12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Simţiți că vă aflați în control, când vă luați un aer de lider, de şef care îşi poate administra cu uşurinţă şi destul succes propria existenţă. Treceți printr-o stare de detaşare şi siguranţă de sine, care să vă ajute să evitaţi blocaje, sincope în plan financiar, dar şi sentimental. Treburile par a fi în plin avânt constructiv şi la domiciliu, care poate fi reutilat şi reînfrumusețat.

Taur
Nu exercitaţi un bun control asupra emoţiilor, că vă lăsați dus de impulsuri de moment şi izbucniți destul de violent verbal. S-ar putea reaprinde scânteia unui mai vechi conflict cu părinţii, cei care vă şi impun nişte constrângeri ori reguli aparent imposibil de urmat. Încercați să vă duceți războiul personal în afara familiei. Fixaţi-vă obiective concrete şi mobilizați-vă fizic şi psihic să le atingeți.

Gemeni
Există probabilitatea destul de ridicată de a colabora liber cu o autoritate binevoitoare, de a pune umărul într-un demers de echipă, într-un folos comun, pentru obţinerea unui câştig financiar. Poate fi vorba de o iniţiativă de familie, de un plan, de o strategie financiară special gândită să îmbunătăţească, în vremuri de criză, bugetul general.

Rac
O zi nefastă pentru investiţii şi operaţiuni financiare, căci ați putea dovedi proastă inspiraţie în mişcările pe care le faceți. Sunteți pus pe acumulare compulsivă, pe un soi de conservare hapsână şi temătoare, intenţionând să adunați bunuri şi valori mult peste nevoile curente, să vă înconjurați de lucruri absolut inutile. Înregistrați mici revigorări şi îmbunătăţiri ale stării de sănătate.

Leu
Dispuneți de o minte strălucită, eficientă şi disciplinată, capabilă de analize şi examinări elaborate. La serviciu, e posibil să vă doriți foarte mult să reuşiți să vă arătaţi util întregii echipe, să vă ajutaţi colegii şi să găsiți chiar modalitatea cea mai eficientă de a o face. Ajungeți uşor în posesia unor sume de bani, în ciuda ostenelii şi a unui consum exagerat, inutil de energie.

Fecioară
E de aşteptat ca azi să vă simţiți fizic foarte sănătos, corpul să fie foarte ferm, să răspundă la comenzi, să fiți foarte sigur de el. Cu atâta energie şi vigoare la bord s-ar putea vorbi de faptul că veți fi tentat probabil să abordați tot ceea ce faceți cu elanul începuturilor. Un consult medical vă poate aduce veşti bune, poate risipi o apăsare sau o îngrijorare inutilă.
Balanţă
În relaţia de cuplu ați putea simţi nevoia să vă afirmați aşa cum sunteți, nefăcând rabat de la capricii şi dorinţe proprii. Tocmai de aceea, ar putea fi necesar să învăţați toleranţa şi înţelegerea, să coexistați cu alţii fără a-i priva de libertatea emoţiilor şi sentimentelor proprii. Finanţele pot întârzia să apară, dar beneficiați de sprijinul material al celor din familie.

Scorpion
O zi în care să fie necesar să eliberați constructiv o mare acumulare de energii din ultima vreme. Cum ați devenit probabil un recipient închis aflat sub maximă presiune, sunt posibile explozii, turbulenţe de moment la nişte stimuli absolut inofensivi, unele izbucniri vulcanice pe motiv de ofensă nejustificată. În plus, în plan emoţional se pare că obţineți încrederea cu destulă dificultate.

Săgetător
Se recomandă prudenţă, pentru că spiritele sunt încinse şi foarte uşor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Unii ar putea interpreta greşit intenţiile benefice. Poate că ar fi bine să încheiați unele colaborări sau să finalizați sarcinile de lucru comune cu colegii de muncă. Spre seară, o şuetă cu cineva drag vă ajută să înţelegeți mai bine cele petrecute astăzi.

Capricorn
Principalul interes al zilei este reprezentat de câştigurile obţinute din munca desfăşurată la serviciu. Surprizele se pot ţine lanţ, fie că pierdeți, fie că obţineți ceva bani. Oricum, nemulţumirile sunt majore. De fapt, ceea ce se petrece în acest segment este rezultatul unor acţiuni trecute, pe care le-ați desfăşurat fie incorect, fie incomplet.

Vărsător
Sunteți un romantic, un sentimental îndărătnic şi, în plus, v-ați putea panica dacă sunteți scos din rutina zilnică. Vă puteți emoţiona cu uşurinţă, iar marele câştig ar putea fi acela că persoana iubită poate beneficia din plin de înţelegerea, atenţia şi spiritul cooperant de care dați dovadă. Sunt posibile declaraţii de dragoste tandre şi călduroase.

Peşti
Prindeți din nou puteri, vă întoarceți la viaţă și sunteți apt să faceți lucruri care până mai ieri vă păreau solicitante, dacă nu cumva imposibile. Căpătaţi probabil forţe noi şi, drept urmare, vă simţiți provocat şi vreți să treceți fără întârziere la treabă, să acţionați. Vă ajută să vă ştiți folositor cuiva anume şi să vă faceți util într-un demers concret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS