8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Uneori trăiți din amintiri pe care le considerați mult mai preţioase decât ceea ce vă oferă prezentul, dar fiind atât de concentrat la ce frumoasă era viaţa cândva, s-ar putea să pierdeți din vedere şanse excelente care apar acum. Da, trecutul e frumos, merită să îl folosiți ca pe o resursă de energie pozitivă, ca să vă aduceți aminte cât de multe lucruri minunate ați învăţat până acum, dar trebuie să închideți acel capitol şi să priviți atent la ceea ce aveți aici şi acum la dispoziţie.

Taur
Numai de dumneavoastră depinde să restabiliți echilibrul într-o situaţie care nu ar face plăcere nimănui. Ştiți care este leacul acestei situaţii şi veți descoperi că orice problemă are rezolvare dacă adoptaţi o atitudine optimistă, tonică, pozitivă. Luptați cu stările depresive ale celor din jur, spuneți nu condiţiilor impuse de alţii, săriți peste obstacole cu o atitudine de om liber.

Gemeni
Lumea apelează cu încredere la dumneavoastră pentru că aveți reputaţia de judecător imparţial şi corect, care întotdeauna dă cele mai juste verdicte. Veți analiza la rece situaţia de faţă şi vă veți exprima părerea cu argumente logice incontestabile. Ascultaţi variantele tuturor pentru a extrage o concluzie care să restabilească ordinea. Nimeni nu vă poate acuza că ţineți cu vreuna din părţi, pentru că sunteți surd şi orb la orice influenţă din afară.

Rac
Stați ce stați în umbră, dar şi când ieşiți în faţă şi vă exprimați punctul de vedere vă remarcați pentru că emiteţi o idee strălucită ce merită ascultată cu respect de toată lumea. Sunteți primul în orice confruntare intelectuală, iar competiţiile nu vă sperie deloc pentru că vă simţiți bine pregătit şi aveți încredere în forţele proprii.

Leu
Ori vă bate gândul să plecați la drum lung cu un scop foarte motivant, ori de departe vine acum către dumneavoastră o veste profitabilă, care vă poate rezolva o serie de probleme. Pe de altă parte, drumurile sunt ceva mai costisitoare, fie că investiți o sumă mare în întreţinerea maşinii, fie că trebuie să cumpărați un bilet scump pentru a ajunge la o destinaţie mult visată. Poate primiți bani de peste hotare.

Fecioară
Sunteți ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care vă ţin companie. Mai bine ieşiți din astfel de medii, pentru că prezenţa lor nu vă face bine, ci vă taie tot elanul pentru ce vroiați să faceți. Ei vă spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieşi nimic, şi, pentru că sunteți într-o pasă emoţională hipersensibilă la stimuli negativi, ajungeți să plângeți unul pe umărul altuia.

Balanţă
Valorile cele mai importante ale relaţiei de iubire pe care o dezvoltaţi gravitează în jurul corectitudinii. Că e vorba de fidelitate, de sinceritate sau de recunoaşterea adevărului, veți vedea că acestea fac cel mai bine relaţiei sentimentale şi o aşază din start pe un teren mai sigur. Cât timp aveţi încredere maximă unul în celălalt şi nu apare nici un motiv de suspiciune, iubirea voastră creşte etapă cu etapă spre ceva care să vă inspire amândurora securitate şi durabilitate.

Scorpion
Vi se pare incorect ca o persoană să îşi ofere serviciile însoţite de o mulţime de condiţii. Ce are de oferit vi se cuvine cumva, de aceea vă deranjează faptul că vine cu o listă întreagă de pretenţii. Mai bine încercați să vă descurcați singur, pentru că a apela la ajutorul cuiva ştiind că vine o zi când el va cere dublu nu e deloc cea mai bună idee.

Săgetător
Nu sunteți întotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, şi trebuie să recunoşteți asta, înainte de a veni altcineva să vă descrie în cuvinte dezonorante. Dacă vă simţiți cu musca pe căciulă pentru un gest cu care nu vă mândriți, aveți acum şansa de a privi lucid la faptele personale ca să le reparați de urgenţă. Bucurați-vă că nu apar sancţiunile, ci doar vi se dă minunata şansă de a vă recupera imaginea!

Capricorn
Poate chiar energia în exces e principalul inamic al planurilor, pentru că nu o investiți în cele mai profitabile direcţii. În loc să o valorificați în proiecte de anvergură, în competiţii importante, în luptă spre a vă remarca înaintea altora mai buni decât dumneavoastră, s-ar putea s-o canalizați spre nervozitate, ceartă, răzbunare. Controlaţi-vă acest bagaj de energie şi ţineți cont de cei care vă mai trag de mânecă şi vă spun s-o lăsați mai moale.

Vărsător
Înarmați-vă cu tot arsenalul de energie şi de resurse, pentru că sunteți pe cale să intrați într-o adevărată competiţie de idei şi de forţe pentru a obţine ceea ce vă doriți. Merită efortul, merită să trageți tare, chiar şi peste puteri, dacă aşa vi se pare, deoarece la final vă aşteaptă răsplata maximă pentru tot ceea ce ați investit. Nu trebuie să vă temeți nici de competitori, nici de armele la care vor apela rivalii, pentru că aveți un as excelent în mânecă.

Peşti
Pentru că în trecut a mai avut loc un moment similar celui de acum, vă cam lipseşte curajul să mai încercați o dată, ca nu cumva să repetaţi greşeala de odinioară. Nu teama e atitudinea cea mai potrivită în această situaţie, ci înţelepciunea, semn că v-ați asumat erorile trecutului şi ştiți mult mai bine cum să acţionați. Vi se oferă o a doua şansă spre succes, dar trebuie să aveți curajul să încercați!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS