3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă mulţumiţi cu spaţiul strâmt în care trăiţi. Visele zboară cu mult mai departe de graniţele casei, ale oraşului, ale ţării. Visați la o călătorie deosebită şi poate deja pregătiți terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinaţie. Poate vă întâlniți cu cineva care a fost deja acolo şi vi se face un dor nebun de ducă doar discutând despre acele locuri.

Taur
Aşteptarea a luat sfârşit deoarece se poate spune că ați ajuns, finalmente, în faţa unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, poate chiar aşa cum ați dorit şi de aceea aveți toate motivele să fiți mândru de tot ce ați realizat până acum. Poate mai e loc de ultimele retuşuri înainte de a pune punctul final, deci profitați de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele.

Gemeni
Mare grijă la tonul pe care îl folosiți astăzi în relaţia cu o persoană cu care nu vă mai înţelegeți foarte bine de la o vreme. Sunteţi amândoi iritaţi, irascibili, şi orice fleac vă poate aduce pe marginea unei despărţiri agresive. Nervii ajung la cote maxime şi de o parte, şi de alta încât veți vedea că finalul acelei colaborări e din ce în ce mai aproape.

Rac
Nu puneți la suflet ironiile şi replicile acide îndreptate spre dumneavoastră. Le faceți să pară mai grave decât sunt, pentru că cei care vi se adresează încearcă, de fapt, să fie amuzanţi, să vă atingă prieteneşte, pentru a vă motiva mai mult. Nu priviți aceste replici jucăuşe ca pe un atac la persoană, pentru că nu are nimeni asemenea intenţii, ci pur şi simplu unii nu prea ştiu să-şi adapteze tonul.

Leu
Nu vă puteți debarasa de o amintire urâtă la care tot reveniți iar şi iar, aproape obsesiv. Ar fi cazul să confruntaţi acest adevăr odată pentru totdeauna, să nu mai ascundeți gunoiul sub preş, cum se spune, şi să vă întoarceți în acel punct pentru a repara ce se mai poate. E un act de voinţă să priviți trecutul cu detaşare, pentru a şterge acea pată pe care o tot duceți după dumneavoastră.

Fecioară
Marile schimbări nu trebuie să survină ca un buldozer care le distruge pe toate peste noapte, ci puteți începe puţin câte puţin, până reuşiți să ajungeți acolo unde doriți. Nu insistați să transformați totul de la zero, ci luați-o mai moale, cu schimbări minore, ridicând mai apoi complexitatea transformărilor la care vă supuneți cu bună ştiinţă. Deci, nu insistați să răsturnați munţii dintr-o singură mişcare.

Balanţă
Ieşiți afară, mergeți unde vedeți cu ochii, pentru că e o zi în care vă veți încărca bateriile dacă sunteți în conexiune directă cu natura. Mergeți în spaţii în care puteți vedea linia orizontului, în care puteți observa cerul senin şi soarele, în care descoperiți copacii şi iarba într-o lumină nouă, pentru că acela va fi locul miracolelor frumoase.

Scorpion
Vă macină nişte griji cărora nu le mai dați de capăt, dar dacă sunteți atent, primiți de la cineva drag din preajmă exact sfatul de care aveți nevoie. Dacă sunteți încăpăţânat şi vă tot plângeți singur de milă, s-ar putea să respingeți exact cele mai de preţ îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situaţii similare şi ştiu exact ce trebuie făcut în problema în care acum sunteți implicat.

Săgetător
Nici nu aveți idee câte puteți realiza dacă vă rupeți de anturajul negativ care vă înconjoară, ca atare primul lucru pe care trebuie să-l faceți e să învăţați să închideți poarta musafirilor nepoftiţi. Dacă nu începeți să faceți curat în jur veți tot căra nişte prieteni care vă vor împovăra cu problemele lor și care vor găsi în dumneavoastră un umăr numai bun de plâns şi o ureche disponibilă de ascultat.

Capricorn
Lucrurile cele mai bune se întâmplă chiar acum, deci nu vă mai concentrați neapărat nici la ce a fost, nici la ce va veni. Acum are loc un eveniment care poate genera o întreagă serie de schimbări pozitive, dar trebuie să vă dedicați în totalitate acestui moment. E ziua în care trebuie să luați nişte decizii, să vă exprimați un punct ferm de vedere, să faceți o afirmaţie categorică, şi toate acestea au rol de deschizător de drumuri.

Vărsător
Nu trebuie să vă arătaţi temerile şi suspiciunile pe faţă, ca atare ţineţi-vă sub control emotivitatea crescută, pentru că nu asta vrea să vadă lumea la dumneavoastră. Mulţi aşteaptă o decizie importantă, o atitudine fermă şi curajoasă, ca atare, luați-vă inima în dinţi şi spuneți doar ceea ce gândiți. Evitați orice cuvânt cu impact negativ, nu folosiți bârfa, critica sau judecata aspră în nici o situaţie.

Peşti
Nu vă mai cramponați de lucruri mărunte care nu sunt chiar aşa cum ați fi dorit. Mai bine vă canalizați energia spre un scop nou, care are mai mari şanse să fie atins, decât să vă tot chinuiți să duceți mai departe acest drum care s-a împotmolit. Uneori, piedicile sunt cel mai bun lucru care vi se poate întâmpla, semn că planul la care contribuiți nu are şanse şi ar fi mai bine să vă apucați de altceva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS