Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Se pare că a sosit timpul să vă reevaluați propriul sistem de valori și să mai schimbați câte ceva, în bine, pe ici, pe colo… Faceți tot posibilul pentru a vă păstra banii în buzunar. Veți găsi destule resurse pentru a obţine ceea ce v-ați propus, dar şi pentru a reuşi să aplanați orice conflict. Totul este să nu vă lăsați copleşit de lene.

Taur

Trebuie să începeți să dați dovadă de empatie şi de compasiune pentru cei din jur. În ceea ce priveşte relaţia de dragoste, se pare că începeți să vă reanalizați propriul ideal. Cumva, trebuie să începeți să fiți prezent trup şi suflet în propria viaţă. Profitați de „starea vremii“ astrale pentru a identifica aspecte ascunse în subconştient.

Gemeni

Odată cu primăvara, apare şi dorinţa de a părăsi locul în care iarna v-a ţinut prizonier și de a petrece timpul alături de prieteni, în văzul lumii. Probabil că veți face totul pentru a câştiga o dezbatere, însă limitaţi-vă intensitatea intenţiilor pentru a nu face rău. În orice caz, vestea bună este aceea că veți afla cine vă sunt cu adevărat prietenii.

Rac

Dacă nu ați învăţat încă să oferiți şi să primiți, o veți face în această perioadă. Este asemenea unei reîntoarceri acasă, orice ar însemna acest lucru. Cheia oferită este aceea a armoniei, a împăcării cu familia. Indiferent ce se întâmplă, alegeți să nu perpetuați conflictul. Vin veşti bune pe toate planurile.

Leu

Exuberanţa şi jovialitatea pe care le manifestați îi atrag pe cei care au câte ceva de învăţat de la dumneavoastră. Pe cât posibil, evitați excesul, mai ales cel alimentar. Vă manifestați potenţialul creator, vă reevaluați şansele, vă manifestați generozitatea cu multă bucurie. Descoperiți informaţii noi legate de persoana iubită sau de asociaţi.

Fecioară

În loc să vă asigurați că puteți controla ceea ce alţii gândesc sau decid, ajutaţi-i pe ceilalţi să îşi găsească curajul, fiți sursa lor de inspiraţie. Primiți o veste bună în ceea ce priveşte finanţele – este posibil să culegeți roadele muncii depuse de luna trecută, însă mai devreme decât vă aşteptați şi chiar mai bine remunerată decât credeați.

Balanţă


Nu este cazul să vă simţiți dat la o parte din grup sau neînţeles de cei cu care interacţionați, deoarece toţi vă citesc gândurile şi vă ghicesc doleanţele. În acest moment vă este foarte clar ce anume vă doriți de la viaţă, în general, şi de la persoana iubită, în special. Îi fermecați pe cei din jur și puteți obţine cu uşurinţă ceea ce vă propuneți.

Scorpion

Vă simţiți bine în starea în care vă aflați şi sunteți mulţumit de felul în care curge viaţa. Deşi simţiți nevoia să vă organizați pe îndelete habitatul şi rutina zilnică, undeva, în adâncul sufletului, ar putea să existe convingerea că nu acesta este drumul pe care vreți să mergeți. Încercați să nu reacţionați cu agresivitate în urma stimulilor primiţi din exterior.

Săgetător

Dacă vă lipseau partenerii de distracţie, aveți toate şansele să îi întâlniți. Însă, dacă vi se spune sau vi se reproşează faptul că ați exagerat, nu dați vina pe exuberanţa pe care o simţiți. Nu uitați că deciziile au fost ale dumneavoastră. Apoi, aşteptați-vă să primiți informaţii care deja vă sunt cunoscute. Nu vă enervați nici de această dată, sunteți cu un pas în faţa celorlalţi.

Capricorn

Aveți puterea de a soluţiona problemele vechi, legate de familie și de vecini. În cazul în care acest probleme sunt legate de comunicare şi de felul în care vă manifestați în trecut față de aceste persoane, profitați de aceste zile pentru a descoperi soluţia de care aveți nevoie. Aveți nevoie de disciplină mentală pentru a face acest lucru.

Vărsător

Dacă ați avea un plan pe care să îl urmați cu stricteţe, ar fi mai bine decât dacă ați acţiona „liber“ de prejudecăţi, aşa cum vă place să credeți că sunteți. Însă în cazul în care vă găsiți într-o competiţie, alegeți să acţionați din instinct şi nu după reţete care până mai deunăzi au funcţionat. Concentrați-vă pe cooperare, deşi ați putea avea senzaţia că sunteți forţat să acţionați izolat.

Peşti

În această perioadă trăiți cu senzaţia că vă lipseşte controlul şi căutaţi să îl descoperiți prin intermediul celor cu care interacţionați. Deşi s-ar putea să nu vă fie pe plac, ar fi bine dacă ați păstra secrete rezultatele la care ați ajuns, neîmpărtășind informaţiile pe care le aveți, cel puţin nu acum.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 18 martie 2017

Actualitate

» Acord italiano-roman pentru înființarea unui centru de sprijin al persoanelor exploatate prin muncă
» Olt: Mâncăruri din bucătăria bunicii, la Bobicesti
» Recomandări ale Poliție Române pentru cei care “stau” pe internet
» Craiova: Acțiuni ale Poliției Locale în autobuzele RAT
» Gorj: Angajaţii CEO au contract colectiv de muncă
» Coliziune între două avioane uşoare în Canada, soldată cu un mort şi un rănit în stare gravă
» Gorj: Proiectil descoperit la Drăguţeşti
» ANAF vine cu măsuri pentru creşterea colectării la buget
» Gorj: Şofer din Baia de Fier, rănit într-un accident rutier
» Update: Barbat împuşcat de poliţişti pe Aeroportul Orly din Paris
» Vâlcea: Femeie de 60 de ani, ucisă în propria casă
» Gorj: Muncă „la negru” la o fabrică din Rovinari
» Sporul natural al populaţiei a fost negativ în luna ianuarie
» Situaţia traficului rutier în Oltenia
» Tir încărcat cu haine second-hand, mistuit de flăcări pe DN 6

Local

» Slatina: Primărie nouă cu restaurant și parcare, de cinci milioane de euro
» Sistemul i-a condamnat la condiții grele de trai
» Mașini second-hand cumpărate din Germania, rulate în România

Dolj

» O gravidă şi doi bărbaţi, sfâşiaţi de un câine de luptă
» Două eleve de la Colegiul „Gheorghe Chiţu“, accidentate pe trecerea de pietoni
» Codruţ şi-a câştigat în instanţă dreptul la educaţie
» Liberalii se mai fac o dată de râs
» Au început zborurile către Paris, Köln, Veneția și Madrid
» Întreruperi energie electrică de luni

Sport

» Volei (m): Craiova a debutat în play-off cu o înfrângere în faţa Arcadei Galaţi
» Fotbal / CSO Filiași nu a fost în excursie la Aninoasa
» Voleibaliştii craioveni, hotărâți să-și păstreze invincibilitatea acasă
» Șoavă: Așteptăm să vină și victoriile
» Atacați Dinamo, dacă vreţi puncte!
» Fotbal / Programe, clasamente, rezultate (17 – 20 martie)

Educatie

» Elevi sancționați și în ultima zi de simulare a examenelor naționale

Magazin

» Cartea de bucate a lui Salvador Dali, reeditată
» Bancul zilei
» Horoscopul săptămânii viitoare

Top