17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Luna în Balanţă vă invită să vă evaluați relaţia cu partenerul şi alte relaţii care contează în sfera profesională. Chiar dacă veți constata că sunt necesare unele ajustări, negocieri şi discuţii lămuritoare, toate sunt de bun augur şi e bine să luați iniţiativa în acest sens, astfel contribuind la consolidarea acestor relaţii şi a unor proiecte pe care le aveţi în derulare.

Taur
Agenda se încarcă destul de mult prin apariţia unor situaţii de rezolvat în raport cu instituţii de stat, documente şi relaţii cu autorităţi. E important să treceți peste comoditate şi să rezolvați ceea ce trebuie rezolvat, pentru că astfel creați spaţiu pentru beneficii de tot felul, cunoştinţe noi pe care e posibil să vi le faceți şi uşi pe care le deschideți mai uşor acum.

Gemeni
Luna în Balanţă şi aspectele sale vă inspiră să sădiți seminţe bune pentru viitor, cu ajutorul partenerului de viaţă şi prin intermediul imaginii sociale pe care v-ați construit-o în timp şi la care lucrați de câteva luni conştient sau nu. Pe de altă parte, ziua aceasta aduce în prim-plan unele cheltuieli urgente, pentru care e nevoie să dislocați fonduri din altă parte sau să cereți sprijin.

Rac
Pentru a accesa resurse materiale exterioare, e nevoie să fiți nonconformist şi să apelați la soluţii inedite. Calea bătătorită nu funcţionează astăzi, oricât ați încerca să vă menţineți pe linia obişnuită, mai ales în relaţiile cu cei din jur. Probabil că e cazul să tranşați nişte situaţii, colaborări, parteneriate, pentru a şti cum stați şi pe ce vă bazați.

Leu
Luna în Balanţă activează zona comunicării, a schimburilor şi călătoriilor scurte. E posibil să apară schimbări de ultimă oră în program, să se anuleze întâlniri sau să accesați informaţii care vă dau peste cap unele păreri şi convingeri. Pe cale de consecinţă, devin necesare unele reformulări ale activităţii profesionale prin corectarea unor erori sau acoperirea unor lacune şi compensarea unor neglijențe din trecut.

Fecioară
Ziua aceasta pare să aibă ca subiect central banii. E vorba de administrarea banilor personali şi de găsirea unor soluţii pentru optimizarea raportului venituri-cheltuieli. Nu sunt indicate cheltuielile extravagante şi nici deciziile radicale în materie de investiţii. Cu cât manifestați mai multă înţelepciune şi luciditate, cu atât aveți mai multă uşurinţă şi inspiraţie în toate chestiunile legate de bani.
Balanţă
Luna vă tranzitează zodia astăzi, dându-vă apă la moară pentru a tranşa nişte situaţii persistente şi stresante din familie. Vestea bună este că azi aveți toată răbdarea de care este nevoie, plus diplomaţie şi luciditate pentru a aborda orice situaţie fără emoţii şi exagerări. Aveți toate şansele să clarificați ceva, să reparați ceva sau chiar să găsiți calea potrivită într-un demers legat de o investiţie în cămin.

Scorpion
Vi se recomandă prudenţă, discreţie şi chiar izolare. E momentul să faceți un pas în spate sau în lateral, pentru a observa imaginea de ansamblu a unor contexte din viaţă şi mai ales a celor care ţin de transmiterea unui mesaj, de comunicare şi interacţiune cu cei din jur. O evaluare atentă şi obiectivă a atitudinii vă poate lumina, în sensul că vă ajută să vedeți ce detalii v-au scăpat.

Săgetător
Unele interacţiuni sociale, implicarea într-un proiect alături de alţi oameni sau participarea la un eveniment e posibil să se lase cu cheltuieli mai mari decât ați anticipat şi cu disconfortul aferent. Fiți atent la toate detaliile şi evaluați corect costurile oricărei ieşiri în lume. Chiar dacă sunteți generos de fel, uneori e bine să fiți mai atent la resurse şi mai precaut când vine vorba de propuneri hazardate.

Capricorn
Sunteți dispus să renunțaţi la orice pentru a face încă un pas în direcţia dorită în carieră sau în afaceri. Astăzi vi se deschide calea în ceea ce priveşte cariera, puterea şi autoritatea; poate culegeți nişte roade ale unor demersuri din trecut sau vă bucurați de un succes. Totuşi, nu ezitați să spuneți şi „nu“ dacă e cazul, să negociați sau să cereți timp de reflecţie când nu sunteți sigur ce răspuns să dați.

Vărsător
Chiar dacă unele fantome ale trecutului nu vă dau pace şi încă ies la suprafaţă sentimente îngropate demult, este totuşi o zi frumoasă sau cel puţin reuşiți să nu vă mai luați aşa de mult în serios, privind cu încredere în viitor. Ziua aceasta are în tolbă posibilităţi şi vise frumoase, idei originale, inspiraţie şi mesaje cu care puteți construi în proiectele propuse. Depinde pe ce alegeți să vă concentrați.

Peşti
E o zi bună de dezlegat mistere şi scos la iveală adevăruri. În orice caz, păreți să plutiți într-o lume a secretelor sau chiar să vă fie încredinţate informaţii în exclusivitate. Atenţie, însă, până unde vă implicați în discuţii care s-ar putea să nu vă privească, mai ales că există riscul de a vă trezi prins la mijloc în nişte dispute, invidii şi gelozii care nu vă aparţin. Cu alte cuvinte, discreţia e de baza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS