16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este posibil să fiți predispus la stări de melancolie sau să vi se confere un sentiment de nesiguranţă şi instabilitate materială. Totuşi, dacă vă detaşați puţin şi încercați să priviți lucrurile optimist, veți găsi nişte soluţii inedite prin care veți reuşi, nu numai să vă stabilizați, ci chiar să avansați.

Taur
Este posibil să reluați legătura cu nişte cunoştinţe mai vechi sau cu o rudă, în intenţia de a colabora într-un proiect. Este o zi bogată în idei inspirate, simț artistic şi creativitate, aşa că îndrăzniți să vă lăsați purtat de imaginaţie şi veți crea lucruri minunate. Sunt avantajate şi afacerile, mai ales cele care au ca domeniu de activitate comerţ cu bunuri de larg consum.

Gemeni
Ar fi bine să vă vedeți de problemele personale și să nu intrați în discuții aprinse cu nimeni, pentru că există riscul de a rupe niște relații mai vechi. Relația de cuplu înflorește azi. Începeți să vă faceți planuri și pentru concediul din vară și totul decurge minunat, până când o mică problemă de sănătate va începe să vă dea bătăi de cap.

Rac
Niște probleme se cer rezolvate la serviciu, acum, cât încă nu e prea târziu. Aveți noroc că de partea dumneavoastră sunt mai multe persoane care vă sar în ajutor și astfel reușiți să evitați o criză. Construirea de relaţii sociale este esenţială astăzi, pentru că acestea vă vor ajuta nesperat de mult în demersurile viitoare.

Leu
Sunteți agitat, mai rezervat decât de obicei şi chiar pesimist, în cazul în care aşteptaţi un răspuns important sau aveți în plan să rezolvați o problemă, legată de acte oficiale. Primiți o invitație la un eveniment în familie. Ar fi bine să o acceptați, chiar dacă nu vă înțelegeți de minune cu persoana de la care o primiți.

Fecioară
Un prieten vechi vă poate ajuta să obţineți un document sau vă facilitează accesul într-un cerc social, agreabil şi influent, totodată. În plus, participați la un eveniment, de pe urma căruia vă alegeți cu noi cunoştinţe. Este însă şi o zi propice, pentru a vă debarasa de unele aspiraţii din trecut, lăsând loc unor speranţe şi vise noi.

Balanţă
Un cunoscut vă poate acuza de ceva sau chiar vă puteți trezi cu o citație în instanță. Ar fi bine să lămuriți rapid lucrurile, pentru a nu avea surprize neplăcute mai târziu. Orice ați face, nu amânați momentul rezolvării acestei probleme. Poate fi vorba şi despre o promovare care presupune un venit mai mare sau despre construirea unei strategii în acest sens.

Scorpion
Luna plasată în zona studiilor înalte, a evoluţiei şi demersurilor oficiale vă poate stimula gustul pentru studiu, pentru specializare şi perfecţionare, mai ales dacă urmăriți o colaborare nouă sau ţintiți o poziţie profesională mai bună. De imaginaţie nu duceți lipsă deloc, aşa că puteți visa cu ochii deschişi, la o călătorie de vis sau la un proiect grandios.

Săgetător
Vă canalizați energia asupra chestiunilor financiare. Fie că e vorba de achitarea unor taxe şi impozite, de proceduri în vederea obţinerii unui împrumut sau de gândirea unei afaceri, astfel încât să scoateţi un profit cât mai mare şi constant, se pare că vă bazați mai mult pe partener decât pe dumneavoastră.

Capricorn
O zi minunată, sub aspectul relaţiei afective şi activităţilor relaxante sau distractive. Petreceți clipe frumoase alături de o persoană dragă sau alături de familie. Este însă o zi frumoasă şi pentru cei care lucrează la un proiect creativ sau activează într-un domeniu artistic. Aceştia vor avea parte de o reuşită, care le creşte popularitatea şi credibilitatea.

Vărsător
O zi numai bună pentru muncă şi activităţi de rutină. Luați nişte decizii care vizează serviciul sau puteți face nişte schimbări în programul de lucru zilnic, astfel încât să fiți mai eficient şi să aveți mai mult timp pentru familie. Pe de altă parte, vă puteți gândi să faceți nişte investigaţii medicale amănunţite.

Peşti
Vă simţiți mult mai bine decât în ultimele zile. Aveți o atitudine îngăduitoare şi protectivă faţă de cei din jur şi sunteți mult mai receptiv la nevoile persoanei iubite. Şi cum fiecare nativ are şi o latură artistică, aceasta va fi stimulată astăzi. Este, aşadar, un moment nemaipomenit pentru creaţii artistice de excepţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS