17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
E posibil să vă agitaţi mult ca să vă afirmați astăzi, să vă preocupe să vă îmbunătăţiți imaginea publică, să dați bine şi să lăsați o impresie bună. Probabil că veți reuşi să vă îmbogăţiți palmaresul de performanţe profesionale, fapt care vă poate face demn de admiraţie şi vă poate creşte în ochii persoanei iubite.

Taur
Se vede treaba că e o zi în care puteți îndeplini mai uşor condiţia succesului. Beneficiați de comodităţile vieţii, în întreaga lor gamă, de la mica plăcere, prea căutatul confort material ori satisfacţia unui câştig bănesc. Bine înfipt cu picioarele-n pământ şi pragmatic, vă descurcați probabil în orice împrejurări.

Gemeni
Ziua de azi poate sta sub semnul precarităţii şi instabilităţii financiare. Banii pot veni greu şi cu mult zbucium ori o sumă de bani procurată poate fi contestată şi returnată. Un strop de pace şi armonie e de regăsit în familie, unde încetați probabil a vă mai simţi respins şi neînţeles, dat la o parte.

Rac
Nu numai că dispuneți de mari resurse de originalitate şi inventivitate, ci e de aşteptat să puneți în practică vasta cuprindere intelectuală şi talentele de ordin profesional, fapt care să vă aducă un profit financiar. Spiritul de solidaritate, camaraderie şi afinităţile intelectuale comune v-ar putea ajuta să treceți mai uşor peste eventuale tensiuni în viaţa amoroasă.

Leu
Prima parte a zilei este favorabilă schimbului de idei şi informaţii cu prietenii şi cu persoanele din anturajul profesional. Unele veşti par destabilizatoare, însă doar în aparenţă. Dincolo de evenimentele în care sunteți implicat şi în care se preconizează să vă implicați într-un viitor apropiat există detalii pe care le puteți observa şi înţelege în totalitate.

Fecioară
Cădeți pradă melancoliei, unor amintiri revenite furios în actualitate sau doar unor scenarii imaginare care compensează ceea ce realitatea nu vă oferă. Sunteți lipsit de un minim pragmatism şi realism, puteți să faceți unele investiţii sau cheltuieli fără prea mare viziune, epuizând ultimele fonduri financiare de care dispuneți.

Balanţă
Probabil că a sosit momentul de a învăţa să coexistați cu persoane extrem de diferite de dumneavoastră, pe cât de dificile, pe atât de necesare pentru a asimila anumite experienţe mai profunde de viaţă. Deşi doriți să acoperiți scena şi să furați prim-planul, o zi precum cea de azi vine tocmai să vă propună să lucrați mai mult pentru a promova interesele celorlalţi.

Scorpion
E de aşteptat să vă mobilizați exemplar pentru a pune în aplicare o strategie financiară ori un plan care să vă aducă bani, profit, bunăstare. Probabil că, în acest sens, alegeți să reactivați întreaga reţea de contacte sociale, reînviați relaţii de amiciţie şi prietenie mai vechi, aproape date uitării.

Săgetător
Vă aflați într-o formă excelentă din punct de vedere fizic, nu prea reuşiți probabil să luptaţi cu convingere pentru un obiectiv, pentru un scop care, odată atins, ar avea repercusiuni fericite asupra situaţiei financiare. Nu înţelegeți foarte îndeaproape părinţii, nu le tolerați criticile şi obiecţiile, nu le găsiți scuze.

Capricorn
Cu un intelect astăzi bine instrumentat şi mobilat, o minte receptivă deci, iscoditoare şi ingenioasă, este de aşteptat să duceți la bun sfârşit un demers financiar. Mai impulsiv şi brutal, întâmpinați unele dificultăţi de socializare, de interrelaţionare, concretizate printr-o lipsă de eleganță şi rafinament în felul în care îi abordați pe cei din jur.

Vărsător
Relaţiile afective ar putea cunoaşte azi o fază de clarificare şi simplificare. Probabil că nu mai e necesar să vă străduiți a-i fi pe plac persoanei iubite, sentimentele putând intra în firesc şi sinceritate. Ziua poate fi favorabilă unei activităţi de familie, unor readuceri-aminte sau examinării trecutului.

Peşti
Nevoia de libertate, de exprimare autentică vă fac poate să încălcați o serie de cutume şi legi de familie, altădată inviolabile. Probabil vă revoltaţi împotriva tradiţiilor, a obişnuinţelor domestice şi restricţiilor impuse de părinţi, sunteți implicat direct într-un conflict între generaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS