6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți pus într-o situaţie penibilă ori într-o ipostază incomodă în raport cu unul dintre părinţi, vă simţiți excedat de o dorinţă exprimată de cineva din familie. În rest, vă arătaţi probabil un personaj destul de monden, care ţine să fie în rând cu lumea şi care caută nişte satisfacţii superioare într-o poveste de amor. Sunteți optimist şi rezistent fizic și reuşiți să ajungeți acolo unde alţii se împotmolesc.

Taur
O zi cu multe dialoguri, atât la serviciu, cât și în segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de păreri și informații este benefic, oferindu-vă soluții viabile pentru situațiile-problemă în care vă aflați. Evitați să povestiți prea mult despre neplăcerile personale. Unii ar putea interpreta greșit cele spuse și asta v-ar necăji profund.

Gemeni
Aveți tendinţa de a vă pierde în anchete şi investigaţii în privinţa unui partener de afaceri, să suspectați orice şi să vă îndoiți de toate, blocând orice iniţiativă de a pune la bătaie bani sau bunuri. Vă puteți satisface în schimb cu brio interesele de ordin afectiv, căci sunteți entuziast şi ați depăşit o posibilă stare de melancolie şi lirism exagerat.

Rac
O zi în care acţionați ineficient, fără a puncta ori bifa concret din obiective. E posibil să acţionați cumva primitiv sau nerafinat, pasibil de gafe faţă de persoana iubită. Profesional-financiar, dacă reuşiți să vă lăsați ghidat de intuiţie şi să vă detaşați de cursul evenimentelor, ați putea menţine controlul, evita derapajele şi munca în zadar.

Leu
Azi probați teoria magnetică a dragostei, sunteți martor la momentul în care se creează un fluid de atracţie faţă de cineva de sex opus. Trăiți probabil starea de exaltare şi de vibraţie, de fantezie şi magie în doi. În plus, e posibil să vă revină forţele fizice, să vă arătaţi stăpân pe dumneavoastră, extrem de optimist şi încrezător în ceea ce vreți să faceți.

Fecioară
Mulți vor dori să stea de vorbă cu dumneavoastră astăzi, mai ales prietenii. Se pare că deschiderea spre domeniile practice și observarea atentă a detaliilor vă face un bun sfătuitor, dar și un personaj respectat. În mod special aveți succes în medierea conflictelor parteneriale sau în reorientarea profesională a celor care se află în impas. Și, de asemenea, aveți de învățat din cele discutate.

Balanţă
În plan profesional, e posibil să ratați startul într-un demers ce presupune hotărâre, prezenţă de spirit şi incisivitate pentru că vă încearcă azi o anumită doză de pasivitate, de lentoare sau de absentare din cotidian. Totodată, probabil că nu puteți interveni şi acţiona în timp util în tot felul de chestiuni de muncă.

Scorpion
O discuție cu cineva aflat departe de granițele țării vă pune serios pe gânduri. Veștile de peste mări și țări vă vor face să vă schimbați fie planurile de călătorie, fie modul de a relaționa cu persoanele străine cunoscute. Vocea interioară vă spune care sunt metodele și mijloacele potrivite în această perioadă vizavi de relațiile cu străinătatea. Spre seară, relaxați-vă cu o piesă de teatru.

Săgetător
Experimentați azi o stare de perplexitate ori de exasperare într-o chestiune ce priveşte o sumă de bani. Sunt posibile şicane sau inflamări, e posibil să fiți pe pragul de a exploda tocmai pentru că nu vă iese o strategie de câştig financiar. În relaţiile sentimentale v-ați câştigat doza de libertate necesară, nu sunteți pretenţios şi nu aveți aşteptări exagerate.

Capricorn
Într-o astfel de zi, nimic nu pare să respecte legile naturii şi ritmul firesc al vieţii, vitregite fiind în mod special iniţiativele de orice fel sau demersurile legate de un început, de un debut. În relaţiile cu membrii familiei sunt posibile manevre intempestive, brutale şi un curaj prost înţeles, dar şi indispoziţii minore şi capricii de moment. Totuşi, azi se pot corecta nişte neajunsuri financiare.

Vărsător
S-ar putea să fie una dintre zilele în care abandonați orice predispoziţie defensivă. Nu vă mai temeți şi nu vă mai închideți în sine, nu mai sunteți permanent în gardă şi gata de ripostă de îndată ce celălalt face o mişcare aparent ameninţătoare. Sunteți suficient de motivat să vă deschideți cu onestitate şi simplitate către o relaţie afectivă nouă sau să aduceți prospeţime în cea consacrată.

Peşti
Persoana iubită și relațiile cu copiii au prioritate astăzi. Sunt posibile discuții aprinse, pe seama faptului că sunteți mult prea ocupat cu propria persoană și cu treburile personale, iar când vine vorba de iubire, deveniți superficial. Aveți șanse să înțelegeți dincolo de cuvinte ceea ce doresc concret cei dragi și cum puteți ameliora orice diferend.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS