10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți toate şansele să probați teoria magnetică a dragostei, să fiți martor la momentul în care se creează un fluid de atracţie faţă de cineva de sex opus. Trăiți probabil starea de exaltare şi de vibraţie, de fantezie şi magie în doi. În plus, e posibil să vă revină forţele fizice, să vă arătaţi stăpân pe dumneavoastră, optimist şi încrezător în ceea ce vreți să faceți.

Taur
Constatați azi consolidarea laturii sensibile a personalităţii: vă puteți manifesta mai primitor şi protector, le puteți purta de grijă celor dragi mai mult decât o făceați până acum. V-ați putea transforma pentru o zi într-un soi de erou, preocupat de binele şi siguranţa celorlalţi.

Gemeni
Sunteți prea suspicios ca să încheiați un târg financiar. Aveți tendinţa de a vă pierde în anchete şi investigaţii în privinţa unui partener de afaceri, să suspectați orice şi să vă îndoiți de toate, blocând orice iniţiativă de a pune la bătaie bani sau bunuri. Vă puteți satisface în schimb cu brio interesele de ordin afectiv.

Rac
E posibil să vă parvină unele avantaje materiale ori plăți la termen sau în avans unele compensaţii ori stimulente băneşti. Ştiți probabil să cheltuiți drămuit firavele resurse băneşti de care dispuneți, să nu satisfaceți nişte capricii financiare costisitoare ale persoanei iubite. În plus, probabil că reuşiți să scăpați de prejudecăţi într-o afacere de familie.

Leu
Sunteți pus într-o situaţie penibilă ori într-o ipostază incomodă în raport cu unul dintre părinţi. În rest, vă arătaţi probabil un personaj destul de monden, care ţine să fie în rând cu lumea şi care caută nişte satisfacţii într-o poveste de amor. Sunteți optimist şi rezistent fizic, reuşiți să vedeți în colţuri ale existenţei unde alţii se împotmolesc.

Fecioară
Aveți obsesia eului propriu, manifestați pretenţia că întreg universul se redistribuie, se organizează în jurul intereselor şi ambiţiilor personale. Vedeți în fiecare persoană întâlnită în cale o sursă de profit, exploatați fiecare relaţie interpersonală în sensul dobândirii unui avantaj material.
Balanţă
Dornic să impresionați un potenţial partener afectiv, s-ar putea să vă raportați eronat la un sistem de valori. Aveți obsesia luxului sau nevoia acută de a epata şi a face paradă de bunurile deţinute. E posibil să dați impresia că vă ridicați la un nivel de trai cu mult peste posibilităţile reale. Faptul că găsiți insuportabile criticile, nu face decât să complice deja situaţia de fapt în cuplu.

Scorpion
V-ar putea lipsi claritatea şi limpezimea în gândire şi în chestiunile cu aplicabilitate imediată la domiciliu ori în spaţiul privat, personal. Vi s-ar putea reproşa de către cei apropiaţi că sunteți dominat de dorinţa de a vă satisface vanităţi mari, că ţineți să dați tonul la tot ceea ce se petrece în casă.

Săgetător
Experimentați o stare de perplexitate ori de exasperare într-o chestiune ce priveşte o sumă de bani. Sunt posibile şicane sau inflamări, e posibil să fiți pe pragul de a exploda tocmai pentru că nu vă iese o strategie de câştig financiar. În relaţiile sentimentale v-ați câştigat doza de libertate necesară.

Capricorn
Vi se pot dărâma câteva mituri, vi se poate spulbera iluzia trufaşă că totul vă este permis. Orice acţiune mai invazivă, brutală sau barbară are consecinţe imediate, în plan personal mai ales, unde e posibil să vi se ceară să învăţați a atinge echilibrul într-o iubire agitată şi cu năbădăi. În raport cu părinţii reuşiți probabil să exploatați predispoziţia către dialog şi confidenţe, către mărturisiri oneste.

Vărsător
Atenţie la accesele colerice şi de nervozitate izbucnite în raport cu membrii familiei. E posibil să aflați azi că nu puteți să vă purtați chiar cum vă vine, că este nevoie să respectaţi un cod minim de politeţe, oricât de familiar v-ar fi cei cu care interacţionați. În plan afectiv însă, echilibrul de forţă pare restabilit şi funcţional.

Peşti
V-ați putea lăsa sedus de mirajul unor tranzacţii imobiliare, putând aduce în discuţie valorificarea unui teren sau a unei locuinţe. Probabil că vă fac nişte calcule realiste şi găsiți suficiente argumente pentru a opera nişte schimburi avantajoase de bunuri sau valori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS