14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRecomandare de lectură: „Înainte să adorm“, de S.J. Watson - Colecția Fiction Connection

Recomandare de lectură: „Înainte să adorm“, de S.J. Watson – Colecția Fiction Connection

În fiecare dimineaţă, Christine se trezeşte fără să ştie cine este. De îndată ce adoarme i se şterge orice amintire. Până şi soţul ei, Ben, i se pare un străin, care îi explică în fiecare zi cine este, ce s-a întâmplat până acum şi cum a devenit amnezică. Încurajată de doctorul ei, Christine începe să ţină un jurnal al amintirilor din acea zi. Doar că, într-o bună zi, deschizându-l, descoperă că a scris în el ceva straniu: „Să nu ai încredere în Ben“. Dintr-odată, începe să pună sub semnul întrebării tot ce i-a spus soţul ei până atunci.
O carte vândută în peste 30 de ţări, care a devenit bestseller încă de la apariţie în SUA, Marea Britanie, Canada, Franţa, Germania, Bulgaria, Olanda şi Belgia.
În 2008, S.J. Watson era un medic ORL-ist de 30 şi ceva de ani, care lucra cu copiii surzi. El s-a înscris la un curs de şase luni organizat de Faber Academy și destinat celor care doreau să înveţe să scrie romane. Trei ani mai târziu, Watson a făcut senzaţie pe scena literară internaţională, având contracte în 40 de ţări, un proiect cinematografic la Hollywood şi un thriller psihologic aclamat deopotrivă de public şi de critici – „Înainte să adorm“. Watson a început şi a abandonat, rând pe rând, alte 20 de romane înainte de a găsi ideea acestei cărți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS