14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Săptămâna începe cu drumuri scurte, fie pentru a rezolva chestiuni personale, fie profesionale. Organizaţi-vă programul şi pentru următoarele zile, astfel încât să acoperiți atât sarcinile de lucru de la serviciu, cât şi treburile gospodăreşti. Pe de altă parte, dialogurile purtate cu persoanele din anturajul apropiat vă vor aduce informaţii utile. Ar fi bine să ascultaţi mai mult şi să vorbiți strictul necesar.

Taur
Capitolul financiar vă atrage atenţia, prin faptul că fie primiți bani sau cadouri, fie partenerul de viaţă vă provoacă la discuţii ample pe tema bugetului disponibil pentru cheltuielile cotidiene. Din cauza unor plăți pe care trebuie să le faceți pe facturi, datorii sau mofturile celor apropiaţi este posibil să rămâneți cu bani puţini pentru nevoile personale.

Gemeni
Ziua este favorabilă pentru a vă ocupa de dumneavoastră. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, aşa încât ar fi bine să vă programați şedinţe de terapie corporală. Posibil ca partenerul de viaţă sau colaboratorii să vă provoace la discuţii aprinse pe teme profesionale. Fiți discret şi evitați implicarea emoţională. Hoinăriți prin locurile preferate, alături de cineva drag şi de încredere.

Rac
O zi bună pentru meditaţie, contemplarea naturii, detaşare de cotidian. Ocupați-vă de treburi uşoare şi, mai ales, evitați discuţiile ample. Mentalul are nevoie de odihnă, gânduri bune şi compania celor dragi. Se pot accentua afecţiunile specifice sistemului respirator. Însă, remediile naturiste, alimentaţia potrivită şi o plimbare în aer liber vă sunt suficiente pentru a vă simţi bine.

Leu
Din anturajul apropiat se pare că vin în preajmă oameni de nădejde, protectori şi sfătuitori deosebiţi. Bine este să ascultaţi vorbele celor dragi, chiar dacă pe alocuri vă pot necăji concluziile lor. Pe de altă parte, nu plecați urechea la toate informaţiile care se vehiculează în preajmă. Persoana iubită sau copiii v-ar putea reproşa faptul că aveți prea multă încredere în prieteni.

Fecioară
Se conturează forfotă mare la serviciu, în relaţiile cu şefii şi cu autorităţile. Eforturile sunt îndreptate mai mult spre casă şi familie, aspect care vă vulnerabilizează în plan socio-profesional. Fiți prudent şi prezent în tot ce se petrece la serviciu. Tendinţa de a riposta la orice remarcă venită din partea altora este neprofitabilă. Luați aminte la spusele celorlalţi, pentru că aveți toate şansele să vă descurcați foarte bine.

Balanţă
Se evidenţiază discuţii ample în anturajul apropiat. S-ar putea să primiți invitaţii de a călători, atât în scop turisitic, cât şi în scop profesional. Bine este să analizați oportunităţile care derivă din aceste călătorii şi abia apoi să decideți. Mentalul este răscolit, existând şanse să ripostați la orice vorbă banală. Fiți prudent în relaţiile cu ceilalţi!

Scorpion
Poate că a venit momentul să faceți niste compromisuri sau să vă schimbați jobul. Sunt momente bune de a achita facturi, alte tipuri de datorii sau de a verifica bugetul de venituri şi cheltuieli. Tendinţa perioadei pe care o traversăm este de a cheltui destul de mult. Feriți-vă de invesţii şi rezumați-vă la strictul necesar. Depinde numai de dumneavoastră cum vă cheltuiți banii.

Săgetător
Ziua abundă în provocări venite dinspre partenerul de viaţă şi colaboratori. Sunteți cel care generați tot soiul de conflicte gratuite. Pe considerentul că se petrec lucruri ascunse în culisele locului de muncă aveți tendinţa de a vă apăra ripostând la orice şi oricine se află în preajmă. Controlați-vă reacţiile şi vorbele, pentru că sunteți subiectiv.

Capricorn
Treburile de rutină, atât la serviciu, cât şi acasă alcătuiesc tema principală a zilei. Ocupați-vă personal de toate îndatoririle, pentru că ajutoare din partea celorlalţi nu prea vin. Unii chiar ar putea încerca să vă taie elanul, dacă vă lăsați pe mâna lor. Feriți-vă de discuţii contradictorii! În umbră se ţes conflicte la serviciu, dar providenţa vă păzeşte.

Vărsător
Aveți şanse deosebite de a vă pune în valoare în mijlocul celor dragi. Organizați activităţi de recreere pentru persoana iubită, copii sau prieteni apropiaţi. Gustul aventurii, veselia, cheful de distracţii sunt la cote înalte, iar ceilalţi se pot molipsi uşor. Sunt posibile discuţii aprinse, însă talentul înnăscut de a-i antrena şi pe ceilalţi în spectacolul vieţii vă ajută să rezolvați orice diferend.

Peşti
Sufletul îşi doreşte astăzi liniştea, confortul casei şi compania membrilor familiei. Sunt posibile discuţii importante cu rudele şi cu persoanele dragi, fie pe teme patrimoniale, fie pentru organizarea unor reuniuni de familie în viitorul apropiat. Chiar dacă, în plan profesional, aveți multe de făcut, cu puţin efort şi bunăvoinţă veți reuşi să împăcați pe toată lumea. Lăsați deoparte nemulţumirile personale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS