10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea să aveți un temperament destul de alergic şi uşor inflamabil, care atrage critici şi judecăţi aspre din partea unuia dintre părinţi. Pe de altă parte, vă doriți intimitate şi cochetați cu melancolia şi romantismul, motiv pentru care s-ar potrivi să petreceți un pic de timp în doi. Vă simţiți viguros şi pus pe treabă, vreți să faceți demonstraţii de aptitudini şi înzestrări.

Taur
Iată o zi în care tranzacţiile cu bani şi bunuri sunt supuse unor riscuri majore de pierderi şi pagubă. Ați putea să înţelegeți azi o vorbă din înţelepciunea populară care spune că o sumă cât de mică devine mare atunci când n-o ai. S-a ajuns la fundul sacului, resursele sunt aproape epuizate și nu găsiți doritori să vă ajute. Sunteți nevoit să drămuiți cu stricteţe fiecare bănuţ.

Gemeni
Înregistrați azi o mică victorie în plan profesional, care să se lase cu aprecieri, premii şi frumoase recompense financiare, iar de această revigorare de buget ar putea beneficia şi părinţii ori o rudă apropiată. Altfel, v-ar putea prinde bine o ieşire în lume, să găsiți un loc de destindere împreună cu persoana iubită. Optimismul şi gândirea pozitivă pot constitui rezerve de energie.

Rac
Viaţa sentimentală poate intra într-un oarecare moment de impas. În intimitate e posibil să faceți rabat de la politeţuri sau tandreţuri și să alimentați inconştient în raport cu cel iubit o luptă, un conflict emoţional în care să bravați adolescentin şi să riscați nereuşite demonstraţii de competenţă sexuală. Căutați să consumați acest exces de energie prin sport!

Leu
Poate fi o zi aglomerată, în care vă străduiți din răsputeri să izbândiți şi să înregistrați nişte reuşite de ordin financiar. Nu vă temeți să aveți o opinie, ştiți s-o spuneți în cuvinte şi s-o argumentați până la capăt, ceea ce face ca onestitatea să fie apreciată, oricât de brutal-dureroasă ar fi. În rest, poate fi o zi în care simţiți că puteți să faceți cu mult mai mult şi mai greu decât de regulă.

Fecioară
Azi vă puteți mişca destul de liber în împrejurări dintre cele mai diferite, puteți acţiona bazându-vă pe raţionamente logice şi cerebrale, dar şi pe intuiţii rapide, de moment. Fixaţi-vă obiective concrete şi aplicate, de mică anvergură, ori ţinte cu bătaie scurtă, punctați decizii importante doar formal.
Balanţă
Este de aşteptat să fiți în mişcare mai mult decât de obicei, să vă vină să vă lansați în curioase şi intuitive explorări de mediu. Fie că veți căuta benevol aventura sau doar vă veți lăsa provocat de oferte de cunoaştere sugerate de alţii, probabil că o să riscați și o să experimentați mai mult, vă implicați cu precădere în acţiuni şi demersuri noi, care vă incită, deşi nu ştiți ce vă rezervă cu adevărat.

Scorpion
O zi tensionată, nefiindu-vă prea clar de la cine sau de la ce se petrece asta. Organismul este vulnerabil, astfel că se pot evidenția afecțiuni ale sistemului renal și segmentelor capului. Aveți răbdare, evitați eforturile, spațiile aglomerate și oamenii provocatori. Evitați, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, întrucât există un risc crescut de erori.

Săgetător
Din punct de vedere sentimental, evitaţi să epuizați misterul, sunteți romantic şi visător, nu ţineți să cercetați prea îndeaproape istoricul unei relaţii afective. Pe de altă parte, vă înfrângeți patima morbidă pentru bani și sunteți mulţumit probabil cu puţinul pe care-l aveți. S-ar putea să primiți o veste despre însănătoşirea cuiva drag, care vă repune chiar şi pe dumneavoastră pe picioare.

Capricorn
Veți fi nevoit să participați la reuniuni oficiale cu multe personaje din anturajul socio-profesional. Se pare că tema principală a dialogurilor este legată de veniturile obținute din activitatea profesională și condițiile de muncă. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile răsturnări de situație greu de anticipat. Surprizele se țin lanț la serviciu, astfel ca ar fi bine să fiți informat în permanență.

Vărsător
Este ceva mai dificil să vă ordonați gândurile, să fiți coerent în vorbe și acțiuni sau să ascultați discursurile altora. De aceea, ocupați-vă de activități ușoare care presupun efort mental moderat. Persoanele din anturajul apropiat vă pot sprijini, totul este să aveți încredere în ei. Pe de altă parte, este un bun prilej de a vă relaxa sufletul și trupul.

Peşti
O zi cu multe cheltuieli pe facturi, taxe, datorii sau servicii de care beneficiați atât dumneavoastră, cât și cei dragi. Temerile privitoare la bugetul disponibil pentru toate acestea sunt fondate și de luat în seamă. Alegeți cheltuielile prioritare și nu vă lăsați impresionat de mofturile celorlalți. Pe de altă parte, antrenați-i pe cei alături de care consumați bani și bunuri comune, să-și achite și ei partea lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS