14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Regrete, nervozitate, dezgust şi deznădejde, nostalgie şi apatie – toate acestea sunt probabil de domeniul trecutului. Nu mai fugiți de realitate, responsabilităţi şi obligaţii, ci chiar preluați iniţiativa şi vă asumați riscuri. Dați dovadă de acte de curaj cu precădere în viaţa personală sau afectivă. O stare bună de sănătate poate fi sursa unui optimism, a unei stări pozitive constructive.

Taur
E o zi în care puteți îndeplini mai uşor condiţia succesului. Beneficiați de comodităţile vieţii, în întreaga lor gamă, de la mica plăcere, prea căutatul confort material ori satisfacţia unui câştig bănesc. Bine înfipt cu picioarele-n pământ şi pragmatic, vă descurcați probabil în orice împrejurări şi, de regulă, mânuiți mai bine banii decât cuvintele ori sentimentele.

Gemeni
Stați atât de sobru, atât de rigid şi îngrijorător de riguros încât nu îndrăzniți să ieşiți în faţă şi să vă asumați riscuri în eventualitatea că s-ar pune problema unui câştig financiar. S-ar putea să învăţați că Dumnezeu vă dă, dar nu vă bagă şi-n traistă. Iubirea poate fi şi ea la mare preţ, găsiți cu uşurinţă pe cineva care să vă incendieze imaginaţia şi inima.

Rac
E de aşteptat să fie o zi agitată, cu dese ieşiri în decor. Sentimental aveți o natură capricioasă, iar dialogul intuitiv, schimbul în subteran de emoţii cu celălalt e evaziv sau lipseşte cu desăvârşire. Stăpâniţi bine limbajul şi practicați dialogul ca terapie. În chestiunile financiare identificați uşor partea plină a paharului, găsind unghiul favorabil prin care să judecați lucrurile, fără a le mai acorda gravitate.

Leu
Dorinţa de a învăţa şi a creşte prin experienţele personale este foarte puternică în aceste zile. Se pare că sunt încă răni ascunse care acum pot fi deschise din nou, de către anumite contexte şi de oameni prezenţi în viaţa dumneavoastră, dar treceți cu bine. Este o zi interesantă şi prin aceea că vi se dezvăluie noi traiectorii, sensuri şi direcţii frumoase şi incitante pentru viitor.

Fecioară
Mici sau mari neplăceri financiare v-ar putea crea ceva nelinişti, apăsări şi griji. Bugetul de care dispuneți e departe de a fi pe roze şi e posibil să nu se arate nici perspective prea grabnice de îmbunătăţire a lui. Eficientizaţi-vă la maximum cheltuielile, cumpărați doar strictul necesar, încercați să vă încropiți cât mai raţional şi realist un buget de vremuri grele şi de subzistenţă!

Balanţă
Vă confruntați cu unele exigenţe în planul carierei. Vi se poate cere să justificați prezenţa într-un post de conducere, să argumentați ce anume vă recomandă într-o poziţie de responsabilitate sporită. Cum vă poate lipsi încrederea în dumneavoastră şi puteți fi neliniştit, s-ar putea prea bine să vă apărați atacând, să agitaţi spiritele şi să incitaţi la conflict, în lipsă de alte explicaţii.

Scorpion
Vă mobilizați exemplar pentru a pune în aplicare o strategie financiară ori un plan care să vă aducă bani, profit, bunăstare. Probabil că, în acest sens, alegeți să reactivați întreaga reţea de contacte sociale, reînviați relaţii de amiciţie şi prietenie mai vechi, aproape date uitării. Câştigurile pot veni fără cine ştie ce efort, competenţe şi perseverenţă, căci prezenţa de spirit şi intuiţia de moment contează.

Săgetător
În domeniul financiar se recomandă înţelepciune searbădă şi cuminte. Nu vă grăbiți la investiţii prea mari, e posibil ca termenii unei negocieri pentru care ați bătut palma să se complice periculos. Accesele de gelozie şi posesivitate pot fi date uitării azi, când nu vă mai dovediți a fi o fire anxioasă, o persoană care se simte pândită de pericole ori ameninţată de incertitudine.

Capricorn
Impresia generală e aceea că vă sunt tăiate toate căile de acces sufleteşti către alţii. Fie dați dovadă de un sentimentalism excesiv, fie vă închideți într-o rezervă şi răceală cu iz polar, punând distanţă între dumneavoastră şi ceilalţi. Culoarul de comunicare verbală pare a fi viabil, căci, indiferent de surpările abrupte interioare, partenerii de afaceri pot răspunde prompt unor sugestii de colaborare.

Vărsător
Simţiți că a sosit momentul să vă eliberați, să scăpați de interdicţii şi obligaţii. Vă exprimați emoţional direct şi sincer, faceți nişte mărturisiri de afecţiune care să-i mişte şi să-i tulbure pe cei dragi, fie pe partenerul de relaţie, fie pe unul dintre părinţi. Vă puteți simţi bine singur şi puteți deveni destul de flexibil, renunţând la principiile prea ferme şi intransigente.

Peşti
Vă aflați într-un moment de evaluare personală şi de îmbunătăţire în toate aspectele care ţin de personalitate, atitudine și înfăţişare. E timpul să vă recunoaşteţi nevoile reale şi să aduceţi lumina în unele chestiuni nefuncţionale din relaţiile personale, recunoscând ceea ce simţiți şi vreți cu adevărat. Nu vă sfiiți să vă ascultaţi şi să faceți alegerile pe care le considerați sănătoase şi benefice pentru dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS