16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți sensibil şi emotiv mai ales în mediul familial şi în orice cadru intim. E o zi favorabilă oricăror demersuri pentru instaurarea echilibrului emoţional şi a unui confort care să vă dea sentimentul de siguranţă. Atenţia ar trebui să fie îndreptată spre a economisi, mai mult decât spre a cheltui resurse. Alegeți pacea în orice interacţiune şi fiți gata să acordați sprijin unei persoane care are nevoie de dumneavoastră.

Taur
Atitudinea şi cuvintele folosite în relaţiile cu ceilalţi pot fi cu adevărat vindecătoare şi inspiraţionale. Aveți capacitatea de a simţi emoţiile celor din jur şi de a intui nevoile lor. De aceea, e posibil ca prietenii să vă caute fie pentru a vă împărtăşi ceva, fie pentru a vă mulţumi pentru ceva. Potenţialul creator înfloreşte, aşa că fiți atent la ideile care vă vin, chiar dacă încă nu știți clar ce veți face cu ele.

Gemeni
Sunt stimulate abilităţile naturale de a folosi orice resursă interioară şi a o scoate la „vânzare“. Altfel spus, un talent, o calitate, cunoaşterea şi experienţa pot fi valorificate din plin şi le puteți pune la treabă pentru a îmbunătăţi statutul financiar şi profesional. Se deschid nişte uşi și oportunităţile nu vin de unde vă aşteptați, ci apar ca o recompensă a unor fapte bune din trecut.

Rac
Chiar dacă sensibilitatea creşte, aceasta este dublată de intuiţie puternică şi un soi de încredere în ce are să vină. Simţiți că undeva, la orizont, există ceva bun şi frumos pentru dumneavoastră, chiar dacă nu se vede încă foarte clar. Rămâneți deschis spre a primi inspiraţie divină şi a înţelege mesajele şi semnele care vă apar în cale.

Leu
Nu e cazul să vă agitaţi, să vorbiți mult, să faceți schimbări majore sau să încercați să mutaţi munţii, energia nu este potrivită pentru astfel de porniri. Energia zilei este una a receptivităţii, blândeţii, acceptării și compasiunii. Fiți atent la ce simţiți, concentrați-vă pe ceea ce vreţi să primiți în viaţă, pentru că nebănuite sunt căile Domnului, dar foarte uşor de accesat astăzi.

Fecioară
Astăzi vă bucurați de susţinere de la oameni generoşi, de recunoaştere şi apreciere. Simţiți o conexiune mai profundă cu cineva apropiat din viaţa dumneavoastră, iar demersurile de promovare a unui proiect sunt încununate de succes. De altfel, tot ce are legătură cu relaţii publice, comunicare, expunerea imaginii sau publicitate creativă poate fi aducător de rezultate frumoase.

Balanţă
Vă bucurați de o atmosferă propice pentru consolidarea poziţiei profesionale. Primiți sprijin de la persoane cu autoritate, iar la locul de muncă se îmbunătăţeşte cooperarea, chiar dacă încă există tensiuni şi neclarităţi. Dacă un şef vă convoacă la o întâlnire/ discuţie, apelați la diplomaţie şi fiți mai atent la ceea ce vi se transmite printre rânduri decât la cuvintele propriu-zise.

Scorpion
Creativitatea este în plină creştere, ideile depăşesc graniţele obişnuitului, iar cu intuiţia mergeți la sigur în toate alegerile pe care vreți să le faceți. În zadar încercați acum să vă bazați pe logică, pentru că nu funcţionează. Aşa că nu vă rămâne decât să fiți atent la ce simţiți şi să lăsați energia să vă cheme şi să vă conducă. Fiți prudent şi evitaţi extravaganţele de orice fel.

Săgetător
S-ar putea ca această zi să vină cu intuiţii puternice şi o înţelegere nouă apropo de unele subiecte pe care nu ați vrut să le abordați până acum. Acestea au legătură cu o situaţie familială încurcată sau cu stabilirea unor condiţii de câştig în cadrul unui parteneriat de afaceri. Fiți atent la semnalele pe care le primiți, puteți asista la rezolvarea unor situaţii aproape ca prin minune.

Capricorn
Ipostaze benefice în ce priveşte relaţia de cuplu, dar şi imaginea socială. Vă bucurați de popularitate şi susţinere, chiar şi numai într-un mediu restrâns, în urma împărtăşirii ideilor personale. Vă simţiți în siguranţă alături de partenerul de viaţă, ba chiar e momentul să fiți mai atent la modul în care acesta îşi arată afecţiunea şi să-i întoarceți aceeaşi energie.

Vărsător
Este activată zona muncii şi cresc şansele de a dezvolta latura creativă a unui proiect. Oricum, astăzi nu vă bateți capul cu lucruri care necesită atenţie la detalii şi concentrare, ci ocupați-vă de activităţi care se adresează talentelor native şi creativităţii. De asemenea, este şi o zi pentru a deveni mai conştient de sănătatea şi de mijloacele prin care o puteți îmbunătăţi.

Peşti
Aveți parte de o zi foarte încărcată la locul de muncă şi sunteți destul de stresat din cauza unor proiecte destul de urgente. Datorită experienţei, veți dori să finalizați totul de unul singur, dar ar fi mai bine dacă ați accepta şi ajutorul celor din jur. Din cauza dorinţei de libertate vor apărea unele tensiuni în relaţia cu persoana iubită, ceea ce va duce la o ceartă sau chiar la o despărţire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS