tot ce aveți pe un obiect care vă face cu ochiul, dar ar fi bine să ţineți cont de multiplele piedici care vă ţin pe loc.

Vărsător
Competiţiile intelectuale vă pot avea în centrul atenţiei, pentru că aveți toate şansele să vă impuneți prin idei originale, soluţii inteligente şi un mod de comunicare convingător. Dacă aveți de prezentat vreo lucrare în faţa unei comisii, dacă vă prezentaţi în faţa publicului pentru a convinge asupra ideilor, aveți toate şansele să ieşiți învingător.

Peşti
Stați bine la capitolul comunicare, dialogul merge ca uns, aveți mereu cele mai potrivite argumente pentru a vă expune părerile. În cazul în care trebuie să prezentați un proiect important la serviciu, veți lăsa o impresie excelentă. Nu stați în banca dumneavoastră pentru că aveți multe de spus şi o faceți cu asemenea măiestrie încât ați putea obţine victorii de răsunet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS