3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCinema - Ștrumpfii: satul pierdut, o animație pentru întreaga familie

Cinema – Ștrumpfii: satul pierdut, o animație pentru întreaga familie

 

Animația 3D readuce îndrăgitele personaje albăstrui la cinema, spre deliciul publicului cinefil.
De data aceasta, Ștrumpfița, alături de alți trei prieteni, „înarmați“ doar cu o hartă vrăjită, pleacă în căutarea unui sat misterios. Legenda spune că în acel sat trăiesc alți ștrumpfi, care trebuie neapărat descoperiți și avertizați de existența maleficului vrăjitor Gargamel.
Drumul celor patru prieteni nu este deloc ușor: presărat cu umor, dar și cu suspans, ajung să se confrunte cu cele mai ciudate creaturi, precum flori care vor să îi devoreze sau libelule bizare.
Întreaga poveste animată transmite copiilor un mesaj pozitiv despre prietenie și beneficiile muncii în echipă: ștrumpfii sunt diferiți între ei, dar uniți, și asta îi face mai puternici și îi ajută să depășească obstacolele și să realizeze ceea ce își propun.
Generații întregi au crescut urmărind cu sufletul la gură aventurile simpaticilor ștrumpfi, care locuiau în ciupercuțe transformate în căsuțe cochete, undeva în inima pădurii, și purtau nume care reflectau principala trăsătură a personalității fiecăruia, precum: Istețul, Voinicul sau Bleguțul.
Peste o sută de astfel de personaje, fiecare cu personalitatea și preocupările lui, au creat o adevărată comunitate a ștrumfilor de-a lungul timpului, mai exact încă din anul 1958, când animatorul belgian Pierre Culliford, supranumit Peyo, a lansat primele imagini cu ștrumpfi. Dacă la început au apărut doar în benzi desenate, în timp au devenit populari eroi de seriale tv și celebre personaje de desene animate.
Interesant de menționat este faptul că în acest proiect animat au fost implicați actori consacrați, care au împrumutat vocea lor personajelor. În varianta originală, Demi Lovato dă voce Ștrumpfiței, iar Julia Roberts lui Smurf Willow. În varianta dublată în limba română, o veți recunoaște pe Andra Măruță în vocea Ștrumpfiței sau pe Claudiu Bleonț interpretându-l pe Gargamel.
Nu ratați o aventură care va captiva, cu siguranță, pe toți membrii familiei și rezervați-vă din timp un loc în sala de cinematograf.
Programul complet de difuzare al animației, informații și rezervări pe: www.inspirecinema.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS